adek Napisano 24 Marzec 2008 Napisano 24 Marzec 2008 Softimage zamieściło nowego demo reel'a na swoich stronach. Krótki przegląd produkcji z ostatniego roku w których SOFTIMAGE|XSI został użyty. Więcej informacji na stronie www.softimage.com.
kengi Napisano 24 Marzec 2008 Napisano 24 Marzec 2008 fajne, fajne :) tylko ze pewnie z 90% tych ujec mozna by bylo uzyc w show reelu, mayki czy innego maxa, hehe ;P
Nezumi Napisano 25 Marzec 2008 Napisano 25 Marzec 2008 Przesada panowie - akurat w zaprezentowanych projektach uzycie XSI bylo podstawa. Chociaz bawi mmnie takie Sin City gdzie najpierw bylo bardzo XSI a potem sie okazalo ze jeszcze bardziej LightWave... Ciekawe jak bylo na prawde - w sensie procentowego udzialu softow. Filmek spoko ale co mnie bardziej ciekawi "uots tu kom" czyli jakies wiesci o XSI7 i Moondust. Reszta to bicie piany i odcinanie kuponow od juz wykonanych prac... Wiem wiem, reel... Ale na Siggraph mam nadzieje na XSI7 i Mudbox 2.0. Inaczej kiszka stolcowa.
streaker Napisano 26 Marzec 2008 Napisano 26 Marzec 2008 Z tą 7-ką to byłbym cierpliwy, 6-ka była pod koniec 2006, 6.5 w sierpniu 2007... czyli możliwe, że siggraph (sierpień) będzie gotowa :]
SYmek Napisano 26 Marzec 2008 Napisano 26 Marzec 2008 Fajne demko, jak zwykle. Tyle trochę nudne. Kiedyś więcej uwagi przykładali do tego, co podają na talerz. O połowę ciach!, kilka ujęć z fabuł, kilka z reklam, "Arka" na deser i już. Więcej nie znaczy lepiej, tym bardziej jeśli ujęcia prezentują równy, żeby nie powiedzieć jednostajny, poziom. Były kiedyś reele XSI zorientowane na grafikę i motion design, "tu pracują artyści" - chciały zgodnie z filozofią marki, powiedzieć. Teraz mają miszmasz bez charakteru. O, ponarzekałem sobie od rana ;) pozdr., skk.
mirach Napisano 26 Marzec 2008 Napisano 26 Marzec 2008 A macie taki ladny reel do Maxa? Ostatnio brakuje mi inspiracji do tego softu :D I mam wrazenie ze autodesk maxa prawie w ogole nie promuje, robia to za niego producenci fajnych pluginow. Tez se z rana ponazekam, a co mi tam
Gość User190 Napisano 26 Marzec 2008 Napisano 26 Marzec 2008 mirach> a masz: http://usa.autodesk.com/adsk/servlet/index?siteID=123112&id=5600839&linkID=5572501
streaker Napisano 26 Marzec 2008 Napisano 26 Marzec 2008 M@Ti -> The Page You Were Looking for Was Not Found
mirach Napisano 26 Marzec 2008 Napisano 26 Marzec 2008 M@Ti -> The Page You Were Looking for Was Not Found To samo u mnie. A nie mowilem ze autodesk sie nie promuje :D
Gość User190 Napisano 26 Marzec 2008 Napisano 26 Marzec 2008 heh.. lol.. trzeba na nią wejść, żeby się dało otworzyć link :/ Paranoja :/
Rekomendowane odpowiedzi