deshu Napisano 24 Luty 2008 Napisano 24 Luty 2008 Cóż trudno nazwac to czego poszukuje wiec moze pokarze prowizoryczny rysunek jak taki maly program mialby wygladac. Mialby to byc taki maly panel na ekranie, zawsze na wierzchu, konfigurowalny, z latwoscia przesuwalny. Jezeli znacie cos takiego to podajcie nazwy. Jezeli macie pojecie jak takie cos napisac - napiszcie do mnie albo dajcie link. dodam ze byloby to cos na wzor polyboosta, lecz do uzytkowania ogolnego, nie tylko w maxie.
kamil.ochel Napisano 24 Luty 2008 Napisano 24 Luty 2008 pozwól że zapytam, ale jaki ten program miałby cel?
SoAd Napisano 24 Luty 2008 Napisano 24 Luty 2008 Przeciez po to są właśnie skróty klawiaturowe zeby nie klikać myszką.
maverick sheep Napisano 24 Luty 2008 Napisano 24 Luty 2008 wypisz sobie na kartce i przyklej do monitora :) tez nie rozumiem o co chodzi skrótów potrzebnych /używanych masz zaledwie parę-paręnaście wiec po co :) pozdrawiam
deshu Napisano 24 Luty 2008 Autor Napisano 24 Luty 2008 troche to na predce bylo pisane i temat nie jest odpowiedni. mialoby to na celu np. nacisniecie na tym panelu guzika ktory odpowiadalby przytrzymywaniu shifta/ctrl/alta. aby np. samym tabletem szybko i wygodnie moc zmieniac view w zbrushu. i przy okazji byloby tam kilka innych skrotow, np undo czy copy.
deshu Napisano 24 Luty 2008 Autor Napisano 24 Luty 2008 dla ciebie bez sensu, ale ja nie hertykuje zebysice go uzywali tylko pomogli znalezc.
Kalais Napisano 24 Luty 2008 Napisano 24 Luty 2008 hmm, na pewno ktos napisal taki program :P juz widzialem setki jakis malych programikow do przeroznych dziwnych rzeczy, kwestia dobrego doboru slow w google pogooglowalem chwile, nie wiem czy to pomoze, zobacz : http://www.vsisystems.com/keyboardshortcuts.htm
t0m3k Napisano 25 Luty 2008 Napisano 25 Luty 2008 probowales klawiature ekranowa? ja sie nie nabijam ale sprawdzilem i dziala, klikasz np. alt i go system przytrzyma ile chcesz, mie ma co prawda skrotow kopiuj/wklej ale to juz sobie klikniesz.
Rekomendowane odpowiedzi