lordbiernac Napisano 12 Kwiecień 2008 Share Napisano 12 Kwiecień 2008 Witam :) Postanowiłem zgłębić bardziej tematykę kobiet płci odmiennej i taki oto rysun powstał:) Pozdrówki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maronski Napisano 12 Kwiecień 2008 Share Napisano 12 Kwiecień 2008 Bardzo porządna samica. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nolaan Napisano 12 Kwiecień 2008 Share Napisano 12 Kwiecień 2008 naaajs :p. a mozna prosic o zblizenie twarzy ;)? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lordbiernac Napisano 12 Kwiecień 2008 Autor Share Napisano 12 Kwiecień 2008 voila :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sakre Napisano 12 Kwiecień 2008 Share Napisano 12 Kwiecień 2008 mniam ! :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
janko1987 Napisano 12 Kwiecień 2008 Share Napisano 12 Kwiecień 2008 wery nice ..ha moze nosek bardziej dziki by sie zdał :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 12 Kwiecień 2008 Share Napisano 12 Kwiecień 2008 Świetne! tło troszkę razi w oczy ale i tak bomba. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 12 Kwiecień 2008 Share Napisano 12 Kwiecień 2008 Ładnie, tylko twarz jest dużo bardziej zadbana i wyraźna niż reszta ciała. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lisu Napisano 12 Kwiecień 2008 Share Napisano 12 Kwiecień 2008 dokładnie, twarz koncentruje najwięcej uwagi i w sumie najlepiej wygląda (nosek do poprawki, źle oświetlony poprostu, bo poza tym jest ok ;) ) Szkoda ze odpusciles sobie pogranie światłem, bo w sumie jest to znaczący element obrazka (ta kulka czegoś ;). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lordbiernac Napisano 12 Kwiecień 2008 Autor Share Napisano 12 Kwiecień 2008 dzieki chlopaki :) chveti, mayk- od twarzy sie zaczelo w sumie dlatego najbardziej zadbana :) a z noskiem walczylem i walczylem, przemalowywalem w kolko i nie bylem zadowolony i zostalo takie cos jak jest ;) a ze odposcilem gre swiatlem to fakt- troche sie odzwyczailem od robienia bardziej wymeczonych prac i cierpliwosci zabraklo;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DaRoZ Napisano 12 Kwiecień 2008 Share Napisano 12 Kwiecień 2008 doswietl ten nosek i bedzie super ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leru Napisano 12 Kwiecień 2008 Share Napisano 12 Kwiecień 2008 maronski -> trudno, co robić? ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Levus Napisano 12 Kwiecień 2008 Share Napisano 12 Kwiecień 2008 Fajna szamanka. Nie wiem czy to efekt zamierzony, ale chyba brakuje reszcie obrazka detalu takiego jak na twarzy, oraz trochę jest, hm, wyblakłe? nieostre? ale to też wygląda na zamierzone.. Kolorystycznie mi się podoba. pozdro! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lordbiernac Napisano 12 Kwiecień 2008 Autor Share Napisano 12 Kwiecień 2008 DaRoZ- dzieki (ach ten nosek) ;) Levus- dzieki! efekt byl zamierzony, ale przez lenistwo chyba troche przegialem ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mr Pank Napisano 12 Kwiecień 2008 Share Napisano 12 Kwiecień 2008 fajne fajne ;) popraw też sutek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fidiasz Napisano 13 Kwiecień 2008 Share Napisano 13 Kwiecień 2008 jak dla mnie to juz jest poziom swiatowy :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polterge!st Napisano 13 Kwiecień 2008 Share Napisano 13 Kwiecień 2008 dla mnie bomba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lordbiernac Napisano 13 Kwiecień 2008 Autor Share Napisano 13 Kwiecień 2008 dzieki ponownie! sie zebralem i poprawilem troche ten nosek :P wiecej mi sie nie chcialo:) zmiana w pierwszym poscie pozdrowki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
noiprox Napisano 13 Kwiecień 2008 Share Napisano 13 Kwiecień 2008 Hehe :) Ładna, ładna. I ten cień, jakby jakaś macka, złowrogo się rozgląda :) Tylko czy piersi nie za wysoko? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lordbiernac Napisano 13 Kwiecień 2008 Autor Share Napisano 13 Kwiecień 2008 noiprox- dumna z niej kobieta to i piers dumnie nosi ;) a tak na serio to tak juz jest z silikonami... ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jakus Napisano 13 Kwiecień 2008 Share Napisano 13 Kwiecień 2008 słodka rządna krwi ;) aż mnie nachodzi ochota by sobie pomalować ;) fajna pracka, pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
noiprox Napisano 15 Kwiecień 2008 Share Napisano 15 Kwiecień 2008 Oj oj, a czy pani szamanka widziała fotki z silikonem w biuście po kilkudziesięciu latach? ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mortom Napisano 15 Kwiecień 2008 Share Napisano 15 Kwiecień 2008 jak by to powiedział nasz były prezydent: Jestem za a nawet przeciw! ale dodam jeszcze coś od siebie: cudny obrazek.... te digital'owe laski coś w sobie mają :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi