Skocz do zawartości

Featured Replies

• Odpowiedzi 12
  • Wyświetleń 3,5k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Miodzio :)

Napisano

fajne, fajne :)

tylko ze pewnie z 90% tych ujec mozna by bylo uzyc w show reelu, mayki czy innego maxa, hehe ;P

Napisano

Przesada panowie - akurat w zaprezentowanych projektach uzycie XSI bylo podstawa. Chociaz bawi mmnie takie Sin City gdzie najpierw bylo bardzo XSI a potem sie okazalo ze jeszcze bardziej LightWave... Ciekawe jak bylo na prawde - w sensie procentowego udzialu softow.

Filmek spoko ale co mnie bardziej ciekawi "uots tu kom" czyli jakies wiesci o XSI7 i Moondust. Reszta to bicie piany i odcinanie kuponow od juz wykonanych prac... Wiem wiem, reel... Ale na Siggraph mam nadzieje na XSI7 i Mudbox 2.0. Inaczej kiszka stolcowa.

Napisano

Z tą 7-ką to byłbym cierpliwy, 6-ka była pod koniec 2006, 6.5 w sierpniu 2007... czyli możliwe, że siggraph (sierpień) będzie gotowa :]

Napisano

Fajne demko, jak zwykle.

Tyle trochę nudne. Kiedyś więcej uwagi przykładali do tego, co podają na talerz. O połowę ciach!, kilka ujęć z fabuł, kilka z reklam, "Arka" na deser i już. Więcej nie znaczy lepiej, tym bardziej jeśli ujęcia prezentują równy, żeby nie powiedzieć jednostajny, poziom.

Były kiedyś reele XSI zorientowane na grafikę i motion design, "tu pracują artyści" - chciały zgodnie z filozofią marki, powiedzieć. Teraz mają miszmasz bez charakteru.

O, ponarzekałem sobie od rana ;)

pozdr.,

skk.

Napisano

A macie taki ladny reel do Maxa? Ostatnio brakuje mi inspiracji do tego softu :D I mam wrazenie ze autodesk maxa prawie w ogole nie promuje, robia to za niego producenci fajnych pluginow.

Tez se z rana ponazekam, a co mi tam

Napisano
M@Ti -> The Page You Were Looking for Was Not Found

To samo u mnie. A nie mowilem ze autodesk sie nie promuje :D

Napisano

heh.. lol.. trzeba na nią wejść, żeby się dało otworzyć link :/ Paranoja :/