Luki Luki Napisano 27 Styczeń 2004 Share Napisano 27 Styczeń 2004 Link do wipa: http://www.max3d.pl/forum/viewthread.php?tid=8433 i finalna wersja: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Yogi Napisano 27 Styczeń 2004 Share Napisano 27 Styczeń 2004 Cool :) Podobna troche do bohaterki gry American McGee\'s Alice (chyba tak to sie zwało, takie psycho-tpp). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pierzak Napisano 27 Styczeń 2004 Share Napisano 27 Styczeń 2004 Git Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Damian Napisano 27 Styczeń 2004 Share Napisano 27 Styczeń 2004 a to juz kiedys tu nie bylo? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dr Ug Napisano 27 Styczeń 2004 Share Napisano 27 Styczeń 2004 W WiPie bylo, przeciez podal linka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
roball Napisano 27 Styczeń 2004 Share Napisano 27 Styczeń 2004 bardzo fajna praca;) [jak juz w wipie pisalem.] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość User190 Napisano 27 Styczeń 2004 Share Napisano 27 Styczeń 2004 Baaardzo ładne!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Damian Napisano 27 Styczeń 2004 Share Napisano 27 Styczeń 2004 ociemnialy jakis jestem ostatnio.... a wiec wypowiadalem sie juz na vipie, ogolnie to cool, a mniej ogolnie to byly zastrzezenia do nieco nieszczesliwej w niektorych miejscach deformacji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leru Napisano 27 Styczeń 2004 Share Napisano 27 Styczeń 2004 No naprawde fajna i estetyczna praca :D Smithowi tez sie podoba :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Kosiorek Napisano 27 Styczeń 2004 Share Napisano 27 Styczeń 2004 ladna(pracka) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Loozack Napisano 27 Styczeń 2004 Share Napisano 27 Styczeń 2004 nom, świetne :) teraz już chyba Gotham nie będzie miał się do czego przyczepić ;) pozdrawiam [piwo] P.S. Roball, za każdym razem jak spojżę na twojego avatara to się nie mogę od śmiechu powstrzymać [lol2] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Quasimodo Napisano 27 Styczeń 2004 Share Napisano 27 Styczeń 2004 Ladna ta twoja dziescynka, taka klimatyczna ze tak powiem. Pare poprawek zrobilo jednak swoje. Jak dla mnie super. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
honzik Napisano 28 Styczeń 2004 Share Napisano 28 Styczeń 2004 Superr Pracka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
giorgione Napisano 28 Styczeń 2004 Share Napisano 28 Styczeń 2004 Dokładnie - kolorystyka światło - barzdo dobre. Mam tylko małe zastrzeżenie do dłoni - brak kostek paliczków :P No ale to ujdzie w tłumie - ginie patrząc na pracę całościowo - postawa też ciekawa:D Tak trzymać:D Pozdr Giorgione Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kris_R Napisano 28 Styczeń 2004 Share Napisano 28 Styczeń 2004 fajno wyszły te ciuchy... włosy trochę kuleją, ale ujdzie. Przyjemnie to wyglada, tak mięciutko. dobra praca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Yano Napisano 28 Styczeń 2004 Share Napisano 28 Styczeń 2004 jednym słowem: świetne, tylko troche jednak dziwne te proporcje ciała: duża głowa, wąska talia... ale ma swój charakter :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jolo Napisano 29 Styczeń 2004 Share Napisano 29 Styczeń 2004 ja mam tylko jedno pytanie , a mianowicie jak robiles ubranie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
boowa Napisano 30 Styczeń 2004 Share Napisano 30 Styczeń 2004 przyznam Luki, ze przyjemna pracka i za co gratuluje - przemile oswietlenie.... odrazu mi na mysl przyszla Alicja w krainie czarow.... pozdrawiam i wiecej takich prac zycze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
VGT Napisano 7 Luty 2004 Share Napisano 7 Luty 2004 W zasadzie wszystko co bym chciał napisać, już się pojawiło :) praca ma swój klimat, jest ładnie wykonana, wspomniane wyżej drobne techniczne niedoróbki aż tak nie bolą ;) ... aby się dalej nie powtarzać, to na koniec już tylko gratuluję wejścia na Raph. :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cpt.Obvious Napisano 7 Luty 2004 Share Napisano 7 Luty 2004 O pracce juz pisałem :) Nawet nowinka na 3dtotal była :) Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi