nicponim Napisano 9 Marzec 2008 Share Napisano 9 Marzec 2008 taka scenka, jak mam czas to czasem cos mazne,ale postanowilem wrzucic,bo nie wiem czy perspektywa dobra;/ przy okazji jakies rady wlecą-taka przynajmniej mam nadzieje- do finalu dalej niz blizej,raczej wstepny zarys i kolor, dlatego rzucac ile wlezie;] aha narazie nie korzystalem z referek,dlatego moga byc bledy anatomi-ale tez fajnie gdybyscie wskazali co i jak-z gory dzieki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nicponim Napisano 9 Marzec 2008 Autor Share Napisano 9 Marzec 2008 nonono wielkie dzieki- wiem co chciales napisac-ze kicz itp;]zdaje sobie z tego sprawe,no ale co>?- na artyzmie sie nie znam,to co mi zostaje?;] aha to ma byc ostro przypakowana laska-taka conanica;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RaVirr Napisano 9 Marzec 2008 Share Napisano 9 Marzec 2008 Cycki ma za duże;p a tak ło to chyba spoko:) Moja czekać na progres:) Edit. Sorry myślałem że to facet xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Coyote Napisano 9 Marzec 2008 Share Napisano 9 Marzec 2008 daj dziadowi nóż do reki i jakiś szaleńczy uśmiech z myślą a może jednak ją zabije ^^ ogólnie fajnie sie zapowiada Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
roman Napisano 13 Marzec 2008 Share Napisano 13 Marzec 2008 zgadzam sie co do cycków.. niestety nie wyglądają jak napakowane mięśnie...=) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nicponim Napisano 14 Marzec 2008 Autor Share Napisano 14 Marzec 2008 kolejny up-w przerwie miedzy wazniejszymi zajeciami;] jeszcze sporo bledow jak to w wip'ach, szczegolnie twarz postaci na pierwszym planie-oczy, swiatlo,no i emocje na ryju nie takjak trzeba,ale przy nastepnym upie bede poprawial Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DaRoZ Napisano 14 Marzec 2008 Share Napisano 14 Marzec 2008 wlasnie twarz postaci na pierwszym planie jest masakrycznie swietnie namalowana! oczywiscie jest pare bledow, jak jego lewe dalej polozone od prawego, czy wlasnie troche krzywy nos ale to sa bledy ktore szybko wyeliminujesz(i wspomniales ze poprawisz) i bedzie cacy maxymalne! Praca bo zapowiada sie na niezly czad. pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Coyote Napisano 14 Marzec 2008 Share Napisano 14 Marzec 2008 przyjemne... widzę ze pomysł z nożem sie przydał ^^ niezamaco :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
masz)rum Napisano 14 Marzec 2008 Share Napisano 14 Marzec 2008 ...a ja dla odmiany od początku myślałem że to kobita, po cyckach i twarzy poznałem ;], no po cyckach mniej trochę, możesz popatrzeć jakie cycki mają takie koksice, a raczej prawie ich brak, mi się wydaje że powinny być mniejsze i mniej okrągłe, spłaszczone trochę z góry, przypominające z profilu skocznie narciarską sutkiem zwieńczoną ;P Proponował bym zacząć od narysowania normalnych męskich mięśni klaty, takich jak u Arniego i z nich wystrzelone takie małe cycki, bo tak to się mniej więcej dzieje w realu. zastanawiałem się też czy nie było by lepiej jak by dziada nogą podtrzymywała... Z kompozycją lepiej na drugim i tło świetnie się zapowiada, jeśli utrzymasz to w takich kolorach i kontraście to będzie super, czekam na więcej ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nicponim Napisano 14 Marzec 2008 Autor Share Napisano 14 Marzec 2008 dzieki wielkie za komentarze michalogorek- "niepewne" pociagniecia -no sa niepewne,bo rysuje narazie z głowy,nie poslugiwalem sie jeszcze zadna referka,wiec moze dlatego tak niepewnie tego szukam;] a co do reszty- postaram sie zrobic tak jak piszesz,moze wyjdzie;] jeszcze raz dzieki wszystkim za komenty,adios!;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jakubziom Napisano 15 Marzec 2008 Share Napisano 15 Marzec 2008 Jeśli chodzi o kolory, to pierwsza wersja mi się bardziej podoba, mimo że przebijają się kontury - więcej tam napięć, podczas gdy ta druga (mimo fajnego tła) traci na charakterze - spłaszczone kolory - przestrzeń możesz uzyskiwać kontrastująć odcienie ciepłe z zimnymi, zresztą wiesz chyba (podoba mi się za to tam kolor ucha tego dziada :]. Podziwiam za to, że z głowy to namalowałeś (no chyba prócz tła ;)), ale proponuje teraz pozerkać na jakieś referki (to nic złego w końcu), bo chyba inaczej ciężko będzie posunąć się do przodu z detalem ;) edit: choć ta druga też może fajnie wyjść, ale moim zdaniem lepiej zrezygnować z wybielających efektów typu oświetlenie u góry i działać tylko pędzlem :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nicponim Napisano 15 Marzec 2008 Autor Share Napisano 15 Marzec 2008 no spoko spoko, teraz pojda referki bo faktycznie ciezko bedzie wydetalowac bez pomocy fotek;] dzieki dzieki za rady! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JakóbM Napisano 15 Marzec 2008 Share Napisano 15 Marzec 2008 tło to zdjecie czy sam malowałes ;D ? Pozdrawiam PS. praca jest niezła ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
janko1987 Napisano 15 Marzec 2008 Share Napisano 15 Marzec 2008 ISTNY HORROR VACUI :) mysle ze facio lezżcy ma za bardzo wygitoą dłoń jak tak robie to mnie boli :) a on przeciez szybko chce umykac ...Pozdrawaim Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nicponim Napisano 15 Marzec 2008 Autor Share Napisano 15 Marzec 2008 tlo to fota;] narazie czysta ze zmienionym kolorem,w finale bedzie raczej podmalowka,bo faktycznie za duzo detali odciagajacych uwage;] janko -no dlon sie wygiela mu troche-do poprawy;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dann.G Napisano 16 Marzec 2008 Share Napisano 16 Marzec 2008 ogolnie to spoko, ale STRASZNE jest dla mnie to, ze ta laska jest PRZEpakowana...za masywna...prawa reka kolesia na drugim planie jest ekhm... niepoprawna anatomicznie? ... no i pelzajacy kolezka (najlepszy z tego wszystkiego) ma za mala dlon przy nadgarstku w stosunku do calej reki i jest ona za bardzo zgieta, az boli ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gomez Napisano 16 Marzec 2008 Share Napisano 16 Marzec 2008 Jeeesu toz to jakis potwor :] Ona chyba nie chce go zabic tylko hmm... czuje sie samotna XD Komentow nie ma, wierze w ciebie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mikeeho Napisano 19 Marzec 2008 Share Napisano 19 Marzec 2008 siema moim skromnym zdaniem laska wyglada jak rasowy nakoksowany chłop a te sterczące pimpusie nie pasują -osobiscie zrobił bym chłopa-i nie tylko na pierwszy rzut oka tak mi sie wydało ale jakos nie moge dostrzec tam babki.ryj tez nie pasuje do tego monstrum.skoro to ma byc baba to moze warto zrzucic z niej troche muskulatury i dac kobiece kształty?nie mowie zeby zrobic z niej fajna niunie.mysle ze tez fajnie by było zeby ta lala tzymała nogę na dziadzie z 1 planu wtedy bym odwrócił kolesia z ręką albo moze wogle go wywalił.generalnie bardzo fajny pomysł.ps siwy ma mine jakby ktos mu cos z tyłkiem robił:) na pierwszym fajniej cierpi.pozdro! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nicponim Napisano 19 Marzec 2008 Autor Share Napisano 19 Marzec 2008 heheh,pracka aktualnie ruszyla nawet troche do przodu,zmienily sie kolory, laska dalej przypakowana-tego zmieniac nie bede,zmienie proporcje jeydnie ale koks pozostanie;],morda dziada tez sie zmienila-... co do nogi na dziadzie- przy tym ulozeniu postaci laska musialaby szpagat chyba zrobic,bo od nogi do plecow to jakies 2m !;/ chyba ze wywalic dziada pomiedzy,ale o tym pomysle-narazie nad czyms innym dumam;] mikee- a widziales ostro przyrabana babe na sterydach? kobiece ksztalty sie zacieraja na wskutek sporej muskulatur, nie zobaczysz tam eleganckiego wciecia w talii bo dochodza skosne brzucha i inne miesnie-wiec nie ma sensu porownywac tych proporcji z proporcjami idealnej pani;/ jedynie suty dziwne,ale juz je poprawilem;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mikeeho Napisano 20 Marzec 2008 Share Napisano 20 Marzec 2008 pewnie masz racje ale dla mnie to chłop z cycami:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mortom Napisano 20 Marzec 2008 Share Napisano 20 Marzec 2008 pewnie masz racje ale dla mnie to chłop z cycami:) hehehe Sory za offtopa :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi