maronski Napisano 23 Marzec 2008 Napisano 23 Marzec 2008 Witajcie. Dawno mnie nie było na forum. Miałem trochę pracy. Myslę, że wreszcie udało mi się skończyć tę ilustrację do świata Gamedecverse. Postać Archanioła początkowo powstawała zgodnie z opisem w książce ale dodałem sporo od siebie. Podzięki dla Klicka za pomoc przy "stopach" Jeśli będę coś w niej jeszcze dodawał to tylko szczegóły zbroi lub ornamenty ale jeżeli są uwagi lub podpowiedzi to będę wdzięczny. Programy: Photo Paint, Poser, Max Zapraszam i pozdrówka. [/
lordbiernac Napisano 23 Marzec 2008 Napisano 23 Marzec 2008 kurde... szacuneczek i powaga! ekstra upozowanie rak wyszlo! Jedyne co mnie troszke razi to to swiatelko na "stopie"- strasznie wazne jakies sie zrobilo.... Ale poza tym to kozactwo sie szerzy :) pozdrowki :]
QbisieQ Napisano 23 Marzec 2008 Napisano 23 Marzec 2008 Dla mnie super, b. fajnie ,,skrzydełka" wyszły :) to światło faktycznie jakby trochę za bardzo się wyróżnia.
nicponim Napisano 23 Marzec 2008 Napisano 23 Marzec 2008 wszystko swietne, tylko ulozenie nog mi nie pasuje-preferowalbym raczej wyprostowane nogi, jedna moze lekko zgieta w kolanie, bo tu wyglada jakby na deskorolce skakal
masz)rum Napisano 23 Marzec 2008 Napisano 23 Marzec 2008 Nie wrzucałeś nic kawał czasu, miło widzieć coś nowego, tym bardziej coś takiego ;]. Zgadzam się z nicponim, ułożenie nóg mnie nie do końca przekonuje, skrzydła za to wymiatają, ogromny plus za mieszankę designu na nich.
Dann.G Napisano 24 Marzec 2008 Napisano 24 Marzec 2008 Wykonanie jest naprawdę wysokiej klasy. Fajne światła i fajna gama... Ale mi design jego zbroi jakoś tak nie pasuje.. No ale to już jak na mój gust ;)
janko1987 Napisano 24 Marzec 2008 Napisano 24 Marzec 2008 niepogadasz ładny mix ...trzymająca reka nie za duza ...
shin Napisano 24 Marzec 2008 Napisano 24 Marzec 2008 Świetna robota, zazdrościć cierpliwości do dłubania... Jednak.. jednak te stopy a'la generał Daimos mnie odrzucają :P
Mortom Napisano 24 Marzec 2008 Napisano 24 Marzec 2008 Klimatem pojechałeś jak sam Anry z Tyraelem... Cudna praca!
maronski Napisano 25 Marzec 2008 Autor Napisano 25 Marzec 2008 Hej. Dzięki za miłe przyjęcie pracki :) Fajnie jest znów wrzucić coś co można pokazać. Muszę się wytłumaczyć z tych nóg. Układ taki wymyśliłem po to by pokazać jego lądowanie. A samego kształtu nie mogłem zmieniać bo taki jest w książce. Wolałbym nogi bardziej ludzkie ale to miał być taki transformer połączony z klimatami zbroi warhammera 20000 (4 strony opisu z czego połowę rzeczy ominąłem). Cieszę się, że nakłoniłem zleceniodawcę na przedstawienie tej ilustracji w klasycznym malarskim stylu i na ożywienie Archanioła cechami ludzkimi. Wyszedł z tego może taki mix archaizmu i nowoczesności ale to był strzał w dziesiątkę i autor książki jest zadowolony. Co do światełka to jedyna rzecz którą zostawiłem w miarę widoczną i nasyconą. Jak zwykle zaczynałem od mega nasycenia w full kolor :) Staram się uciekać od nasyconych kolorków tak jak podpowiadaliście. Jak z tego zszedłem postanowiłem coś jednak zostawić, więc zostało światełko. Dzięki za odwiedziny!!! Pozdrówka
mant-raz Napisano 26 Marzec 2008 Napisano 26 Marzec 2008 ano pieknie sie prezentuje, nawet tym razem odsyciles kolorki, mniej "typowego" maronskiego, chwali sie to...=)
Gość Raffaello Napisano 26 Marzec 2008 Napisano 26 Marzec 2008 do galerii tą pracę, ale już! gratulacje świetna robota!
