Napisano 5 Marzec 200817 l "Reality is just a point of view" P.K.Dick The main intention of this piece was to show a world so completely different. A group of wanderers in a trance where time no longer matters, roam the world searching for answers to questions which nobody remembers anymore. większa wersja i link do wip'a http://max3d.pl/forum/showthread.php?t=47423 cheers
Napisano 6 Marzec 200817 l O tyle ładne, co nieczytelne. :) Postać (?) z pierwszego planu kojarzy mi się z którymś z urwitów w zbroi z "Ruchu Generała" Jacka Dukaja. Hm. Ciekawa pracka.
Napisano 6 Marzec 200817 l Praca ujmująca, jednakże jak wspomniał kolega "kots" mało czytelna. Ja choć trochę zmieniłbym perspektywę. Nie ujmując, bardzo ciekawa. Pozdrawiam
Napisano 6 Marzec 200817 l gdzie to coś ma przód...jeżeli wogóle ma przód :P nie do końca wiem jak na to patrzeć :P co nie znaczy, że wygląda źle, zwyczajnie nie wiem co to...z tego co widziałem w WIPie to też miałeś z tym problem ;]
Napisano 6 Marzec 200817 l Autor wiecie tez nie wiem co to :D ale to było założenie po części a po części spontan
Napisano 7 Marzec 200817 l Fajne, dynamiczne jak większość twoich prac. tylko co to za czarna kula po lewej?
Napisano 7 Marzec 200817 l Ania -> to pewnie planeta zasłaniająca słońce, w takim razie ciekawe skąd te światło po prawej, a jeśli to drugie słońce to "czarna połowa " planety powinna być oświetlona :D Na początku myślałem że to zmutowany plemnik i komórka jajowa, anyway, fajnie wyszło
Napisano 9 Marzec 200817 l bardzo ładna dynamiczna pracka pomimo iż takich klimatów nie lubie, bardzo mi się podoba
Napisano 10 Marzec 200817 l hohoh no gratuluję dzięki takim pracą chce sie iść do przodu aby chociaż po część dorównać do tak wysokiego poziomu :) To Praca na jakiś konkursik czy po prostu spontaniczny pokaz niesamowitych umiejętności ;) Pozdro 6+ :)
Napisano 10 Marzec 200817 l oj dziękuję nie trzeba było doceniać moich wypocin ;) myślałem nad tym z godzinę ... Ale poza tym ty też nie powinieneś być taki skromny ;) hehe bo Cię wchłonie ta czarna dziura.
Napisano 10 Marzec 200817 l Plastycznie ładne, ale nie podobają mi się takie pracki.. Stać Cię na coś lepszego niż takie pierdoły :)
Napisano 11 Marzec 200817 l Fajne "cos". Ja osobiscie usunalbym ta czarna planetoide, poprawiloby to dynamike calego obrazka - kompozycja wedlug mnie bylaby ciekawsza...
Napisano 11 Marzec 200817 l świetne, jedyne na co bym zwrócił uwagę to może bardziej jasne zrobił to halo/albedo wokół czarnej planety, bo to światło z niej zbyt słabo z nią kontrastuje jest za mocno przygaszone... ale dynamika i kolor całości bardzo :)
Napisano 12 Marzec 200816 l Fajne :D mi się osobiście kojaży z fokomelikiem w wersji bojowej tylko kułek brakuje(wiesz o kogo chodzi ;]) Pierdoły toto nie są tylko namiastka sztuki i wyrazanie czegoś od siebie w 3D co jest trudne bardzo, a nie kopiowanie świata ale to tylko moje zdanie pozdrawiam
Napisano 12 Marzec 200816 l zbyt chaotyczne, przez co nie przyciaga wzroku (bardzo mozliwe ze tylko mojego)