chveti Napisano 27 Luty 2008 Napisano 27 Luty 2008 To nie kome na ścianie, chłopaki? :D Mało, ciasno, przytulnie ale ma pewien klimat.
slizgi Napisano 28 Luty 2008 Napisano 28 Luty 2008 fajne, ale raczej zamiast titanica dałbym coś innego(np: obraz w złotej ramie) i koniecznie dodał choć delikatne wolumetryki z okien, ale tak bardzo fanie
Skateforlife Napisano 28 Luty 2008 Napisano 28 Luty 2008 No sliczny klimacik.Naprawde.Ale sofa mi sie nie podoba.natomiast obrus jest super.Pozdrawiam.
keraj37 Napisano 29 Luty 2008 Napisano 29 Luty 2008 Klimat:) ale mi osobiscie nie pasuje plakat. pzdr!
Kalais Napisano 29 Luty 2008 Napisano 29 Luty 2008 bardzo fajny klimat, podobaja mi sie kolory! uwazam tak jak przedmowcy, plakat z titanica psuje te prace moim zdaniem
Levus Napisano 29 Luty 2008 Napisano 29 Luty 2008 Plakat psuje kompozycje, wywal:p Lampa wygląda płasko, cienie od żaluzji za ostre, trzebaby rozmyć. I pozbyć się tego białego w prawym dolnym rogu. Podoba mi się zamysł na oświetlenie, ciepło i przyjemnie, tak samo kolorystyka. Ogólnie gdyby nie parę bamboli to byłaby naprawdę bardzo przyjemna pracka! pozdrawiam!
Trybal Napisano 29 Luty 2008 Autor Napisano 29 Luty 2008 No ciesze się, że sie podoba :) Widzę, ze czas nie został zmarnowany :) Rzeczywiście mógłbym pare bugów poprawić, no ale to nie WiP jest i już, zreszta nie lubie poprawiać zakończonych pracek... Ale Wasze rady wezme do siebie, i nastepnym razem bede uważał :) I na pewno 10 razy się zastanowie przed doborem obrazów bądź plakatów :D
muody Napisano 29 Luty 2008 Napisano 29 Luty 2008 jejku, kamienna sofa! mało tu modellingu, tekstury niezbyt zróżnicowane. oświetlenie (przyjemne) odwala całą robotę. brakuje mi tu jakichś metalicznych czy szklanych obiektów, albo chociaż odmiennych kolorystycznie
Meksyk_Panie Napisano 5 Maj 2008 Napisano 5 Maj 2008 Klimat świetny! Przypomina klimatyczną licealną melinkę do której sie uciekało z lekcji. Świetnym dopełnieniem klimatu byłby unoszący się dym. Z papierosa lub innych specyfików. Kamienna sofa jest świetna! Nie mogę się tu czepić że nierealistyczna, kanciasta blebleble, bo widziałem i siedziałem na gorszych:) Cienie na żaluzjach są dobre, wszak nigdy nie wiadomo co sie za tym oknem świeci :). Przyczepić bym się mógł tylko do tekstury na drewnianych poduszkach, gdzie Plama jest ciut za symetryczna. Reszta uwag skrajnie subiektywna wiec nie wypiszę.
piksar Napisano 5 Maj 2008 Napisano 5 Maj 2008 to jest dobry Wroclawski gornik, kopalni nie mamy do dlubiemy w zebach i watkach
Orangegraphics Napisano 5 Maj 2008 Napisano 5 Maj 2008 a to szacun Piksar:D jak to z wrocławia to nie godom bo tu jest na forum pokaźna mafia wasza:D
Trybal Napisano 6 Maj 2008 Autor Napisano 6 Maj 2008 Musze się pochwalić, że praca ta zdobyła pierwsze miejsce w konkursie u mnie w szkole :D Dostałem dyplom i kamerkę internetową (którą obstawiłem na Allegro za dwie dychy xD) które odbierałem od dyrektora przed całą szkołą ^^
muody Napisano 6 Maj 2008 Napisano 6 Maj 2008 gratulacje, ale wiesz, jak to jest... wypada przekleić 2. i 3. miejsce, dla zmierzenia poziomu :> faktycznie - nie ma to, jak dyrektor, na CGTalku dostaniesz tylko jakiś JPG mailem z narysowanym award, no i jeszcze nie widziałem u nich kamerek w nagrodach ;) czekaj tylko, aż szkoła wywiesi sobie na stronie info, że wspiera rozwój polskiej grafiki komputerowej i to bez wykorzystania unijnych funduszy
Rekomendowane odpowiedzi