andy12 Napisano 26 Maj 2008 Napisano 26 Maj 2008 Hej! wrzucam moja pierwsza wizke na forum maxa, strasznie wolno mi to idzie moze sie zmobilizuje po paru pozytywnych komentarzach pozdrawiam :)
Kimmi Napisano 26 Maj 2008 Napisano 26 Maj 2008 Projekt dość awangardowy:P Pokaż może jakiś próbny render bo na screenie z viewportu za dużo nie widać.
andy12 Napisano 27 Maj 2008 Autor Napisano 27 Maj 2008 Jeszcze za wcześnie na próbne renery, wrzucam zdjęcia referencyjne
TheCapo Napisano 27 Maj 2008 Napisano 27 Maj 2008 Jakaś dziwna perspektywa. Tak blisko jest wszystko.
andy12 Napisano 14 Czerwiec 2008 Autor Napisano 14 Czerwiec 2008 ciąg dalszy projektu, jeszcze parę elementów do wymodelowania i biorę sie za texturing.
Bielo^ Napisano 14 Czerwiec 2008 Napisano 14 Czerwiec 2008 Może i nie mam doświadczenia w vizkach (a exteriorów to już zupełnie) ale od strony czystego modelingu skomentować zawsze można. Na próżno starałem się znaleźć na tym renderze jakiś błąd, choćby malutko, nie dało się. Wszystko jak najbardziej profesjonalnie, postaraj się z materiałami żeby pracy nie oszpeciły. Czuj się obserwowany :P
andy12 Napisano 25 Czerwiec 2008 Autor Napisano 25 Czerwiec 2008 No i prawie koniec jeszcze tylko parę drobiazgów :) Mam tylko mały problem z fotonami kiedy daje więcej niż 12mil zaczynają wychodnic białe plamy f##k :/
Kimmi Napisano 25 Czerwiec 2008 Napisano 25 Czerwiec 2008 Jeszcze dopieścisz render i będzie fajnie. Niebo jakieś dziwne, zmieniłbym je na inne. Zmneijsz reflekta na kafelkach, bo wyglądają jak by były zalane wodą...aha to ma być woda:P Tak mnie zastanawia z jakiego materiału są zrobione stropy(czy jak się to nazywa), bo wygląda jak by były z płyt wiórowych. Dobrze by było jak by szyby bardziej odbiojały otoczenie, bo teraz widać wszystko co jest w środku, a raczej to czego tam nie ma. Ale ogólnie mi się podoba.
Koyot Napisano 26 Czerwiec 2008 Napisano 26 Czerwiec 2008 deutsche bank jest w nowych arcexteriors. Andy - piekny render
andy12 Napisano 29 Czerwiec 2008 Autor Napisano 29 Czerwiec 2008 Koyot - jest tylko z drugiej strony, wydaje mi sie ze ta jest bardziej ciekawsza Czas ten wątek zakończyć dzięki wszystkim za komentarze i trafne podpowiedzi. wrzucam pracke do Finished works: http://www.max3d.pl/forum/showthread.php?p=709582#post709582
Rekomendowane odpowiedzi