Orangegraphics Napisano 31 Marzec 2008 Napisano 31 Marzec 2008 brzmi on tak "To jest odpowiednie miejsce na zagadnienia związane z programem Alias Maya" może czas zmienić to Alias? o ile wiem to autodesk jest od dawna włascicielem? chyba że się mylę;) wiem że detal, ale tak zauważyłem sobie teraz
piotrek Napisano 31 Marzec 2008 Napisano 31 Marzec 2008 Cicho, tak lepiej wygląda i brzmi :p W ogóle, np. opis pod działem Modelowanie nie możesz znaleźć odpowiedniej funkcji... jest nieszczególnie trafny.
Orangegraphics Napisano 1 Kwiecień 2008 Autor Napisano 1 Kwiecień 2008 ta, no dobra;] już nic nie szeptam. rozumiem że to jest pro i lans. jak promaterials jestesmy. hehe:D
floo Napisano 1 Kwiecień 2008 Napisano 1 Kwiecień 2008 też uważam że nazwa Alias lepiej pasuje... to drugie psuje klimat... :P niech zostanie tak jak jest... ;)
streaker Napisano 1 Kwiecień 2008 Napisano 1 Kwiecień 2008 Tak... bo my tutaj potępiamy przejęcie Aliasa przez autodesk :P
Ania Napisano 1 Kwiecień 2008 Napisano 1 Kwiecień 2008 Jestem za tym żeby zmienić "To jest odpowiednie miejsce na zagadnienia związane z 3ds Max" na "To jest odpowiednie miejsce na zagadnienia związane z Discreet 3ds Max" aby ujednolicić z Mają oraz XSI które swoją firmę dopisaną mają.
kamil.ochel Napisano 1 Kwiecień 2008 Napisano 1 Kwiecień 2008 akurat wg. mnie Autodesk lepiej brzmi przy 3ds maxie a o tą zmianę Alias na Autodesk juz kiedys do Adka pisałem :D
piksar Napisano 1 Kwiecień 2008 Napisano 1 Kwiecień 2008 Probowalem, nie dam rady musi Adek zadzialac. Jedyne co moge to skasuje watek i problem z głowy
Orangegraphics Napisano 1 Kwiecień 2008 Autor Napisano 1 Kwiecień 2008 Piksar. pomysł niezgorszy. jak widać się podoba forum jak jest;]
streaker Napisano 1 Kwiecień 2008 Napisano 1 Kwiecień 2008 "To jest odpowiednie miejsce na zagadnienia związane z Discreet 3ds Max" - there is no discreet anymore - że tak angielszczyzną pojadę ;P chociaż nazwa discreet chyba dalej jest stosowana przy innych systemach (tych z wyższej półki), no w każdym razie nie przy maxie.
Destroyer Napisano 1 Kwiecień 2008 Napisano 1 Kwiecień 2008 Discreet to mi się z podpaskami strasznie kojarzy :P KinetiX to była fajna nazwa ;)
streaker Napisano 1 Kwiecień 2008 Napisano 1 Kwiecień 2008 KinetiX to była fajna nazwa ;) A 3ds max R3 (pierwszy jaki miałem w łapkach) fajny program ;)
mathix Napisano 2 Kwiecień 2008 Napisano 2 Kwiecień 2008 To jak już się czepiamy w tym wątku, to wspomnę o: "Programs Languages" IMO powinno być: "Programming Languages", albo lepiej "Max script", żeby pasowało do opisu i zawartości. Opis też taki dziwny trochę: "To jest odpowiednie miejsce na zagadnienia związane z językiem skryptowym 3ds Max." bardziej po polsku (3ds Max nie jest nazwą języka): "To jest odpowiednie miejsce na zagadnienia związane z językiem skryptowym programu 3ds Max." albo "To jest odpowiednie miejsce na zagadnienia związane z językiem skryptowym 3ds Maxa."
SYmek Napisano 2 Kwiecień 2008 Napisano 2 Kwiecień 2008 To jest odpowiednie miejsce do zadawania pytań związanych z (językiem) MaxScript. albo To jest miejsce na pytania... albo Tutaj znajdziesz odpowiedzi... albo Pisz co uważasz, byle na temat itd
Reanimator Napisano 3 Kwiecień 2008 Napisano 3 Kwiecień 2008 Zaden Alias Maya, tylko Wavefront|Alias Maya, Kinetix Max i 3D|XSI
peteRlo Napisano 3 Kwiecień 2008 Napisano 3 Kwiecień 2008 Trochę dłuższe ale inspiracja twórców majki (sanskryt): http://www.dlshq.org/faq.htm#19 Byłoby git.
piotrek Napisano 3 Kwiecień 2008 Napisano 3 Kwiecień 2008 W ogóle wywalić dział dla MaxScripta (albo zrobić go jako podforum 3dsmax).
streaker Napisano 3 Kwiecień 2008 Napisano 3 Kwiecień 2008 Albo lepiej przerobić na ogólny dział o skryptowaniu w aplikacjach, ale lepiej takie sprawy załatwiać w podforach konkretnych programów
Rekomendowane odpowiedzi