rowr Napisano 15 Listopad 2004 Share Napisano 15 Listopad 2004 tia "Dzwonnika z Noterdam" :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kolegaalek Napisano 15 Listopad 2004 Share Napisano 15 Listopad 2004 Marcin, 5 minut po umieszczeniu tego plakatu już miałeś gotową koszulkę?! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin Napisano 15 Listopad 2004 Share Napisano 15 Listopad 2004 nie doceniasz mnei ;] koszulke mam z poprzedneigo zdjecia ... cholerstwo nie chce sie sprac teraz ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Badyl Napisano 16 Listopad 2004 Share Napisano 16 Listopad 2004 heh kolejna odslona Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vorek Napisano 16 Listopad 2004 Share Napisano 16 Listopad 2004 ale mroczny człowiek :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jo_Anna Napisano 16 Listopad 2004 Share Napisano 16 Listopad 2004 Swietne na plakat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jimmy Napisano 16 Listopad 2004 Share Napisano 16 Listopad 2004 Draakul: ktos ci przywalil i masz takie limo pod lewym okiem czy to tylko zludzenie... :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Badyl Napisano 17 Listopad 2004 Share Napisano 17 Listopad 2004 nieno... jakos swiatlo dziko padalo i wyszly takie cienie pod oczami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaras Napisano 17 Listopad 2004 Share Napisano 17 Listopad 2004 cze, chciałem też zamieścić swoje zdjęcie ale w tym wątku już chyba nie da się dodawać załączników - czy co ? (opcja "zarządzaj załącznikami" jest wyłączona :( pozdrawiam jaras p.s. wobec tego opiszę się tylko - z twarzy jestem podobny zupełnie do nikogo :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adek Napisano 18 Listopad 2004 Share Napisano 18 Listopad 2004 w wolnych dyskusjach zdjecia nalezy zamieszczac za pomoca i odwolan do innych serwerow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 18 Listopad 2004 Share Napisano 18 Listopad 2004 a szkoda :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin Y Napisano 19 Listopad 2004 Share Napisano 19 Listopad 2004 Bym się pokazał ale cholera jak człowiek sam się własnej mordy boi to co dopiero ludziom pokazywać? ;( ;( lol Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Salvator Napisano 19 Listopad 2004 Share Napisano 19 Listopad 2004 ja niedługo swoje zdjęcia zamieszczę z Krakowa, jak kolega uruchomi z powrotem cyfrówkę, bo w trakcie transportu się ywłączyła i jakoś nie chce się włączyć :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin Napisano 19 Listopad 2004 Share Napisano 19 Listopad 2004 Marcin - "pokaz swoja twarz" ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Badyl Napisano 19 Listopad 2004 Share Napisano 19 Listopad 2004 gitarzysta :) jedyna poprawna i najlepsza gitara - LP!!!! ;D POzdro!! ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rowr Napisano 19 Listopad 2004 Share Napisano 19 Listopad 2004 lajtowe chlopaki z was ja raz mialem gitarke ale rozwalilem o glosniki :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin Napisano 19 Listopad 2004 Share Napisano 19 Listopad 2004 o rzesz ty ... rozwalic gitare to tak jak bys se łeb rozwalil .. ;) ja swojej nigdy nie rozwale ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ufooox Napisano 19 Listopad 2004 Share Napisano 19 Listopad 2004 Ja mam fendera sie nie chwaląc, ale nie pokaze! :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MareG Napisano 19 Listopad 2004 Share Napisano 19 Listopad 2004 ale Panowie co wy gracie na tych gitarach można wiedzieć by? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin Napisano 19 Listopad 2004 Share Napisano 19 Listopad 2004 ja głównie guns`ów ;) ale juz czesciej jakis polski Rock ... ;) Ira,Cree i kilka myslovitz tez sie gra ... chociaz ostatnio ciagle rozbrajam solówki bluesowe ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ufooox Napisano 20 Listopad 2004 Share Napisano 20 Listopad 2004 A, to roznie. Wszystkiego po trochu ;). Ostatnio sweet child o' mine. ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 20 Listopad 2004 Share Napisano 20 Listopad 2004 jedyna poprawna i najlepsza gitara - LP!!!! ;D POzdro!! ;) Draakul!!! Gdzie twoje włosy?? Wyglada na to że miałeś bliskie spotkanie 3-go stopnia z fryzjerem :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Badyl Napisano 20 Listopad 2004 Share Napisano 20 Listopad 2004 aa dluga i smutna historia z tymi wlosami,,, ehhh :p muzyka... raczej amatorsko niz profesjonalnie, stare i nowe hiciory, rokowe i rokendrolowe, jak i muzyka zupelnie nietypowa czyli pilowanie kostka w improwizacji ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin Napisano 20 Listopad 2004 Share Napisano 20 Listopad 2004 jaki masz piecyk Draakul ? ja mam Laneya TF 320 ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Badyl Napisano 20 Listopad 2004 Share Napisano 20 Listopad 2004 piecyka nie mam ;/ mam takie magiczne pudelko z efektami ktore pod wieze podlaczam. jak mowilem raczej amator jestem ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 20 Listopad 2004 Share Napisano 20 Listopad 2004 ja też nie mam piecyka :( cierpie... bo zimno w nocy :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vorek Napisano 20 Listopad 2004 Share Napisano 20 Listopad 2004 lajtowe chlopaki z was ja raz mialem gitarke ale rozwalilem o glosniki :D Już mnie chyba niczym nie zasokczysz :D:D Draakul - fajny twój Les Paul :) Ja na gitarce dopiero się uczę, tylko dla czystej przyjemności, żaden ze mnie wirtuoz :) p.s. Draakul - mamy taką samą tapetkę na ścianach :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rowr Napisano 20 Listopad 2004 Share Napisano 20 Listopad 2004 p.s. Draakul - mamy taką samą tapetkę na ścianach :D pfff i wspolny pokoj heh mam nadzieje ze nic innego :D:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vorek Napisano 20 Listopad 2004 Share Napisano 20 Listopad 2004 rowr - bez komentarza :D:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Badyl Napisano 20 Listopad 2004 Share Napisano 20 Listopad 2004 hehehe to pokuj mojego brudera, wiec juz sam nie wiem co o tym myslec :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rowr Napisano 20 Listopad 2004 Share Napisano 20 Listopad 2004 heh wazne ze wszystko zostanie w rodzinie :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vorek Napisano 20 Listopad 2004 Share Napisano 20 Listopad 2004 rowr nawet się nie pokazuj w szkole w poniedziałek bo nie ręczę za siebie :D (lol) edit: p.s. a tak wogóle to się robi offtopic więc lepiej z tym skończyć :D p.s.2 444 posty..jeszcze tylko 222 :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rowr Napisano 20 Listopad 2004 Share Napisano 20 Listopad 2004 tak rzeby off topicu nie robić nie ma to jak dobry bondage w publicznym miejscu (wczesniej wiazalem kolezanke a pozniej mnie zwiazli to byla juz faza uwalniania sie ) fajnie bylo . Vorek jak bedziesz mial 666 to sobie mazgniesz taki pentagram jak ja mam na szyi (wlasnie kumpela pentagram mi maznela i nie chce zejsc jakies pomysly ?) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vorek Napisano 20 Listopad 2004 Share Napisano 20 Listopad 2004 ha ! niezła fota :P A co do pentagramu to już nie zejdzie, zostałeś naznaczony na całe życie :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PPK Napisano 20 Listopad 2004 Share Napisano 20 Listopad 2004 pumeksem wygon szatana pumeksem ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin Y Napisano 20 Listopad 2004 Share Napisano 20 Listopad 2004 popracuj nad materiałami rowr - no naprawdę no... żeby qrde takie coś puszczać na forum - i odpal stary GI bo to co tu jest to raczej do WIPa się nadaje lollllllll a to moja morda [słyszę rechot.. słyszę lol] [moja morda plus moja ręka plus w horyzontalnie ręka brata - bo młodszy zawsze jest przy szotach a Ja przy sterze ;) ;)] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rowr Napisano 20 Listopad 2004 Share Napisano 20 Listopad 2004 heh Marcin Y widze ze tez sznurkowe klimaty :D PPk pumeksem tez sie nie dalo i to nie diabel tylko diablica :P Vorek co zrobic :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin Napisano 20 Listopad 2004 Share Napisano 20 Listopad 2004 rowr - ale ty brzydki ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rowr Napisano 20 Listopad 2004 Share Napisano 20 Listopad 2004 no mama tez tak mowi jak mi worek na glowe zaklada kiedy idziemy do kosciola :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 22 Listopad 2004 Share Napisano 22 Listopad 2004 teraz moja kolej, odswietnie ubrany do fotografa:D dobrze ze nie w garniturze:P czemu slysze smiech na sali? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rowr Napisano 22 Listopad 2004 Share Napisano 22 Listopad 2004 wow ale masz zajefajne gramofony :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Salvator Napisano 22 Listopad 2004 Share Napisano 22 Listopad 2004 eee tam moja stara drukarka igłowa robiła to samo ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leru Napisano 22 Listopad 2004 Share Napisano 22 Listopad 2004 Panowie czemu sobie urządzacie z tego wątku CHAT ? Proszę albo o pochamowanie się trochę albo zaprzestać tego procederu. Z góry dziękuję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Salvator Napisano 29 Listopad 2004 Share Napisano 29 Listopad 2004 Dopsz, to czas na mnie :) jak znajdę jakiś serwer to wrzucę więcej zdjątek, narazie niech wystarczą te: na Wawelu: http://xs5.xs.to/pics/04491/PICT0311.JPG na stadionie Wisły, sam jeden na trybunach ;] http://xs5.xs.to/pics/04491/PICT0290.JPG no i razem z kumplami na tym samym stadionie :) http://xs5.xs.to/pics/04491/PICT0289.JPG no i zakwaterowanie - widać rozmiar buta :) http://xs5.xs.to/pics/04491/PICT0306.JPG fotki wykonał Paweł S. to ten w niebieskiej kurtce na przedostatnim zdjęciu :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 29 Listopad 2004 Share Napisano 29 Listopad 2004 przystojniak sie ujawnil no prosze ;) Niezle fotki ;) najlepsza przedostatnia z Elo ziaaaAAaaa ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 29 Listopad 2004 Share Napisano 29 Listopad 2004 szczerze mowiac inaczej sobie salvatora wyobrazalem, zreszta jak wiekszosc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaras Napisano 30 Listopad 2004 Share Napisano 30 Listopad 2004 chciałbym jakoś uczcić mojego 100 posta i wymyśliłem ,że zamieszczę również swoją paszczę w wersjach 3d i 2d :) pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kulki Napisano 30 Listopad 2004 Share Napisano 30 Listopad 2004 w wersji 2D jakos dziwnie wygladasz. miales w miedzyczasie jakis wypadek ze sciana?;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 30 Listopad 2004 Share Napisano 30 Listopad 2004 Jaras kucze ty chyba zdjecia pomyliles ? ;) jakos tak doroslo wygladasz :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olej Napisano 30 Listopad 2004 Share Napisano 30 Listopad 2004 Witam. Radze troche popracowac nad texturami twarzy, no i render lepszy by sie przydal:)) Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi