Mortom Napisano 28 Styczeń 2004 Share Napisano 28 Styczeń 2004 Witać i Powitać wszystkich!! Chciałbym wam pokazać moją Mazde nad którą pracuje aktualnie! to nie jezd żana rewolucja ale uważam że chyba nadaje się na forum. Zakomentujcie jak mi wyszło to wszystko! SENKIU państwu za uwage! OVER & OUT Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
holo Napisano 28 Styczeń 2004 Share Napisano 28 Styczeń 2004 mało widać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafal Napisano 28 Styczeń 2004 Share Napisano 28 Styczeń 2004 Maska super, gorzej z drzwiami tzn chodzi mi o uszczelki szybe i ogólny brak \"ostrych\" kantów, ale jak mówiłem maska ekstra wyszła - popraw kabine i będzie ok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
statique Napisano 28 Styczeń 2004 Share Napisano 28 Styczeń 2004 jakis jasniejszy render by sie przydal... w dzien malo widac... ale chyba dobry model :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Loozack Napisano 28 Styczeń 2004 Share Napisano 28 Styczeń 2004 jakiś taki okrąglutki strasznie :| ale maska fajna :) pozdrawiam [piwo] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kozioo Napisano 28 Styczeń 2004 Share Napisano 28 Styczeń 2004 Jak nadmuchany balon w kształcie mazdy:] Kilka cutów i chamferow powinno troche pomóc. Podaj siatke i clayrender Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TouchThis Napisano 28 Styczeń 2004 Share Napisano 28 Styczeń 2004 Jeszcze nie umiem takiego zrobić, ale umiem oceniać :D. Jeszcze chwilke popracuj nad bokami autka i będzie dobrze. Mi sie podoba :p. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pussik Napisano 28 Styczeń 2004 Share Napisano 28 Styczeń 2004 Rafal, dostrzegasz to na tym zdjęciu? :| (kabine, brak uszczelek...) Mi się również bardzo podoba, kolorki i wogole. Prosze tylko o większą fotke (1024x768 będzie ok). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pionier Napisano 28 Styczeń 2004 Share Napisano 28 Styczeń 2004 nie lepiej :P mi sie podoba :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mateusz Napisano 28 Styczeń 2004 Share Napisano 28 Styczeń 2004 nawet ciekawe... fajny skrót... ladna kompozycja (w wersji Pioniera) ale kontrast i kolorki lepsze u Mortoma denerwuja mnie tylko czarne szyby... Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mortom Napisano 29 Styczeń 2004 Autor Share Napisano 29 Styczeń 2004 Jasniejszy render bedzie wieczorkiem albo dzieś ok. godziny 16:00 lub 17:00 bo wtedy bede w domku!! I lusterka też dodam!! :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafal Napisano 29 Styczeń 2004 Share Napisano 29 Styczeń 2004 Pussik: \"Rafal, dostrzegasz to na tym zdjęciu? (kabine, brak uszczelek...) \" Tak dostrzegamto na tym zdjęciu i nic nie wspominałem o braku uszczelek tylko o za bardzo organicznym kształcie. No i jeszcze raz napisze - maska super Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hac Napisano 29 Styczeń 2004 Share Napisano 29 Styczeń 2004 hmmm, bardzo okragly + bledy w siatce o okolicach okna i drzwi - trzeba poprawic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MorF Napisano 29 Styczeń 2004 Share Napisano 29 Styczeń 2004 Jak dla mnie fajny ale mam uwagę żebyś wrzucił chamfera np.w okolicy łączenia drzwi z szybą. Ogolnie bardzo ładnie ale jeszcze teroszkę roboty. K33p , W0rkin\' Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sikham Napisano 29 Styczeń 2004 Share Napisano 29 Styczeń 2004 cieniutko :) ale popraw tu i tam i bedize troche lepiej [piwo] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mortom Napisano 30 Styczeń 2004 Autor Share Napisano 30 Styczeń 2004 Woooosa Dudes! Wim że zemne niejezd żaden HackHero i niejezdem nalepszy w robieniu modele samochodów, tak wooogule to moje pierwsze dzieło z tego gatunku! nigdy wcześniej nierobiłem czegoś podobnego! przedtem zajmowałem się twożeniu własnych żeczy a nie odwzorowywaniem!! i jak widze pewnie to pierwsze i ostatnie dzieło z tego gatunku bo tak jak podejżewałem jedem cienki jak sik pająka!! więc pokazuje ostatniego renderka jakiego zrobiłem! I jeszcze jedno jak wy to robicie że macie takie fujne kanty na modelach swoich samochodów bo ja tak myśle i niewiem czy wy boolenem to wszystko rombiecie czy cuś. Jak byście mogli mi powiedzieć to żyćcie mi technike bo ja niewiem, a może jak bym siędowiedzał to poprawił bym jeszcze siatke! SENKIU I HAWE FUN DUDES!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Loozack Napisano 30 Styczeń 2004 Share Napisano 30 Styczeń 2004 po prostu tam, gdzie chcesz mieć ostrzejszą krawędź dajesz lekki chamfer :) [piwo] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi