Orion Napisano 30 Kwiecień 2004 Share Napisano 30 Kwiecień 2004 Dziwnie to wygląda. Tak jakby miał gębę naklejoną na ociosaną skałę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
soshka.cg Napisano 3 Maj 2004 Autor Share Napisano 3 Maj 2004 yo :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rowr Napisano 3 Maj 2004 Share Napisano 3 Maj 2004 hehe co on z ta reka hiphopowiec czy co:) zartujem drugi obrazek moim zdaniem znacznie lepiej wyglada no i klimacik jakis taki tworzy tylko ta \"kula \" pod reka mi lekko nie pasi ale skoro to narazie tescik to spoko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
martez Napisano 3 Maj 2004 Share Napisano 3 Maj 2004 e tam szpara między zębami, mam kolege co ma większą...praca idzie bardzło fajnie, klimacik również...ostatni render - cool ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Predator Napisano 4 Maj 2004 Share Napisano 4 Maj 2004 sebfx -> zaczyna mi sie podobac coraz bardziej wajny klimacik sie robi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
soshka.cg Napisano 4 Maj 2004 Autor Share Napisano 4 Maj 2004 TsenkYouu :) chlopaki. Te kulke to na razie tam tylko wrzuciłem bo docelowo będzie się \"on\" opierał o lozko, które też narazie nieszczególnie wygląda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
soshka.cg Napisano 16 Maj 2004 Autor Share Napisano 16 Maj 2004 yoyo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Obywatel Napisano 16 Maj 2004 Share Napisano 16 Maj 2004 Lajjjt. Nasun mu tylko troche bardziej kaptru na glowe, tak zeby zucal lekki cien. Klimat jest, jest ok! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sir_Bols Napisano 16 Maj 2004 Share Napisano 16 Maj 2004 swietne... jedyne do czego moglbym sie przyczepic to palce.... wydaja sie jakies takie drobniutkie i delikatne w porownaniu do tej facjaty.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kulexy Napisano 16 Maj 2004 Share Napisano 16 Maj 2004 spoko!! tylko troche moim zdaniem za ciemno :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pussik Napisano 16 Maj 2004 Share Napisano 16 Maj 2004 Wow, super. Śledze już topic dłuższy czas i przyznam, że jest coraz fajniej.:D Zgodze sie z poprzednimi wskazówkami (kaptur na głowe, zbyt drobne palce..) oraz od siebie dodam, ze nightmare ma zeza. :| Uzębienie mogłoby być ciekawsze... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gacu666 Napisano 16 Maj 2004 Share Napisano 16 Maj 2004 Świetny, ale czemu on mi cały czas się kojarzy z księdzem Robakiem? :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
soshka.cg Napisano 16 Maj 2004 Autor Share Napisano 16 Maj 2004 Dziękuje za komentarze , które na pewno wezmę pod uwagę :) pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
soshka.cg Napisano 16 Maj 2004 Autor Share Napisano 16 Maj 2004 napisał Pussik Wow, super. Śledze już topic dłuższy czas i przyznam, że jest coraz fajniej.:D Zgodze sie z poprzednimi wskazówkami (kaptur na głowe, zbyt drobne palce..) oraz od siebie dodam, ze nightmare ma zeza. :| Pussik twoja obecność w tym topicu motywuje mnie na maxa :) oczywiście zeza postaram się skorygować acz kolwiek kto wie jakie spojrzenie ma Ona On - Ten Ta która Przychodzi we śnie ::)) ... Uzębienie mogłoby być ciekawsze... Postaram się zrobić ciekawiej ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pussik Napisano 16 Maj 2004 Share Napisano 16 Maj 2004 Chciaż z drugiej strony, z tym zezem wygląda bardziej przerażająco. Jednym okiem patrzy się w przód, a drugim na mnie. :> I\'m scared :> Mam nadzieję, że za jego/jej ;) plecami też coś bedzie? Coś tajemniczego? :> Cień Mansona? :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
soshka.cg Napisano 16 Maj 2004 Autor Share Napisano 16 Maj 2004 Hehe TAK zajrzyj tutaj jeszcze a się przekonasz :)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
darkelf Napisano 16 Maj 2004 Share Napisano 16 Maj 2004 walnij z tylu kwiatuszek i bedzie szokujaco :D.. niezle nawet takie ;) \'młocne\' Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
soshka.cg Napisano 21 Maj 2004 Autor Share Napisano 21 Maj 2004 Takie małe co nieco ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zipper Napisano 21 Maj 2004 Share Napisano 21 Maj 2004 troshq mnie gryzie ta bulwa na nosie .... pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pussik Napisano 21 Maj 2004 Share Napisano 21 Maj 2004 Wcześniej było lepiej w wyjąkiem braku deszczu i kaptura. Zmiana koloru na granatowy wg. mnie jest gorsza, uwydatniłeś znacznie to, że koleś nie ma tułowia. Również nie podobają mi sie zmiany na twarzy, ten pryszcz przy nosie naprzykład. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gacu666 Napisano 22 Maj 2004 Share Napisano 22 Maj 2004 \"Co ty ku... wiesz o (....)\" :D takiego tekstu brak tylko :] No i chyba lepiej wyglądał z troche bardziej odslonietym kapturem. Ogólnie to git:] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
soshka.cg Napisano 22 Maj 2004 Autor Share Napisano 22 Maj 2004 hmm na twarzy nic nie zmieniałem a pryszczyk tam był cały czas :) ale zobaczę jeszcze. Dzieki za koments pozdro :)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
darkelf Napisano 22 Maj 2004 Share Napisano 22 Maj 2004 no tak, ale ja bym zrobil masywniejszy deszcz i przed nim tez umiescil krople :P... bo tak to wyglada jak z innej bajki :>... a jakbys go jeszcze zmoczyl huhu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pussik Napisano 22 Maj 2004 Share Napisano 22 Maj 2004 No faktycznie model twarzy taki sam. Ale oświetlenie znacznie uwydatniło bump mupping i ją rozjasniło - efekt gorszy wg. mnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi