Jacek12 Napisano 18 Styczeń 2004 Share Napisano 18 Styczeń 2004 Tak w niedziele sobie posiedziałem icoś takiego wydubałem Jak wychodzi wszelkie uwagi mile widziane Pozdrawiam Jacek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jacek12 Napisano 18 Styczeń 2004 Autor Share Napisano 18 Styczeń 2004 atu jeszcze jeden upadate Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chia Napisano 19 Styczeń 2004 Share Napisano 19 Styczeń 2004 powinna tu wisiec wiecha na zakonczenie budowy dachu;)zaczyna sie ciekawie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Falcrum Napisano 19 Styczeń 2004 Share Napisano 19 Styczeń 2004 Ciekawie się zaczyna [piwo] Narazie wszysto w porządku... Pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MareG Napisano 19 Styczeń 2004 Share Napisano 19 Styczeń 2004 Tak ciekawie sie zaczyna - wiezba dachowa! no no :) Okna na parterze podciagnij zdecydowanie wyzej, tak jak to z lukowym nadprozem - na pierwszym renderze dobrze zaczynales. Z pewoscia tu jeszcze zagladne :) pozdr Marek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek Napisano 19 Styczeń 2004 Share Napisano 19 Styczeń 2004 Bardzo fajna chatka, czekamy na dalsze rendery. Pozdrowienia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość User190 Napisano 19 Styczeń 2004 Share Napisano 19 Styczeń 2004 Nie skop tego teksturkami!! Poki co niezle!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saygon Napisano 19 Styczeń 2004 Share Napisano 19 Styczeń 2004 popieramwniosek M@tiego jak narzie dobrze. palnujesz jakies roslinki, wnetrze itp? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jacek12 Napisano 20 Styczeń 2004 Autor Share Napisano 20 Styczeń 2004 Troszeczkę podokładałem niema za dużo czasu ale licze zę mi podpowiecie coś gdzie mogę znaleść tkstury ornamentów szklanych czy czeba robić sameu Pozdrawiam Jacek M@Ti dokladnie jak u ciebie pisze nic mi się nie chce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jacek12 Napisano 20 Styczeń 2004 Autor Share Napisano 20 Styczeń 2004 MAm zamiast zrobić jeszcze ogród garaż i parkink plus ogrodzenie i kilka wnętż Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Anonymous Napisano 20 Styczeń 2004 Share Napisano 20 Styczeń 2004 Widze za ostatnio dworki sa popularne. Bardzo ladny modeling, czekam na wiecej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Anonymous Napisano 20 Styczeń 2004 Share Napisano 20 Styczeń 2004 That was me:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Anonymous Napisano 20 Styczeń 2004 Share Napisano 20 Styczeń 2004 Przepraszam za zasmiecanie, nie moge sie zalogowac. To pisalem ja - aNdREa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Quasimodo Napisano 20 Styczeń 2004 Share Napisano 20 Styczeń 2004 No zaczyna nabierac to wszystko jakiego konkretnego ksztaltu i jak narazie wszystko bardzo poprawnie i wporzadku. Tylko ta sama prosba co M@ti, nie zepsuj calej pracy teksturami, a o to raczej nie trudno. No ale nic, nie zapeszam i czekam na dalsze rendery Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jacek12 Napisano 21 Styczeń 2004 Autor Share Napisano 21 Styczeń 2004 Atu tki sobie ubadate Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MF Napisano 21 Styczeń 2004 Share Napisano 21 Styczeń 2004 Naprawde mi się podoba. Prawie identyczna chatka stoi u mnie na osiedlu. Popraw tekstury, bo wygląda to troche nie realistycznie, a poza tym to jest OK. Pracuj dalej. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jacek12 Napisano 22 Styczeń 2004 Autor Share Napisano 22 Styczeń 2004 atu jest nocą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maf Napisano 23 Styczeń 2004 Share Napisano 23 Styczeń 2004 bardzo ladnie:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chia Napisano 24 Styczeń 2004 Share Napisano 24 Styczeń 2004 nono..coraz lepiej:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuciel Napisano 24 Styczeń 2004 Share Napisano 24 Styczeń 2004 ladnie, naprawde ladnie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Archangel Napisano 24 Styczeń 2004 Share Napisano 24 Styczeń 2004 podoba mi sie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nimrod Napisano 24 Styczeń 2004 Share Napisano 24 Styczeń 2004 Bardzo dobre, bardziej podoba mi się wersja za dnia, chociaż obie są bardzo dobre. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jacek12 Napisano 25 Styczeń 2004 Autor Share Napisano 25 Styczeń 2004 Musiałem wyżucićtekstury i tak były do bani żeby mi szybciej render poszedł atu upadate z częścią ogrodzenia Pozdrawiam Jacek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Quasimodo Napisano 25 Styczeń 2004 Share Napisano 25 Styczeń 2004 Tekstury do wymiany, choc nie sa najgorsze. Poza tym wszystko super. Daj tylko jakies inne ujecie z ta brama bo tu zbytnio nie wiele widac. Ale sama brama tez mi sie podoba :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
soshka.cg Napisano 25 Styczeń 2004 Share Napisano 25 Styczeń 2004 Ho ho Jacek jest coraz ciekawiej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jacek12 Napisano 25 Styczeń 2004 Autor Share Napisano 25 Styczeń 2004 Dzięki Sebek a tu jeszcze jeden upadate Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuciel Napisano 25 Styczeń 2004 Share Napisano 25 Styczeń 2004 jeszcze tylko brukowana droga i bedzie wysmienicie :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nuriel Napisano 25 Styczeń 2004 Share Napisano 25 Styczeń 2004 to ostatnie ujęcie jest genialne! 8]. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość User190 Napisano 25 Styczeń 2004 Share Napisano 25 Styczeń 2004 To jest piękne!! :) Poważnie, jestem tym zachwycony!! Mam tylko pytanie, czy to twoj projekt, czy może robisz na pdst oryginału?? Naprawdę świetne!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jacek12 Napisano 26 Styczeń 2004 Autor Share Napisano 26 Styczeń 2004 M@ti To jes mój własny projekt całą kąpozycje planuję sam muszę zbudować kąpletną scene a pużniej zobaczę co z tym zrobić mało mam czsu pozdrawiam Jacek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Anonymous Napisano 26 Styczeń 2004 Share Napisano 26 Styczeń 2004 ostatnie ujecie raczej lezy na calej lini - wszystko poucinane i wali sie na lewo - renderuj przez Blowup, nie bedzie takich wpadek. Wiesz zrezygnowalbym z wygladzania pilastrow na lukach, bo wygladaja na nadmuchane, zupelnie niepotrzebnie wprowadza to w blad, cala reszta technicznie bardzo ladnie, choc dalej uwazam ze za male okna (za niskie) Zapewne jeszcze tu wroce:) pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MareG Napisano 26 Styczeń 2004 Share Napisano 26 Styczeń 2004 powyzej to ja bylem :) pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość User190 Napisano 26 Styczeń 2004 Share Napisano 26 Styczeń 2004 Hmm.. no to naprawde podziwiam..!! :o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jacek12 Napisano 26 Styczeń 2004 Autor Share Napisano 26 Styczeń 2004 Trochę porobiłem przy ogrodzeniu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mateusz Napisano 26 Styczeń 2004 Share Napisano 26 Styczeń 2004 WOW super, czekam na wiecej... jestem pod wrazeniem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jacek12 Napisano 28 Styczeń 2004 Autor Share Napisano 28 Styczeń 2004 Troche sobie po nakładałem teksurki ale jeszcze daleka droga Pozdrawiam Jacek Ps może powiecie jak to wychodzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pussik Napisano 28 Styczeń 2004 Share Napisano 28 Styczeń 2004 Normalnie szczęka mi opadła. Kupa roboty widze, że była. ;) Co do ostatniego screena to pewnie wiesz - popraw kamyki na drodze. Są zbyt płaskie. :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiggles Napisano 28 Styczeń 2004 Share Napisano 28 Styczeń 2004 model swietny ale przydalby sie bump na texturach bo chyba go nie ma - nieprawdaz? :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nuriel Napisano 28 Styczeń 2004 Share Napisano 28 Styczeń 2004 i ten wszendobylski blur... juz lepiej bylo bez tekstur 8). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość User190 Napisano 28 Styczeń 2004 Share Napisano 28 Styczeń 2004 Hmm.. póki co zbyt płasko!! :) Ale i tak wiem, że będzie lepiej :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saygon Napisano 29 Styczeń 2004 Share Napisano 29 Styczeń 2004 plasko strasznie palsko i materialy na domku malo realistyczne. za czysto kamiebie trawka, cokolwiek, kwiatek. bo inaczj to niewiele z tego bedzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuciel Napisano 29 Styczeń 2004 Share Napisano 29 Styczeń 2004 nio bump albo leciutki displace by sie przydal, a najlepiej i to i to w zaleznosci od odleglosci kamery od materialu... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Quasimodo Napisano 29 Styczeń 2004 Share Napisano 29 Styczeń 2004 A jak dla mnie to wyglada to tak jakby brama byla postawiona a 50 lat pozniej dom dopiero. Chodzi mi o to ze tekstury na bramie sa zniszczone i zardzewiale, a domek jest piekny i nowy. No i dodam jeszcze to co pisali moi poprzednicy. Ale modelik super. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MareG Napisano 29 Styczeń 2004 Share Napisano 29 Styczeń 2004 jeszcze rynny bym poprosil! Ten dach strasznie cienki sie wydaje - zupelnie jakby sama dachowka wystawala poza deskowanie - jakby to bylo kryte eternitem (o zgrozo:o !!!). Przybij tam deske wzdloz polaci, no i rynne na to jeszcze :) Materialy jakos mnie nie przekonuja - ich jakosc jest watpliwa, np. kamienna posadzka jest rozmyta i kiepskiej jakosci, az sie prosi ja wyostrzyc. Ale jestem dobrej mysli, w razie wpadek - domalowki sie zrobi i bedzie dobrze! pozdrawiam Marek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
t0m3k Napisano 29 Styczeń 2004 Share Napisano 29 Styczeń 2004 w zupelnosci zgadzam sie z MareG\'iem (jak to odmienic??) troche tam jeszcze musisz popracowac nad dachem o materialach nic nie pisze bo to tylko proba byla jeszcze jedna rzecz ktora mi sie bardzo nie podoba ta kolumna na srodku drzwi, nigdy czegos takiego nie widzialem i dziwnie to wyglada, ale juz pewnie tego nie zmienisz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jacek12 Napisano 29 Styczeń 2004 Autor Share Napisano 29 Styczeń 2004 sam model jest jeszcze nie skączony ta kolumna po środku to fakt fpatka no ale już musi tak zostać naradzie wszystkim stokroć dzięki Pozdrawiam JAcek Ps dom wogule jest nie otexturowany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jacek12 Napisano 7 Luty 2004 Autor Share Napisano 7 Luty 2004 Nie będę zaczynał nowego wontku ale musiałem zaprzestać ten dom i zrobiłem coś takiego Mały dome myślę że jeszcze powróce do mojego projektu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jacek12 Napisano 8 Luty 2004 Autor Share Napisano 8 Luty 2004 a tu jużwersja chyba skączona rady mile widziane pozdrawim Jace Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jacek12 Napisano 8 Luty 2004 Autor Share Napisano 8 Luty 2004 kurde niepakuje obrazu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jacek12 Napisano 8 Luty 2004 Autor Share Napisano 8 Luty 2004 r1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi