Napisano 18 Styczeń 200421 l Tak w niedziele sobie posiedziałem icoś takiego wydubałem Jak wychodzi wszelkie uwagi mile widziane Pozdrawiam Jacek
Napisano 19 Styczeń 200421 l powinna tu wisiec wiecha na zakonczenie budowy dachu;)zaczyna sie ciekawie
Napisano 19 Styczeń 200421 l Tak ciekawie sie zaczyna - wiezba dachowa! no no :) Okna na parterze podciagnij zdecydowanie wyzej, tak jak to z lukowym nadprozem - na pierwszym renderze dobrze zaczynales. Z pewoscia tu jeszcze zagladne :) pozdr Marek
Napisano 19 Styczeń 200421 l popieramwniosek M@tiego jak narzie dobrze. palnujesz jakies roslinki, wnetrze itp?
Napisano 20 Styczeń 200421 l Autor Troszeczkę podokładałem niema za dużo czasu ale licze zę mi podpowiecie coś gdzie mogę znaleść tkstury ornamentów szklanych czy czeba robić sameu Pozdrawiam Jacek M@Ti dokladnie jak u ciebie pisze nic mi się nie chce
Napisano 20 Styczeń 200421 l Autor MAm zamiast zrobić jeszcze ogród garaż i parkink plus ogrodzenie i kilka wnętż
Napisano 20 Styczeń 200421 l Widze za ostatnio dworki sa popularne. Bardzo ladny modeling, czekam na wiecej.
Napisano 20 Styczeń 200421 l Przepraszam za zasmiecanie, nie moge sie zalogowac. To pisalem ja - aNdREa.
Napisano 20 Styczeń 200421 l No zaczyna nabierac to wszystko jakiego konkretnego ksztaltu i jak narazie wszystko bardzo poprawnie i wporzadku. Tylko ta sama prosba co M@ti, nie zepsuj calej pracy teksturami, a o to raczej nie trudno. No ale nic, nie zapeszam i czekam na dalsze rendery
Napisano 21 Styczeń 200421 l Naprawde mi się podoba. Prawie identyczna chatka stoi u mnie na osiedlu. Popraw tekstury, bo wygląda to troche nie realistycznie, a poza tym to jest OK. Pracuj dalej. Pozdrawiam.
Napisano 24 Styczeń 200421 l Bardzo dobre, bardziej podoba mi się wersja za dnia, chociaż obie są bardzo dobre.
Napisano 25 Styczeń 200421 l Autor Musiałem wyżucićtekstury i tak były do bani żeby mi szybciej render poszedł atu upadate z częścią ogrodzenia Pozdrawiam Jacek
Napisano 25 Styczeń 200421 l Tekstury do wymiany, choc nie sa najgorsze. Poza tym wszystko super. Daj tylko jakies inne ujecie z ta brama bo tu zbytnio nie wiele widac. Ale sama brama tez mi sie podoba :)
Napisano 25 Styczeń 200421 l To jest piękne!! :) Poważnie, jestem tym zachwycony!! Mam tylko pytanie, czy to twoj projekt, czy może robisz na pdst oryginału?? Naprawdę świetne!!
Napisano 26 Styczeń 200421 l Autor M@ti To jes mój własny projekt całą kąpozycje planuję sam muszę zbudować kąpletną scene a pużniej zobaczę co z tym zrobić mało mam czsu pozdrawiam Jacek
Napisano 26 Styczeń 200421 l ostatnie ujecie raczej lezy na calej lini - wszystko poucinane i wali sie na lewo - renderuj przez Blowup, nie bedzie takich wpadek. Wiesz zrezygnowalbym z wygladzania pilastrow na lukach, bo wygladaja na nadmuchane, zupelnie niepotrzebnie wprowadza to w blad, cala reszta technicznie bardzo ladnie, choc dalej uwazam ze za male okna (za niskie) Zapewne jeszcze tu wroce:) pozdr
Napisano 28 Styczeń 200421 l Autor Troche sobie po nakładałem teksurki ale jeszcze daleka droga Pozdrawiam Jacek Ps może powiecie jak to wychodzi
Napisano 28 Styczeń 200421 l Normalnie szczęka mi opadła. Kupa roboty widze, że była. ;) Co do ostatniego screena to pewnie wiesz - popraw kamyki na drodze. Są zbyt płaskie. :>
Napisano 28 Styczeń 200421 l model swietny ale przydalby sie bump na texturach bo chyba go nie ma - nieprawdaz? :)
Napisano 29 Styczeń 200421 l plasko strasznie palsko i materialy na domku malo realistyczne. za czysto kamiebie trawka, cokolwiek, kwiatek. bo inaczj to niewiele z tego bedzie.
Napisano 29 Styczeń 200421 l nio bump albo leciutki displace by sie przydal, a najlepiej i to i to w zaleznosci od odleglosci kamery od materialu...
Napisano 29 Styczeń 200421 l A jak dla mnie to wyglada to tak jakby brama byla postawiona a 50 lat pozniej dom dopiero. Chodzi mi o to ze tekstury na bramie sa zniszczone i zardzewiale, a domek jest piekny i nowy. No i dodam jeszcze to co pisali moi poprzednicy. Ale modelik super.
Napisano 29 Styczeń 200421 l jeszcze rynny bym poprosil! Ten dach strasznie cienki sie wydaje - zupelnie jakby sama dachowka wystawala poza deskowanie - jakby to bylo kryte eternitem (o zgrozo:o !!!). Przybij tam deske wzdloz polaci, no i rynne na to jeszcze :) Materialy jakos mnie nie przekonuja - ich jakosc jest watpliwa, np. kamienna posadzka jest rozmyta i kiepskiej jakosci, az sie prosi ja wyostrzyc. Ale jestem dobrej mysli, w razie wpadek - domalowki sie zrobi i bedzie dobrze! pozdrawiam Marek
Napisano 29 Styczeń 200421 l w zupelnosci zgadzam sie z MareG\'iem (jak to odmienic??) troche tam jeszcze musisz popracowac nad dachem o materialach nic nie pisze bo to tylko proba byla jeszcze jedna rzecz ktora mi sie bardzo nie podoba ta kolumna na srodku drzwi, nigdy czegos takiego nie widzialem i dziwnie to wyglada, ale juz pewnie tego nie zmienisz
Napisano 29 Styczeń 200421 l Autor sam model jest jeszcze nie skączony ta kolumna po środku to fakt fpatka no ale już musi tak zostać naradzie wszystkim stokroć dzięki Pozdrawiam JAcek Ps dom wogule jest nie otexturowany
Napisano 7 Luty 200421 l Autor Nie będę zaczynał nowego wontku ale musiałem zaprzestać ten dom i zrobiłem coś takiego Mały dome myślę że jeszcze powróce do mojego projektu