amerykanin Napisano 25 Kwiecień 2008 Share Napisano 25 Kwiecień 2008 Witam. Głupi problem , http://img115.imageshack.us/img115/9402/clipboard02kq0.jpg , jak widać , guziki u góry nagle zrobiły się bez oznaczeń. Był restart aplikacji , restart komputera , restartowanie ustawień UI , zmiana na Open GL i spowrotem na Direct3d , i nie wiem już co mam zrobic z tym fantem :/ Może ktos miał podobny problem. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 25 Kwiecień 2008 Share Napisano 25 Kwiecień 2008 też kiedyś zgubiłem guziki ale babcia szybciutko mi to naprawiła. poproś babcię na pewno przyszyje. zrób według tego wzorca: http://images26.fotosik.pl/202/f687dda5635eea33.jpg a na serio: usuń plik 3dsmax.ini i powinno być ok ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Horus Napisano 25 Kwiecień 2008 Share Napisano 25 Kwiecień 2008 Customize->Revert to startup layout (bodajze, w kazdym badz razie napewno cos z zakladki customize) U mnie pomoglo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SansSerif Napisano 25 Kwiecień 2008 Share Napisano 25 Kwiecień 2008 też kiedyś zgubiłem guziki ale babcia szybciutko mi to naprawiła. poproś babcię na pewno przyszyje. zrób według tego wzorca: http://images26.fotosik.pl/202/f687dda5635eea33.jpg a na serio: usuń plik 3dsmax.ini i powinno być ok ;] Nie znasz problemu a chciało Ci się marnować czas na wygłupy? customize > load custom ui > default Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 25 Kwiecień 2008 Share Napisano 25 Kwiecień 2008 Sans, przecież amerykanin napisał, że revertował UI do domyślnego. poza tym swego czasu skasowanie 3dsmax.ini pomogło mi na taki problem więc nie wiem o co Ci chodzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dariusz Napisano 25 Kwiecień 2008 Share Napisano 25 Kwiecień 2008 imo to jest wina systemu, w innych aplikacjach tez tak masz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SansSerif Napisano 25 Kwiecień 2008 Share Napisano 25 Kwiecień 2008 Sans, przecież amerykanin napisał, że revertował UI do domyślnego. poza tym swego czasu skasowanie 3dsmax.ini pomogło mi na taki problem więc nie wiem o co Ci chodzi. w max v.9 nie pomaga usuwanie max.ini ani revert a sam problem np. u mnie pojawia się średnio raz na tydzień. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 25 Kwiecień 2008 Share Napisano 25 Kwiecień 2008 Sans: w maxie 9 z SP2 to działa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
amerykanin Napisano 25 Kwiecień 2008 Autor Share Napisano 25 Kwiecień 2008 "nie wiem co, nie wiem jak" ale zaczęło działać ( chwilowa niedyspozycja ? ). W każdym razie dzięki za szybką odpowiedź. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SugarSkin Napisano 26 Kwiecień 2008 Share Napisano 26 Kwiecień 2008 Szkoda, że to już parę razy było na tym forum... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
streaker Napisano 26 Kwiecień 2008 Share Napisano 26 Kwiecień 2008 Sans - w v9 rzeczywiście działa, tylko po co kasować sobie wszystkie ustawienia dariusz - to nie jest wina systemu tylko maxa, taki błąd przechodni, w 8 albo 9 się pojawił i z tego co mi wiadomo siedzi nadal w kodzie amerykanin - pierwszy raz słyszę, żeby się coś samo naprawiło ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi