maris222 Napisano 8 Kwiecień 2008 Share Napisano 8 Kwiecień 2008 Witam nas team nazywa się WARRIOR STUDIO zajmujemy się robieniem gier 3d pisze tego posta bowiem potrzeba ludzi do pracy więc, jeśli ktoś jest chętny proszę zgłaszać się na naszej stronie http://www.warriorstudio.lua.pl w dziale forum i złozyć podanie a napewno odpiszemy jak najszybciej możemy Na dzień dzisiejszy nie wiele mamy ale już prace się zaczeły -Mamy kilka broni -Napisane jakie napewno będą bronie w naszym projekcie Co oferujemy: Miła atmosfera Imię i Nazwisko(lub nick) na liście osób tworzącą grę Kogo poszukujemy do Teamu -Programistów -Grafików 3d Grafików 2d Projektanta Dźwiękowców Animatorów Więc kto chce do teamu proszę pisać! Na dzień dzisiejszy powiem wam tylko ze grę robimy wojenną w czasie II Wojny światowej, więcej informacji o grze dowiecie się na stronie którą podałem i tam można też zgłaszać się do teamu Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ex3 Napisano 8 Kwiecień 2008 Share Napisano 8 Kwiecień 2008 na taki spam jest specjalne miejsce na tym forum tu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Levus Napisano 8 Kwiecień 2008 Share Napisano 8 Kwiecień 2008 Raczej TU bo na forum działu śmietnik (gdzie po 3 dniach wątki automatycznie są usuwane) niestety nie mamy. Cóż, fakt faktem, na pewno się wiele nauczycie przy tym projekcie, szczególnie jak nie robić gier. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zgred Napisano 8 Kwiecień 2008 Share Napisano 8 Kwiecień 2008 niestety maris222 koledzy wyzej maja racje... 70 000 poly na model broni w grze to odrobinke za duzo :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sebastian Ozga Napisano 8 Kwiecień 2008 Share Napisano 8 Kwiecień 2008 Na tej stronie niewiele jest konkretnych informacji, a galeria chroniona hasłem to dosyć oryginalne rozwiązanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirach Napisano 8 Kwiecień 2008 Share Napisano 8 Kwiecień 2008 Wlasnie mialem powiedziec o tej galerii :) Ogolnie strona rzadzi, najbardziej podobaja mi sie wpisy newsow np Witam nasz team będzie się zajmował innymi też rzeczami niż tylko Tworzenie gier 3d więcej informacji podam w najbliższym NEWSIE który będzie bardzo długi i zawierał wiele ważnych informacji W kazdym razie, nie pierwszy i nie ostatni "team" ktory w ten sposob sie tu oglasza, chyba nawet nie ma co zyczyc powodzenia... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sebastian Ozga Napisano 8 Kwiecień 2008 Share Napisano 8 Kwiecień 2008 Nie wiem, czy ma to jakiś związek z tym ogłoszeniem, ale wczoraj na GG dostałem "propozycję współpracy", która zaczęła się tak: (nn) witam (nn) Ty jesteś grafikiem, tak? (ja) tak, a Ty? (nn) a ja nie a potem tylko tyle, że kolo szuka kogoś do pracy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomala Napisano 8 Kwiecień 2008 Share Napisano 8 Kwiecień 2008 "Witam nasz team będzie się zajmował innymi też rzeczami niż tylko Tworzenie gier 3d więcej informacji podam w najbliższym NEWSIE który będzie bardzo długi i zawierał wiele ważnych informacji" tia jedna gra to za mało trzeba się wziąć za jak najwięcej rzeczy na raz żeby się nie nudzić. Jak już natworzycie tych gier to może jakiś film dla dzieci bo skoro pixarowi się udało... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 8 Kwiecień 2008 Share Napisano 8 Kwiecień 2008 http://www.warriorstudio.lua.pl/forum/viewthread.php?forum_id=9&thread_id=3 Podanie na Grafika 3d]le siedzisz na komputerze jak mi mój zmarszczony tyłek pozwala to siedzę około 3-4 h na CPU (czarna skrzynka pod biurkiem) ale czasami 1-2 h na starym CRT jaki ustawiam sobie na komputerze... ech... gdzie się podziały czasy gdzie dzieciaki grały w DOOMa i jarały się mozliwością grania a nie traciły czas na jakieś OPENGLowe tricki zassane na youtube ;] Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Levus Napisano 8 Kwiecień 2008 Share Napisano 8 Kwiecień 2008 jarały się mozliwością grania O to to! Dokładnie, popieram, potwierdzam i jestem za i wogóle:D W momencie gdy mnie stać na wow'a, czy inne narkotyczne produkcje, nie mam odrobiny czasu na granie... Swoją drogą, jak ktoś nie umie pisać poprawnie stylistycznie (nie mówiąc o ortografii, bo teraz się można dysortografią zasłaniać) po polskiemu, to czegóż się spodziewać po pisaniu w C++?? Pokazanie kilku obrazków, w dodatku niskiej jakości, nie nadających się nawet na referencje, nie mówiąc o texturach, ma być zachętą do wstąpienia w szeregi teamu? Cóż, niech próbują, nauczą się zapewne czegoś. Nie chodzi o to, żeby taki projekt wyśmiewać, ale uświadamiać jego uczestników o sensowności ich zmagań. Z drugiej strony taka metoda nauki nie przynosi stosownie wysokich profitów do poświęconego czasu. Amator powinien patrzeć na profesjonalistów lub przynajmniej ludzi, którzy mają jakieś pojęcie o tym do czego dążą, i u nich szukać możliwości postawienia pierwszych kroków. A nie na podobnych sobie amatorów od których się wiele nie nauczy. Uff.. ale jestem przemądrzały!:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
shergar Napisano 8 Kwiecień 2008 Share Napisano 8 Kwiecień 2008 Dajcie spokój, chłopak się wygłupił, ale po od razu tak co się nad nim pastwić? Każdy widzi jak jest zredagowane ogłoszenie i na jakim poziomie stoi team, ale żeby tak zaraz wyciskać z nich resztki determinacji xD To teraz moja kolej ;P Zróbcie wspólnie jakiś prosty projekt do 6 osób dedykowany chociażby dla PLAY [jak wyjdzie wam coś dobrego to zamiast podpisywać umowę z play możecie poszukać za granicą, zarobicie kilka/kilkanaście razy więcej]. Nie ma sensu porywać się na coś większego z banda amatorów na pokładzie bo całkiem zrazicie się do game devu. A inspiracją może być dla was AF, który doczekał się studia i podobno nawet im za to płacą ;] Pozdrawiam, Majkel. edit: Fajną macie nazwę teamu/studia ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Levus Napisano 8 Kwiecień 2008 Share Napisano 8 Kwiecień 2008 "Całkiem zrazicie się do game devu" jak dowiecie się co Wam Play zaoferuje w zamian za grę. Na utrzymanie profesjonalnego kota-maskotki nie starczy zapewne nie wspominając o 6-cio osobowym teamie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maris222 Napisano 8 Kwiecień 2008 Autor Share Napisano 8 Kwiecień 2008 ja tu nie dałem tego posta by dyskutować, lecz kto jest chętny do przyłączenia się do teamu to niech złoży podanie a my odpiszemy na dzień dzisiejszy jak się uda zrobić ten projekt to rozwiniemy team. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matrixus17 Napisano 8 Kwiecień 2008 Share Napisano 8 Kwiecień 2008 taaa ten temat przypomina mi powstały przeze mnie ponad rok temu team z polskimi hakerami u-crew (underground-crew) jak pozbierałem ludzi ambitnych i umiejętnych, kiedy jeszcze sam mało co wiedziałem o sieciach internetowych :) kiedy ja jeszcze tam byłem to cokolwiek się działo, jeszcze był zapał i chęci, jak ja odszedłem skończyło się to wszystko po czasie, chociaż u-c wciąż żyją i dalej jest tam parę konkretnych ludzi to zajmują się drobnostkami sabotażowymi w sieci, jak ostatnio blokowanie strony która prześladowała homoseksualistów :) strona nie podlegała polskiemu prawu bo byłą postawiona na amerykańskich serwerach :) lipa powstałą z mojego u-c już nawet na irc nie zaglądam, a po odejściu przez jakiś czas patrzyłem co się tam działo, tutki nowe czytałem :) myślę, ze wasz team który ma się tym zająć nie jest złym pomysłem, tylko nie każdego stać na takie poświęcenie :) nie przeglądałem strony wiec nie wiem czy oferujecie jakichś zarobków, ale choćby i nawet to osoby które by się przyłączyły to nie mogły by na nie w ogóle liczyć :) jedynie osoby z super extra pasją by się przyłączyły, a taki osoby to właśnie wy, dysponujecie czasem i zapałem.. mało kto woli mieć przysłowiowego gołębia na dachu :)... taka skromna refleksja na podstawie doświadczeń z starym u-c :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maris222 Napisano 8 Kwiecień 2008 Autor Share Napisano 8 Kwiecień 2008 ale to nie jest team hakerów czy coś :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matrixus17 Napisano 8 Kwiecień 2008 Share Napisano 8 Kwiecień 2008 wiem, ale organizacja jest podobna :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maris222 Napisano 8 Kwiecień 2008 Autor Share Napisano 8 Kwiecień 2008 nom spox, trudno znaleźć ludzi do teamu i jeszcze za darmo ale chce spróbować bo programować to nie jest trudno tylko grafików potrzeba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piksar Napisano 8 Kwiecień 2008 Share Napisano 8 Kwiecień 2008 Dobra, zimny prysznic był, prosze o ograniczenie spamu do minimum. Kto zainteresowany ma maila kontaktowego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maris222 Napisano 8 Kwiecień 2008 Autor Share Napisano 8 Kwiecień 2008 kto zainteresowany pisać na gg:9236449 nawet jak jestem niewidoczny lub pisać na stronie http://www.warriorstudio.lua.pl Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maris222 Napisano 10 Kwiecień 2008 Autor Share Napisano 10 Kwiecień 2008 Nadal szukam zainteresowany do przyjścia do naszego teamu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Temporal Napisano 11 Kwiecień 2008 Share Napisano 11 Kwiecień 2008 A moglibyscie jakos zachecic? Wiesz szukacie teamu a odwalacie taka szopke z ta swoja strona ze az zal. Nie zrozum mnie zle nie chce sie na nikim wyzywac ale postaw sie w sytuacji tych potencjalnych chetnych? Odpalasz strone i obojetnie w co klikniesz nie masz do tego dostepu to kiedy bede mial? Jak sie przylacze? Jesli chcecie zwerbowac powaznych ludzi to sami badzcie powazni bo tak to bez konkretow w ciemno nikt nie bedzie szedl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hcpiter Napisano 11 Kwiecień 2008 Share Napisano 11 Kwiecień 2008 niestety maris222 koledzy wyzej maja racje... 70 000 poly na model broni w grze to odrobinke za duzo :P A jednak sie skusiles :) "Witam do naszego teamu dołączył nowy user jest to zgred88 będzie na stanowisku Grafik 3d jest dobry i widać że chętnie spełnia zadania które są mu powierzane więc serdecznie witam nowego członka teamu i myślę że będzie ci się dobrze pracowało w teamie. Pozdrawiam Administrator Dodane przez maris dnia kwiecień 08 2008 14:37:00 ˇ 0 Komentarzy ˇ 1 Czytań" pozdro ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JunioR Napisano 11 Kwiecień 2008 Share Napisano 11 Kwiecień 2008 Piter to tropiciel weszyciel ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maris222 Napisano 12 Kwiecień 2008 Autor Share Napisano 12 Kwiecień 2008 mam już kilka screenów i nadal staramy się ulepszać grafikę do naszej gry. Więc szukamy ludzi chętnych do Teamu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 12 Kwiecień 2008 Share Napisano 12 Kwiecień 2008 ok, fajnie :] myślę, że wszystko już zostało powiedziane. kontakt został podany a szczegóły proszę uzgadniać poprzez mail czy inne formy komunikacji podane przez autora ogłoszenia. Pozdrawiam, wątek został zamknięty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi