Napisano 8 Marzec 200817 l Jakis czas temu wraz z qba (reflectvision) popełnilismy tą wizkę. Kolorystyka i architektura nie nasza.
Napisano 8 Marzec 200817 l to co mnie razi to textura asfaltu i szlaban wjazdowy(jest odwalony a nie zrobiony)
Napisano 9 Marzec 200817 l sorry, ale nie wiem czym się tu zachwycać, bo bardzo przeciętnie to wygląda ;/ w lewym górnym rogu to chyba pas startowy jest :P ale jeżeli chodzi o samo pokazanie obiektów to spoko, pewnie klient zadowolony jest, to najważniejsze
Napisano 9 Marzec 200817 l Jak na was to strasznie średnio. Rozumiem że w takich wizkach nie chodzi o szczegółowość ale tutaj aż razi. Szczególnie ten szlaban.
Napisano 15 Marzec 200817 l No rewelacja to to nie jest , ale dla chleba i takie cuda czasami trza robic :) . Ale wiem , że stać was na więcej :)
Napisano 18 Marzec 200817 l Sory chłopaki, ale słabo lub bardzo słabo, cienie sa ale żeby jakieś słońce było na scenie to nie wiem. Materiał budynków słaby, trawa słaba, materiał okien bardzo słaby- praktycznie wyglądaja jak lustra które odbijaja niebieski. Wizka nie ma klimatu, jest blada. Sory że tak krytycznie ale inaczej sie nie dało. Ale samochody modelujecie fajnie :D
Napisano 18 Marzec 200817 l ja tylko powiem ze nielatwo bylo taki teren ogarnac ;) Nie ma co się usprawiedliwiać ;) Ja się niestety zgodzę z Tomuś'iem. Oby wam to na dobre wyszło. Pozdrawiam.
Napisano 18 Marzec 200817 l ja tylko powiem ze nielatwo bylo taki teren ogarnac ;) Myślę że nie ma różnicy czy robisz 100 czy 1 dom. Albo coś umiesz a co najważniejsze masz dużą praktyke albo no sory nie wychodzi tak jak byś chciał.