naeq Napisano 31 Marzec 2008 Napisano 31 Marzec 2008 Witam Zacząłem wczoraj wieczorem, poszedłem spać, wstałem rano, dokończyłem, potem miałem cały dzień zawalony, niedawno przyszedłem, wyrenderowałem i o to jest ;) Wzorowałem się na katalogu BRW, taka szybka Vizka. Pozdro. I przyznam, niestety przy tak intensywnym świetle słońca padającym na łózko, wytracił się cały materiał...
naeq Napisano 31 Marzec 2008 Autor Napisano 31 Marzec 2008 Może rzeczywiście było trochę za jaskrawe, minimalnie poprawiłem ;)
Orangegraphics Napisano 31 Marzec 2008 Napisano 31 Marzec 2008 poza tym że nie masz jakby ściany, framugi przy oknach, i to dziwnie wygląda to naprawdę git. Lis kiedyś mi napisał taki comment "za dużo światła" i tutaj chyba także będzie adekwatny. za oknami powinno byc przejarane, że nie powiem już o jakimś tle. w szybie na szafie widać koniec parapetu-ściany, co psuje efekt. i na łóżku nie rozumiem co to, karimata, kocyk, duża podkładka pod myszkę czy ręcznik niemechaty to w paski. ale żeby nie było. wrażenie jak najbardziej pozytywne
naeq Napisano 31 Marzec 2008 Autor Napisano 31 Marzec 2008 Wzorowałem się na zdjęciu z katalogu, tam też nie było framugi ;(
Touch Napisano 31 Marzec 2008 Napisano 31 Marzec 2008 Wróć do momentu 'wstałem rano' i się popraw;) Pozdr
Fargate Napisano 31 Marzec 2008 Napisano 31 Marzec 2008 A było to w photoshopie? + To samo co Touch :P
!Ewert Napisano 1 Kwiecień 2008 Napisano 1 Kwiecień 2008 jak taka szybka wizka to może do renderów testowych? :)
Ania Napisano 1 Kwiecień 2008 Napisano 1 Kwiecień 2008 i na łóżku nie rozumiem co to, karimata, kocyk, duża podkładka pod myszkę czy ręcznik niemechaty to w paski. to rozpłaszczony avatar Black Mamby.
makbol Napisano 1 Kwiecień 2008 Napisano 1 Kwiecień 2008 Po Tobie spodziewałem się dużo, dużo, dużo...... dużo więcej. Moim zdaniem wizka mocno przeciętna.
naeq Napisano 1 Kwiecień 2008 Autor Napisano 1 Kwiecień 2008 A czego spodziewał byś się po 2h modelowania i dwudziestu minutach bawienia się w materiały i ustawienia? :) Przyznaje że przesadziłem może dokrawając tą prace do Galerii 3D, ale tak jakoś mi się spodobała mimo jej prostoty :) Wybaczcie że trochę zaniżam poziom, poprawię się jak najszybciej. Pozdrawiam
mirach Napisano 1 Kwiecień 2008 Napisano 1 Kwiecień 2008 A mi sie podoba :) Po prawej brakuje kontrastu, tak jakby lekko zamglona ta strona. Bardzo przyjemny dywanik, podzielil bys sie ustawieniami jego ? Ostatnio tez robilem dywanik i jakos niemrawo wychodzi.
viz.k Napisano 1 Kwiecień 2008 Napisano 1 Kwiecień 2008 bardzo podobna zrobilem ostatnio, ta sama refka brw:) nie bede ci tu smiecil moją, w testowych jest jakby co a poza tym to troche wyblakle i malo kontrastowe to...
naeq Napisano 1 Kwiecień 2008 Autor Napisano 1 Kwiecień 2008 jak był większy kontrast, to ludzie mówili że za duży ... Dzięki za komenty :)
mirach Napisano 1 Kwiecień 2008 Napisano 1 Kwiecień 2008 jak był większy kontrast, to ludzie mówili że za duży ... no wlasnie nie latwa spawa z tym kontrastem, bo po lewej wg mnie jest ok, tylko po prawej jakos tak mdlo :)
Zbychowaty Napisano 2 Kwiecień 2008 Napisano 2 Kwiecień 2008 Panie Falcom bede szczery i brutalny. Jak juz cos robic z katalogu to skoluj sobie cos co faktycznie cieszyc bedzie oko potencjalnego klienta, cos ze smakiem i klasa bo to co tu widze zakrawa na miano najwiekszego żyta percepcyjnie wrecz nokautującego. Rendery robic robisz i szkoda patrzeć ze na takie g.... czas tracisz. Dla inspiracji polecam katalog bisazzy czy mebli minottiego. Co do renderu to sam chyba widzisz ze klamek brakuje i innych detali, poduszki niemalze lewituja itd. Pozdrawiam i nie denerwuj sie za ton posta ale o prostu piekno to nie tylko Doda w różowych majtach i żołtych skarpetach;)
naeq Napisano 2 Kwiecień 2008 Autor Napisano 2 Kwiecień 2008 nie lubię Dody :( i nie wiem gdzie Ty byś tam widział klamki, ja preferuje pokoje bez klamek :D Dzięki za koment, dostosuje się ;)
JunioR Napisano 2 Kwiecień 2008 Napisano 2 Kwiecień 2008 sory ale wedlug mnie powinno to lezec w wipie dywan ladny.
Zbychowaty Napisano 2 Kwiecień 2008 Napisano 2 Kwiecień 2008 a chociażby w oknach;) Napisz jak zrobiles dywan;)
naeq Napisano 2 Kwiecień 2008 Autor Napisano 2 Kwiecień 2008 Dywanik to wymodelowana poducha + VRayFur + Ps ;)
Rekomendowane odpowiedzi