Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Wystartowała kolejna edycja CGChallenge !

Uplift Universe Challenge (CG Challenge XXI)

19 March 2008 - 09 June 2008

forum_header_small.jpg

Dodatkowo w tej edycji firma Softimage wypożycza kopię XSI Essentials 6.5 (wersja niekomercyjna) na czas bitwy każdemu chętnemu uczestnikowi. Jeśli jednak uczestnik zakończy bitwę na czas i odda prace jurorom to będzie mógł używać tego programu na czas nieokreślony oczywiście w trybie niekomercyjnym.

Szczegóły:

- CGTalk

- Sponsorzy i nagrody

- Oferta Softimage

• Odpowiedzi 13
  • Wyświetleń 1,4k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Mocna sprawa:D

Mam nadzieję, że Polacy pokażą klasę i tym razem!

Oferta Softimage'a bardzo fajna swoją drogą.

Doskonały i wart naśladowania przykład nowoczesnego podejścia do marketingu.

Napisano

Ksiazki David Brin'a zostaly przetlumaczone na polski? Jakos nie moge znalezc. Chodzi mi o te ze swiata Uplift, na ktorym bazuje konkurs...

Sundiver

Startide Rising

The Uplift War

Brightness Reef

Infinity's Shore

Heaven's Reach

Napisano

Oj Klicek ale pisza ze luzno i zeby traktowac bardziej jako wskazowke stylu. Wystarczy 15 min poczytac inspiracje by wiedziec co robic ;] Widocznie nauczyli sie czegos po Eonie

Napisano

dobra inicjatywa z wypozyczeniem softu do bitwy i pozniej moznosc jego wykorzystania do prac niekomercyjnych...

to uklon w strone uzytkownikow tego softu... ;)

P.s.

Sorki nie mam polskich znakow...

Napisano

były co najmniej dwie pierwsze części przetłumaczone - słoneczny nurek i wojny wspomaganych ale to było dawno i mogę się mylić

Napisano

hehe - ja się skuszę - większych szans w starciu z wymiataczami z cgtalka nie widzę ale dla samej idei warto się spiąć :)

Napisano
  • Autor

Ja też myślę nad startem tak dla zabawy, poza tym jak za darmo XSI rozdają ;]... Jednak obawiam się texturowania i renderingu, a na video nie mam teama :).

Napisano

Jak wystartujecie to wrzuccie tu linki do watkow na cgtalk. Moze jak wymysle cos pokreconego to tez sie skusze :)

Napisano

Chyba się skuszę :). Co do tematu to looknijcie na inspiracje - dużo wyjaśniają i niejako poszerzają temat.