Skocz do zawartości

Featured Replies

• Odpowiedzi 583
  • Wyświetleń 49,7k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

hmm

skilo - a jak sobie mnie wyobrażałeś :>

adek - problem w tym, że ja Ciebie także :)

Napisano

pokaz aktow we wrocku przesuniety na styczeń...co do samych prac moga byc okrojone bo dziewczyna ktora robila zdjatka ciutek wymiekla(bo jej wmowili ze sa za ostre te foty - ech mietka jest i ulegla jak wszystkie laski )...echhh ... no comment

ps. jakby co , to wrzuce na forum jak mi juz wpadna w lapki

poz

Napisano

mam tylko nadzieje ze te "ostre" zdjecia to nie twoje niby nude w majtkach z reniferkami ;P

Napisano

juz myslalem ze to twoje rude wlosy ;]

Pani Feldman zapewne wyszukuje jakiegos wpisu małą czcionką ktory po podpisaniu mial by ją zobowiazywac do czegos ;)

Napisano

no ladnie ladnie - nawet nie śmiem wątpić ze to nie prawdziwe zdjecie...

1. little nie masz tyle wolnego czasu zeby robic fotomontarze...

2. widac ze zdjecie zrobilne Twoim "Samsungiem" - tych kolorow nie da sie podrobic w ps ;)

pozdrawiam miki(boba)

Napisano

marcin - nadal jestem lysy wiec nie da rady ;P a co do cyrografu to wszystko pod kontrola ... ;)

boba - moj samsung zrobil tak ciemne zdjecie ze musialem je wyciagnac w ps i przegialem jak zwykel hehe

poz

Napisano

heej! jak nikifor? a littleninja to mi zawsze mowi ze rysuje jak nikifor ;)

Napisano

e tam, fachowo ocenia :) a nam tu cwaniaki to chyba do Nikifora daleko :P

Napisano
Wyglada, jakby zaraz miala puscic pawia na ten plakat.

Nie powiedziala Ci, ze malujesz jak nikifor? ;)

H@H@ :)

The message you have entered is too short. Please lengthen your message to at least 10 characters

Napisano

Krysia jest suppper bo jeździ 74. ;) i widuję ją na przystanku albo na cytadeli ! yeah!

[ładniejsza niż Klitzek - tak przypuszczam lollll ;)]

Napisano

Vorek jak jestes z Creo to pozdrow od Daniela Pana Roberta [polonista]

Napisano

tak mi sie nudzilo w pracy ze az tu zagladnelem :) normalnie mnie rozwaliliscie chlopaki! (w pozytywnym znaczeniu tego slowa) :) l-ninja komixy 1 klasa :) ogolnie az zapragnelem pokazac tu moja facjate :) jak wroce do domku to cos wyszperam,,,

Napisano

a oto ja w calej okazalosci, browarek dla tego kto wymysli co robilem w tamtym momencie

photo-21.jpg

Napisano
a oto ja w calej okazalosci, browarek dla tego kto wymysli co robilem w tamtym momencie

pewnie robiles sobie zdjecie;)

Napisano

przychodzi mi do głowy wiele czynności, ale żadnej z nich z przyzwoitości nie napiszę :D

fajne kafelki :P

Napisano

nom pamietaja jeszcze czasy PRL, klejone i fugowane betonem, ukladane od zapalki :)

Napisano

heeehehe mam takie same w domu ;) Nice to see ya :) nie bolały Ciebie oczy od lapmy??? zdeczko przejarane ;)

Napisano

rozważałeś problem filozoficzny:

to shave or not to shave...

;]

Napisano

Panowie ile razy mam prosić o nie robienie sobie chata ?

Przestańcie tak robić!!

Napisano

no całkiem nieźle sie prezentujecie; moją gębę oglądacie co każdy post więc nie będę powiększać bo wszyscy z forum pouciekają ;)

pozdrawiam

Napisano

O tak przydałby się zeson 2005 :P

tak też i się stanie :D