Skocz do zawarto艣ci

Featured Replies

Napisano

Na 艂amach serwisu CGSociety pojawi艂 si臋 ciekawy artyku艂 po艣wi臋cony tworzeniu efekt贸w specjalnych w nowym filmie braci Wachowskich "Speed Racer". Za efekty specjalne w tym filmie odpowiedzialne by艂o studio Digital Domain.

Pe艂na tre艣膰 wiadomo艣ci znajduje si臋 na

stronie g艂贸wnej serwisu pod adresem:

http://www.max3d.pl/news.php?id=167

• Odpowiedzi 11
  • Wy艣wietle艅 2,9k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

ILM tez maczalo w tym palce, aczkolwiek nie wspomnieli o tym w artykule.. warto na to isc w ogole?

Napisano

czy to jest komedia czy co?? szczerze efekty do艣膰 marne, Hollywood przyzwyczai艂o nas do lepszych FX贸w :) te wygl膮daj膮 jak z czo艂贸wki jakiej艣 futurystycznej samochod贸wki :)

A o fabule nie b臋d臋 nic m贸wi艂 bo je艣li to nie komedia to marno艣膰 :)

Napisano

mysle ze wszyscy sa niezaowoleni bo spodziwali sie matrixa 4

dla mnie film ma swietny steyl, a kady kolory i efekty to majstersztyk, emocje tez niezle rozegrane, szczegolnie w pierwszych 20minutach

Napisano

Hollywood cierpi na brak pomys艂贸w ostatnimi czasy... same remake'i, a to starszych seriali, a to odnowione wersje kasowych hit贸w...

Je艣li chodzi o mnie to spodziewam sie czego艣 wi臋cej od Wachowskich ni偶 FX'y, tu brakuje za przeproszeniem JAJEC... w艂a艣nie co ogl膮dn膮艂em film i jako fan wszelakiej mangi itp. film do mnie nie trafi艂 w zupe艂no艣ci... mo偶e dlatego 偶e niezbyt trawie te cukierkowe potraktowanie filmu. To mo偶e przesada ale to co艣 podobnego jak przenoszenie SW Wojny Klon贸w z 2D na konwencje 3D z idealnym odwzorowaniem stylu cartoonowego kt贸ry sam w sobie jest pyszny ale jako 3D daje niesmak w ustach :)

Pozdrawiam i sorka za offtopa z tymi SW :)

Napisano

nie zgodzilbym sie co do totalnej zrzyny z Tartakowskiego w Clone Warsach, ale wlasnie.. nie ciagnijmy tego tematu.. zobaczymy jak wyjdzie 26 wrzesnia :)

Je艣li chcesz doda膰 odpowied藕, zaloguj si臋 lub zarejestruj nowe konto

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj wi臋cej Polityka prywatno艣ci