Gość obo Napisano 26 Marzec 2008 Napisano 26 Marzec 2008 Wykonanie świetne, bardzo ładna praca. Ale nie zabardzo czuć żadnego klimatu.
siurek Napisano 26 Marzec 2008 Napisano 26 Marzec 2008 Bardzo super. A mozna spytac co jest 3D a co jest 2D tam? Znaczy: ile miesa w miesie.
!Ewert Napisano 26 Marzec 2008 Napisano 26 Marzec 2008 Na wstepie: nie znam sie w ogole, kiedyś malowałem ale to było w podstawówce. Super!!! a klicek jak zawsze zrobił brzydkie nogi :PP
lashco Napisano 27 Marzec 2008 Napisano 27 Marzec 2008 uwagi: super! podpowiedzi: tak dalej! wiecej nie mowie... bo z opadniętą szczeką trudno dosć się wyrazić. :P pozdro!
CzAk1 Napisano 29 Marzec 2008 Napisano 29 Marzec 2008 Skrzydła suuupeeerrrr.....Chcę takie...! Mistrz!... Pozdro... P.S. Super stkrzydła...
matv Napisano 30 Marzec 2008 Napisano 30 Marzec 2008 mistrzostwo! naprawdę świetna praca ze świetnym klimatem. gratulacje!!!
maronski Napisano 1 Kwiecień 2008 Autor Napisano 1 Kwiecień 2008 Dzięki bardzo za pozytywny odbiór pracy! Przerobię jeszcze nogi i robiąc update teczki wrzucę finisza. Poniżej zdjęcie referencyjne do tej pracki :):):):):) Pozdro
leander Napisano 1 Kwiecień 2008 Napisano 1 Kwiecień 2008 Hehe, mawiaja, ze nasza sztuka powinna wyrastac z nas samych, naszych korzeni. Teraz widze, ze takze realizujesz ta filozofie, tylko w nieco zakrecony sposob ;)
KLICEK Napisano 1 Kwiecień 2008 Napisano 1 Kwiecień 2008 -Ja to proszę pana mam bardzo dobre połączenie.Wstaję rano, za piętnaście trzecia. Latem to już widno.Za piętnaście trzecia jestem ogolony, bo golę się wieczorem,śniadanie jadam na kolację,więc tylko wstaję i wychodzę. -No ubierasz się pan -W płaszcz jak pada.Opłaca mi się rozbierać po śniadaniu? -Aaaa...fakt. -Do PKS mam pięć kilometry.O czwartej za piętnaście jest PKS. -I zdanżasz Pan? -Nie, ale i tak mam dobrze, bo jest przepełniony i nie zatrzymuje się. Przystanek idę do mleczarni, to jest godzinka. Potem szybko wiozą mnie do Szymanowa.Mleko, wiesz pan, ma najszybszy transport, inaczej się zsiada. W Szymanowie zsiadam, znoszę bańki i łapię EKD. Na Ochocie w elektryczny, do Stadionu. A potem to mam już z górki, bo tak:119, przesiadka w trzynastkę, przesiadka w 345 i jestem w domu. To znaczy w robocie. I jest za piętnaście siódma. To jeszcze mam kwadrans.To jeszcze sobie obiad jem w bufecie.To po fajrancie już nie muszę zostawać,żeby jeść, tylko prosto do domu i góra 22.50 jestem z powrotem. Golę się, jem śniadanie i idę spać ;))))
Rekomendowane odpowiedzi