adek Napisano 30 Listopad 2004 Share Napisano 30 Listopad 2004 jaras: bardzo fajne fotki! salv: gdzies Cie widzialem w Opolu ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Salvator Napisano 30 Listopad 2004 Share Napisano 30 Listopad 2004 hmm skilo - a jak sobie mnie wyobrażałeś :> adek - problem w tym, że ja Ciebie także :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
little-ninja Napisano 1 Grudzień 2004 Share Napisano 1 Grudzień 2004 pokaz aktow we wrocku przesuniety na styczeń...co do samych prac moga byc okrojone bo dziewczyna ktora robila zdjatka ciutek wymiekla(bo jej wmowili ze sa za ostre te foty - ech mietka jest i ulegla jak wszystkie laski )...echhh ... no comment ps. jakby co , to wrzuce na forum jak mi juz wpadna w lapki poz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
buczer Napisano 1 Grudzień 2004 Share Napisano 1 Grudzień 2004 mam tylko nadzieje ze te "ostre" zdjecia to nie twoje niby nude w majtkach z reniferkami ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
little-ninja Napisano 4 Grudzień 2004 Share Napisano 4 Grudzień 2004 cfaniak ;P(mam w misie akurat hehe) tu ja z pania feldman reszta tu http://www.max3d.pl/forum/showthread.php?p=164368#post164368 poz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin Napisano 4 Grudzień 2004 Share Napisano 4 Grudzień 2004 juz myslalem ze to twoje rude wlosy ;] Pani Feldman zapewne wyszukuje jakiegos wpisu małą czcionką ktory po podpisaniu mial by ją zobowiazywac do czegos ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
boba Napisano 4 Grudzień 2004 Share Napisano 4 Grudzień 2004 no ladnie ladnie - nawet nie śmiem wątpić ze to nie prawdziwe zdjecie... 1. little nie masz tyle wolnego czasu zeby robic fotomontarze... 2. widac ze zdjecie zrobilne Twoim "Samsungiem" - tych kolorow nie da sie podrobic w ps ;) pozdrawiam miki(boba) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
little-ninja Napisano 4 Grudzień 2004 Share Napisano 4 Grudzień 2004 marcin - nadal jestem lysy wiec nie da rady ;P a co do cyrografu to wszystko pod kontrola ... ;) boba - moj samsung zrobil tak ciemne zdjecie ze musialem je wyciagnac w ps i przegialem jak zwykel hehe poz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reanimator Napisano 4 Grudzień 2004 Share Napisano 4 Grudzień 2004 Wyglada, jakby zaraz miala puscic pawia na ten plakat. Nie powiedziala Ci, ze malujesz jak nikifor? ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
boba Napisano 4 Grudzień 2004 Share Napisano 4 Grudzień 2004 heej! jak nikifor? a littleninja to mi zawsze mowi ze rysuje jak nikifor ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
little-ninja Napisano 4 Grudzień 2004 Share Napisano 4 Grudzień 2004 d...facipaci kochanienki hehe co ja ci moge odp ...mozliwe hehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spoon Napisano 4 Grudzień 2004 Share Napisano 4 Grudzień 2004 e tam, fachowo ocenia :) a nam tu cwaniaki to chyba do Nikifora daleko :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 4 Grudzień 2004 Share Napisano 4 Grudzień 2004 Wyglada, jakby zaraz miala puscic pawia na ten plakat. Nie powiedziala Ci, ze malujesz jak nikifor? ;) H@H@ :) The message you have entered is too short. Please lengthen your message to at least 10 characters Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin Y Napisano 5 Grudzień 2004 Share Napisano 5 Grudzień 2004 Krysia jest suppper bo jeździ 74. ;) i widuję ją na przystanku albo na cytadeli ! yeah! [ładniejsza niż Klitzek - tak przypuszczam lollll ;)] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vorek Napisano 9 Grudzień 2004 Share Napisano 9 Grudzień 2004 HelloFoto :D W szkolnej pracowni :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reanimator Napisano 9 Grudzień 2004 Share Napisano 9 Grudzień 2004 CREO? Promocja? Fobos? :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kulki Napisano 9 Grudzień 2004 Share Napisano 9 Grudzień 2004 Vorek jak jestes z Creo to pozdrow od Daniela Pana Roberta [polonista] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reanimator Napisano 9 Grudzień 2004 Share Napisano 9 Grudzień 2004 Taa, Robercik jest fajny :> Kulki, ktory byles rocznik? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hatred Napisano 9 Grudzień 2004 Share Napisano 9 Grudzień 2004 tak mi sie nudzilo w pracy ze az tu zagladnelem :) normalnie mnie rozwaliliscie chlopaki! (w pozytywnym znaczeniu tego slowa) :) l-ninja komixy 1 klasa :) ogolnie az zapragnelem pokazac tu moja facjate :) jak wroce do domku to cos wyszperam,,, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kulki Napisano 9 Grudzień 2004 Share Napisano 9 Grudzień 2004 ja nie bylem ale moj kumpel tam chodzil:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hatred Napisano 9 Grudzień 2004 Share Napisano 9 Grudzień 2004 a oto ja w calej okazalosci, browarek dla tego kto wymysli co robilem w tamtym momencie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kulki Napisano 9 Grudzień 2004 Share Napisano 9 Grudzień 2004 a oto ja w calej okazalosci, browarek dla tego kto wymysli co robilem w tamtym momencie pewnie robiles sobie zdjecie;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Salvator Napisano 9 Grudzień 2004 Share Napisano 9 Grudzień 2004 przychodzi mi do głowy wiele czynności, ale żadnej z nich z przyzwoitości nie napiszę :D fajne kafelki :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hatred Napisano 9 Grudzień 2004 Share Napisano 9 Grudzień 2004 nom pamietaja jeszcze czasy PRL, klejone i fugowane betonem, ukladane od zapalki :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
asblaze Napisano 9 Grudzień 2004 Share Napisano 9 Grudzień 2004 heeehehe mam takie same w domu ;) Nice to see ya :) nie bolały Ciebie oczy od lapmy??? zdeczko przejarane ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hatred Napisano 9 Grudzień 2004 Share Napisano 9 Grudzień 2004 ano to byla taka 500W, opalalem sie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Badyl Napisano 10 Grudzień 2004 Share Napisano 10 Grudzień 2004 rozważałeś problem filozoficzny: to shave or not to shave... ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leru Napisano 18 Grudzień 2004 Share Napisano 18 Grudzień 2004 Panowie ile razy mam prosić o nie robienie sobie chata ? Przestańcie tak robić!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Raffaello Napisano 29 Grudzień 2004 Share Napisano 29 Grudzień 2004 no całkiem nieźle sie prezentujecie; moją gębę oglądacie co każdy post więc nie będę powiększać bo wszyscy z forum pouciekają ;) pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kolegaalek Napisano 8 Styczeń 2005 Share Napisano 8 Styczeń 2005 hmmm, mamy 2005rok, wypadałoby nowy sezon zrobić:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adek Napisano 8 Styczeń 2005 Share Napisano 8 Styczeń 2005 no to ktos musi rozpoczac taki watek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin Napisano 8 Styczeń 2005 Share Napisano 8 Styczeń 2005 po co ... mozna zmeinic tylko nazwe ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
darkelf Napisano 9 Styczeń 2005 Share Napisano 9 Styczeń 2005 ten watek to taka kronika zycia :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leru Napisano 9 Styczeń 2005 Share Napisano 9 Styczeń 2005 O tak przydałby się zeson 2005 :P tak też i się stanie :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi