Napisano 15 Listopad 200420 l Marcin, 5 minut po umieszczeniu tego plakatu już miałeś gotową koszulkę?!
Napisano 15 Listopad 200420 l nie doceniasz mnei ;] koszulke mam z poprzedneigo zdjecia ... cholerstwo nie chce sie sprac teraz ...
Napisano 16 Listopad 200420 l Draakul: ktos ci przywalil i masz takie limo pod lewym okiem czy to tylko zludzenie... :)
Napisano 17 Listopad 200420 l cze, chciałem też zamieścić swoje zdjęcie ale w tym wątku już chyba nie da się dodawać załączników - czy co ? (opcja "zarządzaj załącznikami" jest wyłączona :( pozdrawiam jaras p.s. wobec tego opiszę się tylko - z twarzy jestem podobny zupełnie do nikogo :)
Napisano 18 Listopad 200420 l w wolnych dyskusjach zdjecia nalezy zamieszczac za pomoca i odwolan do innych serwerow
Napisano 19 Listopad 200420 l Bym się pokazał ale cholera jak człowiek sam się własnej mordy boi to co dopiero ludziom pokazywać? ;( ;( lol
Napisano 19 Listopad 200420 l ja niedługo swoje zdjęcia zamieszczę z Krakowa, jak kolega uruchomi z powrotem cyfrówkę, bo w trakcie transportu się ywłączyła i jakoś nie chce się włączyć :]
Napisano 19 Listopad 200420 l gitarzysta :) jedyna poprawna i najlepsza gitara - LP!!!! ;D POzdro!! ;)
Napisano 19 Listopad 200420 l lajtowe chlopaki z was ja raz mialem gitarke ale rozwalilem o glosniki :D
Napisano 19 Listopad 200420 l o rzesz ty ... rozwalic gitare to tak jak bys se łeb rozwalil .. ;) ja swojej nigdy nie rozwale ;)
Napisano 19 Listopad 200420 l ja głównie guns`ów ;) ale juz czesciej jakis polski Rock ... ;) Ira,Cree i kilka myslovitz tez sie gra ... chociaz ostatnio ciagle rozbrajam solówki bluesowe ;)
Napisano 20 Listopad 200420 l A, to roznie. Wszystkiego po trochu ;). Ostatnio sweet child o' mine. ;)
Napisano 20 Listopad 200420 l jedyna poprawna i najlepsza gitara - LP!!!! ;D POzdro!! ;) Draakul!!! Gdzie twoje włosy?? Wyglada na to że miałeś bliskie spotkanie 3-go stopnia z fryzjerem :D
Napisano 20 Listopad 200420 l aa dluga i smutna historia z tymi wlosami,,, ehhh :p muzyka... raczej amatorsko niz profesjonalnie, stare i nowe hiciory, rokowe i rokendrolowe, jak i muzyka zupelnie nietypowa czyli pilowanie kostka w improwizacji ;D
Napisano 20 Listopad 200420 l piecyka nie mam ;/ mam takie magiczne pudelko z efektami ktore pod wieze podlaczam. jak mowilem raczej amator jestem ;)
Napisano 20 Listopad 200420 l lajtowe chlopaki z was ja raz mialem gitarke ale rozwalilem o glosniki :D Już mnie chyba niczym nie zasokczysz :D:D Draakul - fajny twój Les Paul :) Ja na gitarce dopiero się uczę, tylko dla czystej przyjemności, żaden ze mnie wirtuoz :) p.s. Draakul - mamy taką samą tapetkę na ścianach :D
Napisano 20 Listopad 200420 l p.s. Draakul - mamy taką samą tapetkę na ścianach :D pfff i wspolny pokoj heh mam nadzieje ze nic innego :D:P
Napisano 20 Listopad 200420 l hehehe to pokuj mojego brudera, wiec juz sam nie wiem co o tym myslec :D
Napisano 20 Listopad 200420 l rowr nawet się nie pokazuj w szkole w poniedziałek bo nie ręczę za siebie :D (lol) edit: p.s. a tak wogóle to się robi offtopic więc lepiej z tym skończyć :D p.s.2 444 posty..jeszcze tylko 222 :D
Napisano 20 Listopad 200420 l tak rzeby off topicu nie robić nie ma to jak dobry bondage w publicznym miejscu (wczesniej wiazalem kolezanke a pozniej mnie zwiazli to byla juz faza uwalniania sie ) fajnie bylo . Vorek jak bedziesz mial 666 to sobie mazgniesz taki pentagram jak ja mam na szyi (wlasnie kumpela pentagram mi maznela i nie chce zejsc jakies pomysly ?)
Napisano 20 Listopad 200420 l ha ! niezła fota :P A co do pentagramu to już nie zejdzie, zostałeś naznaczony na całe życie :P
Napisano 20 Listopad 200420 l popracuj nad materiałami rowr - no naprawdę no... żeby qrde takie coś puszczać na forum - i odpal stary GI bo to co tu jest to raczej do WIPa się nadaje lollllllll a to moja morda [słyszę rechot.. słyszę lol] [moja morda plus moja ręka plus w horyzontalnie ręka brata - bo młodszy zawsze jest przy szotach a Ja przy sterze ;) ;)]
Napisano 20 Listopad 200420 l heh Marcin Y widze ze tez sznurkowe klimaty :D PPk pumeksem tez sie nie dalo i to nie diabel tylko diablica :P Vorek co zrobic :D
Napisano 20 Listopad 200420 l no mama tez tak mowi jak mi worek na glowe zaklada kiedy idziemy do kosciola :D
Napisano 22 Listopad 200420 l teraz moja kolej, odswietnie ubrany do fotografa:D dobrze ze nie w garniturze:P czemu slysze smiech na sali?
Napisano 22 Listopad 200420 l Panowie czemu sobie urządzacie z tego wątku CHAT ? Proszę albo o pochamowanie się trochę albo zaprzestać tego procederu. Z góry dziękuję.
Napisano 29 Listopad 200420 l Dopsz, to czas na mnie :) jak znajdę jakiś serwer to wrzucę więcej zdjątek, narazie niech wystarczą te: na Wawelu: http://xs5.xs.to/pics/04491/PICT0311.JPG na stadionie Wisły, sam jeden na trybunach ;] http://xs5.xs.to/pics/04491/PICT0290.JPG no i razem z kumplami na tym samym stadionie :) http://xs5.xs.to/pics/04491/PICT0289.JPG no i zakwaterowanie - widać rozmiar buta :) http://xs5.xs.to/pics/04491/PICT0306.JPG fotki wykonał Paweł S. to ten w niebieskiej kurtce na przedostatnim zdjęciu :)
Napisano 29 Listopad 200420 l przystojniak sie ujawnil no prosze ;) Niezle fotki ;) najlepsza przedostatnia z Elo ziaaaAAaaa ;)
Napisano 29 Listopad 200420 l szczerze mowiac inaczej sobie salvatora wyobrazalem, zreszta jak wiekszosc
Napisano 30 Listopad 200420 l chciałbym jakoś uczcić mojego 100 posta i wymyśliłem ,że zamieszczę również swoją paszczę w wersjach 3d i 2d :) pozdro
Napisano 30 Listopad 200420 l w wersji 2D jakos dziwnie wygladasz. miales w miedzyczasie jakis wypadek ze sciana?;)
Napisano 30 Listopad 200420 l Jaras kucze ty chyba zdjecia pomyliles ? ;) jakos tak doroslo wygladasz :>
Napisano 30 Listopad 200420 l Witam. Radze troche popracowac nad texturami twarzy, no i render lepszy by sie przydal:)) Pozdrawiam