Napisano 11 Marzec 200817 l Cześć, wizka exterior, osiedle Wiklinowy Park, gdzieś pod Warszawą. To jeszcze nie finalna wersja jeśli chodzi o klienta, ale umieszczam już na forum. Standardowo kaczory i Q7, żebyście nie marudzili, że nie ma jak ostatnio :p Pozdrawiam, SWRSC
Napisano 11 Marzec 200817 l jestem na nie. pozdro. Tomuś PS. jak sie skończy impreza i bede miał wiecej czasu to powiem co mi sie nie podoba:D
Napisano 11 Marzec 200817 l Ogolnie trzymaja poziom. Nie podoba mi sie fiolet tej chmury i zaslonki troche denerwujace ale czepiam sie. Calosc pozytywnie jak zwykle. W sumie nawet bardzo pozytywnie :)
Napisano 11 Marzec 200817 l niebo jakieś takie dziwne trochę i szyby na Q7 ale i tak jak zawsze wysoki poziom:)
Napisano 11 Marzec 200817 l Autor na niebie celowo jest dodany gradient dla ogolnego klimatu wizualizacji, ostatnio mi się takie gradienty zaczęły bardzo podobać.
Napisano 11 Marzec 200817 l no ale w interiorach jesteś jednak lepszy;] nie no fajnie tylko wyprane to takie z kolorów
Napisano 11 Marzec 200817 l gradient jest dobry tylko fiolet jakoś nie pasuje tutaj, ale wiesz od ciebie wymagamy już fotek:)
Napisano 11 Marzec 200817 l Brakuje krawężników, bardzo brzydkie drewno na elewacji no i zasłonka identyczna w każdym oknie.
Napisano 11 Marzec 200817 l kolory deczko wypłowiałe,krzaki i fury nie pasują do reszty enyłej ostatnie bardzo miłe
Napisano 11 Marzec 200817 l technicznie bardzo fajne rendery. ale konwencja kolorystyczna całości jest okropna:(
Napisano 12 Marzec 200817 l No dobra juz teraz moge napisać: Na nie: - zasłony - materiał samochody, lakier i szyby - tło jakies za dziwne - drewno na elewacji. Ogolnie wydaje mi sie tak wizualizacja jakaś dziwnie przepalona. Wiem że sie czepiam = D
Napisano 12 Marzec 200817 l a mnie sie podoba ( nie czepiam sie kraweznikow , mat. samochodow sredni , zaslonki )
Napisano 12 Marzec 200817 l te fioletowe niebo troszke kuje, mogleś tylko przyciemnić tam, ale wizka klasowa piękna robota :)
Napisano 13 Marzec 200816 l Mi natomiast to niebo sie bardzo podoba - atrakcyjnie to wyglada, interesujaca bym powiedzial... 1, i 3 jest ok jak dla mnie 2 troche brak kolorow . w calosci raza mnie szare zaslony wraz z szarymi ramami okiennymi - troche sie tak to "zlewa", wystarczyl by inny kolor cyz ton.. ja wiem... pozatym sa milo zielone, a trawka juz wyglada jakby susza byla od 3 miesiecy :D, tak troche sie to gryzie... pozaty strasznie fajnie to wyglada, patrzysz i sie zakochujesz;)
Napisano 14 Marzec 200816 l Autor dzięki wszystkim za uwagi. Przy liczeniu finalnych wesji wszystkie wasze uwagi uwzględnie. Możliwe, że pokaże rendery po poprawkach. Pozdr.