nielot007 Napisano 28 Marzec 2008 Share Napisano 28 Marzec 2008 Witam!! tak kolejna minibitwa ;P ostatnio ludzie narzekali, ze zwykly modeling to teraz sculpting :) mianowicie bitwa polega na odwzorowaniu ten o to obrazek :) jak komus sie nie chce robic base modelu to daje moj. Model zawiera podstawowa forme czyli ksztalt bust'a ale nie proporcje :) link--> http://rapidshare.com/files/103141353/base_bust.obj.html warunki -rzezba ma byc wykonana z jednego kawalka (nie licze oczu ) czyli jak widac wlosy i czesc ubrania maja byc "wyciagniete" z bryly nie moga byc osobnym obiektem -soft obojetnie to tyle :) LISTA: - nielot007 - Tomala - krzys!3k pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 29 Marzec 2008 Autor Share Napisano 29 Marzec 2008 ok poczatek... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomala Napisano 29 Marzec 2008 Share Napisano 29 Marzec 2008 Też próbowałem coś zrobić ale po 40 min męczenia nie jest w ogóle podobny. Jutro spróbuję z innej bazy. Nie wiecie jak zrobić żeby okno jakiejś przeglądarki grafiki było zawsze na wierzchu? Bo przydało by się do takiego portretowania a wiem że się da tak zrobić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zonk Napisano 29 Marzec 2008 Share Napisano 29 Marzec 2008 Tomala poszukaj programu IrfanView albo ACDSee tylko ten 2 platny chyba 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 29 Marzec 2008 Autor Share Napisano 29 Marzec 2008 Witam!! Tomala--> b.fajnie jedziesz dalej 40min meczenia to nie duzo wiec sie nie zniechecja :) a tu skormy progress u mnie jeszcze masa do poprawek proporcji i krztaltow :) pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 29 Marzec 2008 Autor Share Napisano 29 Marzec 2008 co jest ? gdzie sie ludzie podziali jakos smutno tutaj hehe ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubi Napisano 29 Marzec 2008 Share Napisano 29 Marzec 2008 nielot po prostu eliminujesz konkurencje :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JunioR Napisano 29 Marzec 2008 Share Napisano 29 Marzec 2008 nielot fajnie wyglada, ale wedlug mnie jeszcze za mlodo wyglada :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 29 Marzec 2008 Autor Share Napisano 29 Marzec 2008 nikt sie nie chce przylaczyc ? ;( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Georgas Napisano 29 Marzec 2008 Share Napisano 29 Marzec 2008 jak znajdę czas to się przyłącze nielocie- oczy włosy nos szerszy, brwi do poprawy bo narazie wygląda jak karykatura albo jak kreskówkowa postać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 29 Marzec 2008 Autor Share Napisano 29 Marzec 2008 georgas--> dzieki za posta ;) taki skromny update pozdro edit: ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 30 Marzec 2008 Share Napisano 30 Marzec 2008 Znów to robisz - zbyt wyraziste rysy Ci wychodzą tzn. duże wypukłości i bardzo ostre zmarszczki. Sam sculpt ładny, choć wygląda jakby ktoś powypychał go siliconem od oczu w dół. Wersja z 9tego posta była subtelniejsza. Będę zaglądał. ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Plastique Napisano 30 Marzec 2008 Share Napisano 30 Marzec 2008 multi-killer wykonczyl konkurencje ;) bardzo ladny sculp. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 30 Marzec 2008 Autor Share Napisano 30 Marzec 2008 chveti--> dzieki za komentsa :) Plastique--> dzieki ;) ok na dzisiaj koniec ;) pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 30 Marzec 2008 Autor Share Napisano 30 Marzec 2008 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzys!3k Napisano 30 Marzec 2008 Share Napisano 30 Marzec 2008 podwyzsze troche frekwencje;] model robiony z bazy nielota, narazie tyle: nie doczytalem ze nie mozna subtoli dawac takze sory za nie, w najblizszym update-cie to zmienie pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomala Napisano 30 Marzec 2008 Share Napisano 30 Marzec 2008 Super chłopaki! Przystępuję do bitwy, pół godz: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 30 Marzec 2008 Autor Share Napisano 30 Marzec 2008 fajnie panowie :) a ja skonczylem :P shader by Arran J Lewis Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomala Napisano 30 Marzec 2008 Share Napisano 30 Marzec 2008 Na razie tyle, a zapomniałem zonk dzięki, irfanview używam od zawsze ale jakoś zapomniałem o tej funkcji. Mały upik: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 31 Marzec 2008 Autor Share Napisano 31 Marzec 2008 Tomala--> super progress :) czekam na more and more ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ex3 Napisano 31 Marzec 2008 Share Napisano 31 Marzec 2008 Świetne modelki :) Też bym się przyłączył ale czasu zero .. :( Nielot mam wrażenie że ten twój kolo ma zeza jakiegoś dziwnego ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzys!3k Napisano 31 Marzec 2008 Share Napisano 31 Marzec 2008 niezle sobie poczynacie:) widze rusza juz kolejna bitwia wiec nie bede nad tym siedzial ,na szybko wyskrobalem ubranie i ogolnie reszte, nie wiem moze i srednio podobne ale.. dzieki za bitwe! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maqs Napisano 31 Marzec 2008 Share Napisano 31 Marzec 2008 nielot super ci wyszło chyba najlepszy twój sculpt, ale nad prezentacją samego modelu to mogłeś posiedzieć te 5 minut, biała linia wygląda okropnie i chyba zarzuciłeś ps'oweg sharpena co dodatkowo paskudzi twoją rzeźbę, ale w bitwie chyba liczy sie sam model? a ten wyszedł ci naprawdę fajnie. Tomala- Respekt, super ci idzie, czekam na upy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomala Napisano 1 Kwiecień 2008 Share Napisano 1 Kwiecień 2008 Maqs dzięki, miło mi słyszeć słowa pochwały od takiego wymiatacza. Oddaję Carla po paru poprawkach, długo przy nim nie siedziałem od ostatniego updejta ale trzeba wreszcie kończyć bo nowe bitwy czekają :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 1 Kwiecień 2008 Share Napisano 1 Kwiecień 2008 cudo :) . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubi Napisano 1 Kwiecień 2008 Share Napisano 1 Kwiecień 2008 nieźle chłopaki, pojechaliście Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hcpiter Napisano 1 Kwiecień 2008 Share Napisano 1 Kwiecień 2008 no nie ma to tamto ! :D wymiatacie Panowie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 1 Kwiecień 2008 Autor Share Napisano 1 Kwiecień 2008 rewelacja Tomala :) krzys!3k--> super :) ok skoro wszyscy skonczyli to zachwile zrobie sonde :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi