kliment woroszyłow Napisano 8 Marzec 2008 Napisano 8 Marzec 2008 Jakis czas temu wraz z qba (reflectvision) popełnilismy tą wizkę. Kolorystyka i architektura nie nasza.
mrkrzysiek Napisano 8 Marzec 2008 Napisano 8 Marzec 2008 dobra robota panowie, dużo detali jest fajne autka:)
drakul Napisano 8 Marzec 2008 Napisano 8 Marzec 2008 to co mnie razi to textura asfaltu i szlaban wjazdowy(jest odwalony a nie zrobiony)
carlosss Napisano 9 Marzec 2008 Napisano 9 Marzec 2008 sorry, ale nie wiem czym się tu zachwycać, bo bardzo przeciętnie to wygląda ;/ w lewym górnym rogu to chyba pas startowy jest :P ale jeżeli chodzi o samo pokazanie obiektów to spoko, pewnie klient zadowolony jest, to najważniejsze
makbol Napisano 9 Marzec 2008 Napisano 9 Marzec 2008 Jak na was to strasznie średnio. Rozumiem że w takich wizkach nie chodzi o szczegółowość ale tutaj aż razi. Szczególnie ten szlaban.
WIERZBA Napisano 15 Marzec 2008 Napisano 15 Marzec 2008 No rewelacja to to nie jest , ale dla chleba i takie cuda czasami trza robic :) . Ale wiem , że stać was na więcej :)
!Ewert Napisano 18 Marzec 2008 Napisano 18 Marzec 2008 Sory chłopaki, ale słabo lub bardzo słabo, cienie sa ale żeby jakieś słońce było na scenie to nie wiem. Materiał budynków słaby, trawa słaba, materiał okien bardzo słaby- praktycznie wyglądaja jak lustra które odbijaja niebieski. Wizka nie ma klimatu, jest blada. Sory że tak krytycznie ale inaczej sie nie dało. Ale samochody modelujecie fajnie :D
kliment woroszyłow Napisano 18 Marzec 2008 Autor Napisano 18 Marzec 2008 Przyjmujemy krytykę z pokorą:)
ReflectVision Napisano 18 Marzec 2008 Napisano 18 Marzec 2008 ja tylko powiem ze nielatwo bylo taki teren ogarnac ;)
chveti Napisano 18 Marzec 2008 Napisano 18 Marzec 2008 ja tylko powiem ze nielatwo bylo taki teren ogarnac ;) Nie ma co się usprawiedliwiać ;) Ja się niestety zgodzę z Tomuś'iem. Oby wam to na dobre wyszło. Pozdrawiam.
!Ewert Napisano 18 Marzec 2008 Napisano 18 Marzec 2008 ja tylko powiem ze nielatwo bylo taki teren ogarnac ;) Myślę że nie ma różnicy czy robisz 100 czy 1 dom. Albo coś umiesz a co najważniejsze masz dużą praktyke albo no sory nie wychodzi tak jak byś chciał.
Rekomendowane odpowiedzi