Napisano 31 Marzec 200817 l brzmi on tak "To jest odpowiednie miejsce na zagadnienia związane z programem Alias Maya" może czas zmienić to Alias? o ile wiem to autodesk jest od dawna włascicielem? chyba że się mylę;) wiem że detal, ale tak zauważyłem sobie teraz
Napisano 31 Marzec 200817 l Cicho, tak lepiej wygląda i brzmi :p W ogóle, np. opis pod działem Modelowanie Cytat nie możesz znaleźć odpowiedniej funkcji... jest nieszczególnie trafny.
Napisano 1 Kwiecień 200817 l Autor ta, no dobra;] już nic nie szeptam. rozumiem że to jest pro i lans. jak promaterials jestesmy. hehe:D
Napisano 1 Kwiecień 200817 l też uważam że nazwa Alias lepiej pasuje... to drugie psuje klimat... :P niech zostanie tak jak jest... ;)
Napisano 1 Kwiecień 200817 l Jestem za tym żeby zmienić "To jest odpowiednie miejsce na zagadnienia związane z 3ds Max" na "To jest odpowiednie miejsce na zagadnienia związane z Discreet 3ds Max" aby ujednolicić z Mają oraz XSI które swoją firmę dopisaną mają.
Napisano 1 Kwiecień 200817 l akurat wg. mnie Autodesk lepiej brzmi przy 3ds maxie a o tą zmianę Alias na Autodesk juz kiedys do Adka pisałem :D
Napisano 1 Kwiecień 200817 l Probowalem, nie dam rady musi Adek zadzialac. Jedyne co moge to skasuje watek i problem z głowy
Napisano 1 Kwiecień 200817 l "To jest odpowiednie miejsce na zagadnienia związane z Discreet 3ds Max" - there is no discreet anymore - że tak angielszczyzną pojadę ;P chociaż nazwa discreet chyba dalej jest stosowana przy innych systemach (tych z wyższej półki), no w każdym razie nie przy maxie.
Napisano 1 Kwiecień 200817 l Discreet to mi się z podpaskami strasznie kojarzy :P KinetiX to była fajna nazwa ;)
Napisano 1 Kwiecień 200817 l Cytat KinetiX to była fajna nazwa ;) A 3ds max R3 (pierwszy jaki miałem w łapkach) fajny program ;)
Napisano 2 Kwiecień 200816 l To jak już się czepiamy w tym wątku, to wspomnę o: "Programs Languages" IMO powinno być: "Programming Languages", albo lepiej "Max script", żeby pasowało do opisu i zawartości. Opis też taki dziwny trochę: "To jest odpowiednie miejsce na zagadnienia związane z językiem skryptowym 3ds Max." bardziej po polsku (3ds Max nie jest nazwą języka): "To jest odpowiednie miejsce na zagadnienia związane z językiem skryptowym programu 3ds Max." albo "To jest odpowiednie miejsce na zagadnienia związane z językiem skryptowym 3ds Maxa."
Napisano 2 Kwiecień 200816 l To jest odpowiednie miejsce do zadawania pytań związanych z (językiem) MaxScript. albo To jest miejsce na pytania... albo Tutaj znajdziesz odpowiedzi... albo Pisz co uważasz, byle na temat itd
Napisano 3 Kwiecień 200816 l Trochę dłuższe ale inspiracja twórców majki (sanskryt): http://www.dlshq.org/faq.htm#19 Byłoby git.
Napisano 3 Kwiecień 200816 l W ogóle wywalić dział dla MaxScripta (albo zrobić go jako podforum 3dsmax).
Napisano 3 Kwiecień 200816 l Albo lepiej przerobić na ogólny dział o skryptowaniu w aplikacjach, ale lepiej takie sprawy załatwiać w podforach konkretnych programów