Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Max3D.pl

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Napisano

Witam

Zacząłem wczoraj wieczorem, poszedłem spać, wstałem rano, dokończyłem, potem miałem cały dzień zawalony, niedawno przyszedłem, wyrenderowałem i o to jest ;) Wzorowałem się na katalogu BRW, taka szybka Vizka. Pozdro.

sypialnia_FR08.jpg

sypialnia_FR08_szczegoly.jpg

I przyznam, niestety przy tak intensywnym świetle słońca padającym na łózko, wytracił się cały materiał...

• Odpowiedzi 20
  • Wyświetleń 3,8k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano
  • Autor

Może rzeczywiście było trochę za jaskrawe, minimalnie poprawiłem ;)

Napisano

poza tym że nie masz jakby ściany, framugi przy oknach, i to dziwnie wygląda to naprawdę git. Lis kiedyś mi napisał taki comment "za dużo światła" i tutaj chyba także będzie adekwatny. za oknami powinno byc przejarane, że nie powiem już o jakimś tle.

w szybie na szafie widać koniec parapetu-ściany, co psuje efekt. i na łóżku nie rozumiem co to, karimata, kocyk, duża podkładka pod myszkę czy ręcznik niemechaty to w paski.

ale żeby nie było. wrażenie jak najbardziej pozytywne

Napisano
  • Autor

Wzorowałem się na zdjęciu z katalogu, tam też nie było framugi ;(

Napisano
i na łóżku nie rozumiem co to, karimata, kocyk, duża podkładka pod myszkę czy ręcznik niemechaty to w paski.
to rozpłaszczony avatar Black Mamby.
Napisano

Po Tobie spodziewałem się dużo, dużo, dużo...... dużo więcej. Moim zdaniem wizka mocno przeciętna.

Napisano
  • Autor

A czego spodziewał byś się po 2h modelowania i dwudziestu minutach bawienia się w materiały i ustawienia? :) Przyznaje że przesadziłem może dokrawając tą prace do Galerii 3D, ale tak jakoś mi się spodobała mimo jej prostoty :)

Wybaczcie że trochę zaniżam poziom, poprawię się jak najszybciej.

Pozdrawiam

Napisano

A mi sie podoba :)

Po prawej brakuje kontrastu, tak jakby lekko zamglona ta strona. Bardzo przyjemny dywanik, podzielil bys sie ustawieniami jego ? Ostatnio tez robilem dywanik i jakos niemrawo wychodzi.

Napisano

bardzo podobna zrobilem ostatnio, ta sama refka brw:)

nie bede ci tu smiecil moją, w testowych jest jakby co

a poza tym to troche wyblakle i malo kontrastowe to...

Napisano
  • Autor

jak był większy kontrast, to ludzie mówili że za duży ...

Dzięki za komenty :)

Napisano
jak był większy kontrast, to ludzie mówili że za duży ...

no wlasnie nie latwa spawa z tym kontrastem, bo po lewej wg mnie jest ok, tylko po prawej jakos tak mdlo :)

Napisano

Panie Falcom bede szczery i brutalny. Jak juz cos robic z katalogu to skoluj sobie cos co faktycznie cieszyc bedzie oko potencjalnego klienta, cos ze smakiem i klasa bo to co tu widze zakrawa na miano najwiekszego żyta percepcyjnie wrecz nokautującego. Rendery robic robisz i szkoda patrzeć ze na takie g.... czas tracisz. Dla inspiracji polecam katalog bisazzy czy mebli minottiego. Co do renderu to sam chyba widzisz ze klamek brakuje i innych detali, poduszki niemalze lewituja itd. Pozdrawiam i nie denerwuj sie za ton posta ale o prostu piekno to nie tylko Doda w różowych majtach i żołtych skarpetach;)

Napisano
  • Autor

nie lubię Dody :( i nie wiem gdzie Ty byś tam widział klamki, ja preferuje pokoje bez klamek :D Dzięki za koment, dostosuje się ;)

Napisano
  • Autor

Dywanik to wymodelowana poducha + VRayFur + Ps ;)

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.