darous Napisano 21 Styczeń 2004 Share Napisano 21 Styczeń 2004 Cześć. Jestem początkujacy i zrobiłem model f16 :P takjakby. Z przodu jak się patrzy to można zobaczyć że prawe skrzydło jest troche bliżej niż lewe, popawie to jeszcze. A wy powiedzcie co mam poprawić? A i jak zrobić szybę tak aby wygiąć prostokąt i go włożyć w samolot, jakim narzędziem.? :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kozioo Napisano 21 Styczeń 2004 Share Napisano 21 Styczeń 2004 Ehh... nie chcesz może umiescić obrazkow jako jpegi?? Powiem szczerze, że nie chce mi się sciągać zipa, rozpakowywać i dopiero przeglądać obrazki. Troszke to niewygodne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
soshka.cg Napisano 21 Styczeń 2004 Share Napisano 21 Styczeń 2004 hehe i to jeszcze spakowałeś plik .max daj lepiej tak jak kozioo pisze obrazek :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
shampan Napisano 21 Styczeń 2004 Share Napisano 21 Styczeń 2004 ee do f16 to to narazie nie podobne ;p ja od dawna napalam sie na F-22, jak skoncze ferrari (kiedys...) to se zaczne robic :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
darous Napisano 21 Styczeń 2004 Autor Share Napisano 21 Styczeń 2004 Originally posted by darous Cześć. Jestem początkujacy i zrobiłem model f16 :P takjakby. Z przodu jak się patrzy to można zobaczyć że prawe skrzydło jest troche bliżej niż lewe, popawie to jeszcze. A wy powiedzcie co mam poprawić? A i jak zrobić szybę tak aby wygiąć prostokąt i go włożyć w samolot, jakim narzędziem.? :) Macie...ale sie wolno laduje to wszystko:/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuciel Napisano 21 Styczeń 2004 Share Napisano 21 Styczeń 2004 u mnie nie ladowalo sie dluzej niz sekunda :) ale nie bardzo nic widac na tym obrazku ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
darous Napisano 21 Styczeń 2004 Autor Share Napisano 21 Styczeń 2004 A to jest od tyłu zaraz dam od przodu [lol2] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MorF Napisano 21 Styczeń 2004 Share Napisano 21 Styczeń 2004 chmmm może skoro jesteś początkujący to porob tutki najpierw a potem rób stopniowo bardziej zaawansowane obiekty to moja rada. Zrobisz jak zechcesz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kozioo Napisano 21 Styczeń 2004 Share Napisano 21 Styczeń 2004 Jeśli mam byc szczery to stawiałbym, że to UFO:/ Lepiej posłuchaj Morfa... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 21 Styczeń 2004 Share Napisano 21 Styczeń 2004 gdyby nie bylo napisane ze to samolot to bym nie wiedzal :):) ale pracuj dalej i naprawde tutki pomagaja:):) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
darkelf Napisano 21 Styczeń 2004 Share Napisano 21 Styczeń 2004 nom prawda, zmien troche sposob podawania modelu, bo narazie to niewielie widac z tego renderka... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Predator Napisano 21 Styczeń 2004 Share Napisano 21 Styczeń 2004 Swieta racja MorF proponuje zaczac od czegos prostszego a ten projekcik zostaw sobie jak juz bedziesz troche umial wlaczysz go i wtedy da to ci duzo do myslenia :) hm a co do tego f-16 to mi to przypomina plaszczke :) moze powyginaj zrob skrzydla w pletwy dodasz to i tamto i swietna plaszczka bedzie :) pozdrawaim i sie nie zalamuj tylko procuj pracuj ucz sie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
beeper Napisano 21 Styczeń 2004 Share Napisano 21 Styczeń 2004 nie mam pojecia co ten rendering przedstawia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kozioo Napisano 21 Styczeń 2004 Share Napisano 21 Styczeń 2004 Beeper - przeczytaj topic to się dowiesz:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MF Napisano 21 Styczeń 2004 Share Napisano 21 Styczeń 2004 Pracka jak na początkującego dosyć dobra (Dżast Dżołk). Posłuchaj rady MorF\'a. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
darous Napisano 22 Styczeń 2004 Autor Share Napisano 22 Styczeń 2004 Dobra dzięki a co to są tutki? od czego zacząć bo w dziale \"podstawy\" tylko sa jakieś śmiecie :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nimrod Napisano 22 Styczeń 2004 Share Napisano 22 Styczeń 2004 Zajrzyj do działu tutoriale, myślę, że koniecznie musisz zajrzeć również do maxowego helpa - help\\tutorials Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
darous Napisano 22 Styczeń 2004 Autor Share Napisano 22 Styczeń 2004 A wiecie skąd ściągnąć 3dsmaxa 5 lub 6 (choćby z crackiem), lub spolszczyć moją 3 :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nimrod Napisano 22 Styczeń 2004 Share Napisano 22 Styczeń 2004 Ehh i radze zajrzeć w jeszcze jedno miejsce: http://www.max3d.pl/forum/forumdisplay.php?fid=66 Również koniecznie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Archangel Napisano 23 Styczeń 2004 Share Napisano 23 Styczeń 2004 fajnie ze jestes ambitny ale zanim rozpoczniesz jaksi powazny projekt musisz posiadac minimum wiedzy....ja tez proponuje tutki i help\'a Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
beeper Napisano 23 Styczeń 2004 Share Napisano 23 Styczeń 2004 Originally posted by darous A wiecie skąd ściągnąć 3dsmaxa 5 lub 6 (choćby z crackiem), lub spolszczyć moją 3 :) mysle ze spolszczenie jakiego kolwiek programu 3d w celu nauki mija sie z celem, wiecej problemu sprawilo by dostosowanie tutoriali do jezykowej wersji programu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MorF Napisano 23 Styczeń 2004 Share Napisano 23 Styczeń 2004 tutki to skrot od tutorials czyli tutoriale po polsku to chyba przewodnik :] zacznij od czegoś prostego pobaw się z kulkami i oswietleniem potem pomieszaj modyfikatorami no a pozniej to już sam będziesz wiedział co dalej. Pozdrawiam i nie zrażaj się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Loozack Napisano 23 Styczeń 2004 Share Napisano 23 Styczeń 2004 MorF, lepiej żeby najpierw nauczył się modelować a potem może bawić się kulkami (bez oświetlenia lepiej) [lol2];) [piwo] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MorF Napisano 24 Styczeń 2004 Share Napisano 24 Styczeń 2004 też prawda, bo ja np. nie umiem, kulki rlz :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Loozack Napisano 24 Styczeń 2004 Share Napisano 24 Styczeń 2004 MorF, to była przenośnia :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi