Napisano 13 Kwiecień 200816 l Siemski Warszawa Centralna Gliwice 19.04.08 odj przyj 06:45 - 09:57 czas jazdy - 3:12 przesiadek - 0 Tak wiec chlopaki mam taka propozycje zeby wlasnie jechac tym ciapongiem :)Plan jest taki zeby spotkac sie w środe o 20:00 przed metrem centrum (mozna wykupic miejscowki) i wziac wszystkie bileciki (chyba wtedy jakos da sie wziac caly przedzial w koncu 3 dni przed tym rejsem ;) ) no co wy na to ? :) Na dzien dzisiejszy tym pociagiem jada : -Klicek -Leru -Johny
Napisano 13 Kwiecień 200816 l Hehe, nie zauwazylem i odswiezylem stary watek, a tu patrze Klicek nowy zalozyl :) Ja myslalem o ekspresie o 7 cos, ale w sumie nie robi mi to wiekszej roznicy, a nawet lepiej, bo ten bez przesiadki jest :) Mozecie mnie dopisac :) Pozdro
Napisano 14 Kwiecień 200816 l kurde! ciapongiem przez kielce jechac! no co wy chłopaki! :D przeciez nie chodzi o to zeby złapac króliczka ale zeby go gonić!:)
Napisano 15 Kwiecień 200816 l Sorki chłopacy, ale ja z Kinią jadziem na przyczepkę samochodem w piątek wieczorem. Pociąg by nas oboje wyniósł w obie strony 350zł więc trochę kiepskawo.. Przywitamy Was na miejscu chlebem i winem (oczywiście suchym i tanim:P )
Napisano 15 Kwiecień 200816 l chyba IC ma zniżki 50% jak jedziesz w 2 strony w weekend. Tak mi sie wydaje
Napisano 15 Kwiecień 200816 l niestety nie jadę :/ Bigi mi nie pozwala i każe jakieś ryby w weekend renderować :] róbcie muchos fotos no i pozdrówcie ekipę :)
Napisano 17 Kwiecień 200816 l juz miejscowki zarezerwowane :/ kontaktuj sie z Klickiem, on ma wiekszosc biletow, powie ci jakie to sa miejsca, moze uda ci sie jeszcze dokupic miejscowke z przedzialu ;P narazie sa 4 miejsca zajete. Ja mam nr 102 do gliwic, i 111 do wawy