Napisano 27 Styczeń 200421 l Link do wipa: http://www.max3d.pl/forum/viewthread.php?tid=8433 i finalna wersja:
Napisano 27 Styczeń 200421 l Cool :) Podobna troche do bohaterki gry American McGee\'s Alice (chyba tak to sie zwało, takie psycho-tpp).
Napisano 27 Styczeń 200421 l ociemnialy jakis jestem ostatnio.... a wiec wypowiadalem sie juz na vipie, ogolnie to cool, a mniej ogolnie to byly zastrzezenia do nieco nieszczesliwej w niektorych miejscach deformacji.
Napisano 27 Styczeń 200421 l nom, świetne :) teraz już chyba Gotham nie będzie miał się do czego przyczepić ;) pozdrawiam [piwo] P.S. Roball, za każdym razem jak spojżę na twojego avatara to się nie mogę od śmiechu powstrzymać [lol2]
Napisano 27 Styczeń 200421 l Ladna ta twoja dziescynka, taka klimatyczna ze tak powiem. Pare poprawek zrobilo jednak swoje. Jak dla mnie super.
Napisano 28 Styczeń 200421 l Dokładnie - kolorystyka światło - barzdo dobre. Mam tylko małe zastrzeżenie do dłoni - brak kostek paliczków :P No ale to ujdzie w tłumie - ginie patrząc na pracę całościowo - postawa też ciekawa:D Tak trzymać:D Pozdr Giorgione
Napisano 28 Styczeń 200421 l fajno wyszły te ciuchy... włosy trochę kuleją, ale ujdzie. Przyjemnie to wyglada, tak mięciutko. dobra praca
Napisano 28 Styczeń 200421 l jednym słowem: świetne, tylko troche jednak dziwne te proporcje ciała: duża głowa, wąska talia... ale ma swój charakter :)
Napisano 30 Styczeń 200421 l przyznam Luki, ze przyjemna pracka i za co gratuluje - przemile oswietlenie.... odrazu mi na mysl przyszla Alicja w krainie czarow.... pozdrawiam i wiecej takich prac zycze
Napisano 7 Luty 200421 l W zasadzie wszystko co bym chciał napisać, już się pojawiło :) praca ma swój klimat, jest ładnie wykonana, wspomniane wyżej drobne techniczne niedoróbki aż tak nie bolą ;) ... aby się dalej nie powtarzać, to na koniec już tylko gratuluję wejścia na Raph. :]