Napisano 23 Maj 200816 l Witajcie! Tym razem prezentuje kuchnie, piszcie co o niej sadzicie i z góry dziękuje za komentarze. pozdrawiam:)
Napisano 23 Maj 200816 l Projekt jest bardzo super. modele też ok, ale nie wiem co to za krzywizny np. na listwie po prawej?
Napisano 23 Maj 200816 l Popracuj nad materiałami, i oświetleniem. Możesz potem pobawić sie renderem w Photoshopie lub innym programie do 2d. Kadr też mi sie nie podoba, pokaż kuchnie ;-)
Napisano 23 Maj 200816 l No kawał kuchni =] i nieźle oświetlona, te płaszczyzny świecące u sufitu to błony, lampy czy świetliki? Coś się stało z tą lampą sufitową, dziwny shading i jak jest zamocowana? I drzwi są na pełna wysokość pomieszczenia?
Napisano 23 Maj 200816 l zmien kadr materialy i bedzie dobrze no chyba ze na zblizeniu wyjda jakies bledy w modelach :D
Napisano 23 Maj 200816 l nie mam pojecia co to jest zaraz nad piekarnikiem ale stanowczo za wysoko jest...
Napisano 2 Czerwiec 200816 l Autor Witam ponownie Państwa! poprawiłem trochu tekstury, dorobiłem parę obiektów nowych i proszę o dalsze komentarze:)Wielkie dzięki z góry
Napisano 2 Czerwiec 200816 l Troszkę kadr mi się nie widzi, połowa renderu to pusty korytarz. Troszkę w lewo z kamerą proszę ;)
Napisano 2 Czerwiec 200816 l Roslinka nie bardzo, jakas strasznie sztuczna i donica beee... Lampa już lepiej, ale ma dziwne proporcje. A mnie się ten kadr podoba :]
Napisano 4 Czerwiec 200816 l Autor Hey!:) może teraz wam sie bardziej spodoba kadr bez tego widocznego korytarza.Doniczka tez oprawiona:) pozdrawiam
Napisano 4 Czerwiec 200816 l Niezła marnacja przestrzeni. Przypomina mi to bardziej ekspozycję z IKEI niż rzeczywistą kuchnię w domu. Mam tu na myśli korytaaaarze. Render fajny choć chciałoby się trochę "podejść" bliżej do tej kuchni. Pozdrawiam
Napisano 4 Czerwiec 200816 l Roslinka i lampa bez zmian :/ za to nadal mam pytanie: czy drzwi są na pełna wysokość mieszkania? Jakos strasznie sterylnie i drętwo to wygląda. Nabałagań nieco, odsuń krzesło, połóż coś na tych deskach..
Napisano 4 Czerwiec 200816 l Autor Neiraa- drzwi przy szafkach nie są na pełnej wysokości lecz te w korytarzu są na calej długości.