Napisano 30 Listopad 200420 l hmm skilo - a jak sobie mnie wyobrażałeś :> adek - problem w tym, że ja Ciebie także :)
Napisano 1 Grudzień 200420 l pokaz aktow we wrocku przesuniety na styczeń...co do samych prac moga byc okrojone bo dziewczyna ktora robila zdjatka ciutek wymiekla(bo jej wmowili ze sa za ostre te foty - ech mietka jest i ulegla jak wszystkie laski )...echhh ... no comment ps. jakby co , to wrzuce na forum jak mi juz wpadna w lapki poz
Napisano 1 Grudzień 200420 l mam tylko nadzieje ze te "ostre" zdjecia to nie twoje niby nude w majtkach z reniferkami ;P
Napisano 4 Grudzień 200420 l cfaniak ;P(mam w misie akurat hehe) tu ja z pania feldman reszta tu http://www.max3d.pl/forum/showthread.php?p=164368#post164368 poz
Napisano 4 Grudzień 200420 l juz myslalem ze to twoje rude wlosy ;] Pani Feldman zapewne wyszukuje jakiegos wpisu małą czcionką ktory po podpisaniu mial by ją zobowiazywac do czegos ;)
Napisano 4 Grudzień 200420 l no ladnie ladnie - nawet nie śmiem wątpić ze to nie prawdziwe zdjecie... 1. little nie masz tyle wolnego czasu zeby robic fotomontarze... 2. widac ze zdjecie zrobilne Twoim "Samsungiem" - tych kolorow nie da sie podrobic w ps ;) pozdrawiam miki(boba)
Napisano 4 Grudzień 200420 l marcin - nadal jestem lysy wiec nie da rady ;P a co do cyrografu to wszystko pod kontrola ... ;) boba - moj samsung zrobil tak ciemne zdjecie ze musialem je wyciagnac w ps i przegialem jak zwykel hehe poz
Napisano 4 Grudzień 200420 l Wyglada, jakby zaraz miala puscic pawia na ten plakat. Nie powiedziala Ci, ze malujesz jak nikifor? ;)
Napisano 4 Grudzień 200420 l heej! jak nikifor? a littleninja to mi zawsze mowi ze rysuje jak nikifor ;)
Napisano 4 Grudzień 200420 l e tam, fachowo ocenia :) a nam tu cwaniaki to chyba do Nikifora daleko :P
Napisano 4 Grudzień 200420 l Wyglada, jakby zaraz miala puscic pawia na ten plakat. Nie powiedziala Ci, ze malujesz jak nikifor? ;) H@H@ :) The message you have entered is too short. Please lengthen your message to at least 10 characters
Napisano 5 Grudzień 200420 l Krysia jest suppper bo jeździ 74. ;) i widuję ją na przystanku albo na cytadeli ! yeah! [ładniejsza niż Klitzek - tak przypuszczam lollll ;)]
Napisano 9 Grudzień 200420 l tak mi sie nudzilo w pracy ze az tu zagladnelem :) normalnie mnie rozwaliliscie chlopaki! (w pozytywnym znaczeniu tego slowa) :) l-ninja komixy 1 klasa :) ogolnie az zapragnelem pokazac tu moja facjate :) jak wroce do domku to cos wyszperam,,,
Napisano 9 Grudzień 200420 l a oto ja w calej okazalosci, browarek dla tego kto wymysli co robilem w tamtym momencie
Napisano 9 Grudzień 200420 l a oto ja w calej okazalosci, browarek dla tego kto wymysli co robilem w tamtym momencie pewnie robiles sobie zdjecie;)
Napisano 9 Grudzień 200420 l przychodzi mi do głowy wiele czynności, ale żadnej z nich z przyzwoitości nie napiszę :D fajne kafelki :P
Napisano 9 Grudzień 200420 l nom pamietaja jeszcze czasy PRL, klejone i fugowane betonem, ukladane od zapalki :)
Napisano 9 Grudzień 200420 l heeehehe mam takie same w domu ;) Nice to see ya :) nie bolały Ciebie oczy od lapmy??? zdeczko przejarane ;)
Napisano 18 Grudzień 200420 l Panowie ile razy mam prosić o nie robienie sobie chata ? Przestańcie tak robić!!
Napisano 29 Grudzień 200420 l no całkiem nieźle sie prezentujecie; moją gębę oglądacie co każdy post więc nie będę powiększać bo wszyscy z forum pouciekają ;) pozdrawiam