Vehr Napisano 7 Czerwiec 2008 Napisano 7 Czerwiec 2008 (edytowane) No to tak zacząlem nową wizke cela w wiezieniu z prisona taki maly probny render wiem ze bardzo slabe materialy ocencie to moja 2 praca i co byscie zmienili z gory dzieki za pomoc Edytowane 8 Czerwiec 2008 przez Vehr
Fargate Napisano 7 Czerwiec 2008 Napisano 7 Czerwiec 2008 Jak zobaczyłem miniaturkę to myślałem że to japoński wystrój wnętrza w jakim tokijskim bloku :P Wyrenderuj to jeszcze raz jakimś przyzwoitym samplowaniem i zobaczymy.
Mortom Napisano 8 Czerwiec 2008 Napisano 8 Czerwiec 2008 na renderze tek szumi, że aż mi sie woda morska z monitora przelewa na biurko :P P.S. Nie wiem, nigdy w wiezieniu nie byłem, ale żeby płytki na ścianach... w celi...? a może to jakieś wiezienie dla bogatych miliarderów którzy poszli na 24 h za prowadzenie po pijaku?? :)
makbol Napisano 8 Czerwiec 2008 Napisano 8 Czerwiec 2008 Zastanawia mnie po co do tematu wstawiasz "by tomek1212m", przecież jest wyraźnie napisane pod tytułem wątku przez kogo został zaczęty.
Paq Napisano 8 Czerwiec 2008 Napisano 8 Czerwiec 2008 Uważam, że powinieneś jeszcze trochę popracować. Zdecydowanie zwiększ jakość rendera, mam tutaj na myśli głównie szum. Nie wiem co stało się ze stalą; wygląda jakby była magnesem i przyciągała jakieś opiłki. Kafelki kafelkami, ale w więzieniach nie mają ich aż tyle. Jeśli już muszą być, to zrób je do połowy ściany. Na pewno dodatnio potraktuję materiał i model "wychodka" i materace. Mam nadzieję, że się nie zniechęcisz, a Nasze komentarze tylko zagrzeją Cię do pracy. Pozdrawiam.
Vehr Napisano 8 Czerwiec 2008 Autor Napisano 8 Czerwiec 2008 napewno sie nie poddam bo ten render i tekstury na szybkiego wrzucane tylko chcialem czy koncept sie spodoba dzieki i zaraz zaktualizuje :) POzdrwaiam wszyskich
Temporal Napisano 8 Czerwiec 2008 Napisano 8 Czerwiec 2008 to mogles szaraka z przyzwoita jakoscia dac bo trudno ocenic ziarno rodem z maxwella :P
Vehr Napisano 9 Czerwiec 2008 Autor Napisano 9 Czerwiec 2008 POprawilem render bez tekstur mysle ze juz lepiej wyglada dajcie jakies pomyslu do poprawy i jakies moze szczegoly dac? :) i czymm zlikwidowac ten maly szum?
Mortom Napisano 10 Czerwiec 2008 Napisano 10 Czerwiec 2008 nie już lepiej bez materiałów.... ale ten M-90 coś tu nie pasuje. Co do szumu to daj więcej sampli cieniowi a szum zniknie
Temporal Napisano 10 Czerwiec 2008 Napisano 10 Czerwiec 2008 spluwa w celi? kurde ci wiezniowie to naprawde niezle wyposazone maja te cele :P
Vehr Napisano 10 Czerwiec 2008 Autor Napisano 10 Czerwiec 2008 ta splowa to iala kojarzyc sie z wiezeniem cos niemoge tego szumu usunać gdzie sa te samle cieni
Temporal Napisano 10 Czerwiec 2008 Napisano 10 Czerwiec 2008 ale to od kiedy do kazdej celi dorzucaja jeszcze kalacha? a sample masz w parametrach swiala choc w samych ustawieniach renderach tez globalne sample dla wszystkiego podniesc
Vehr Napisano 13 Czerwiec 2008 Autor Napisano 13 Czerwiec 2008 Zrobilem z teksturami tylko nie wiem dlaczego niepodoba mi sie najbardziej brakuje mi realizmu co moge zmienic w sytawieniach renderu aby bylo o woele lepiej z gory dzieki za pomoc
Temporal Napisano 13 Czerwiec 2008 Napisano 13 Czerwiec 2008 moim zdaniem brak realnosci spowodowane jest slabymi materialami i oswietleniem... sproboj to jakos bardziej doswietlic nie musisz koniecznie jak wszyscy uzywac vraysuna mozesz uzyc kilku swiatel i miec wieksza kontrole i dopelnic tam swiatlem gdzie trzeba a vraylighty do tego swietnie sie nadaja
Bonifatz Napisano 13 Czerwiec 2008 Napisano 13 Czerwiec 2008 kamera musi być w pomieszczeniu. kto tak powiedzial ? hmm ? ;]
Vehr Napisano 19 Czerwiec 2008 Autor Napisano 19 Czerwiec 2008 Troche poprawilem dadal brakuje sporo szczegolow teraz nad nimi bede pracowal jakas poduszka kubek metalowy
TheCapo Napisano 19 Czerwiec 2008 Napisano 19 Czerwiec 2008 No ogólnie juz wygląda o wiele lepiej. Fajnie wyglądają te cegły.
Paq Napisano 19 Czerwiec 2008 Napisano 19 Czerwiec 2008 Może i cegły wyglądają dobrze, ale do tej celi nie pasują. Tutaj cegły, na na podłodze delikatne kafelki? Popracuj jeszcze nad stalą. Trzymam kciuki.
heaven Napisano 20 Czerwiec 2008 Napisano 20 Czerwiec 2008 ale to biurko w orginale chyba prosto stalo :P fajna pupa xD
Vehr Napisano 25 Czerwiec 2008 Autor Napisano 25 Czerwiec 2008 No prawie skonczylem efekt mnie niezadowala ale mysle ze w nastepnych pracach bedzie troche lepiej
M4rcus Napisano 25 Czerwiec 2008 Napisano 25 Czerwiec 2008 bump na sciane moze... ogolnie wszystko strsznie plaskie i sztuczne
Temporal Napisano 25 Czerwiec 2008 Napisano 25 Czerwiec 2008 kazdy element jakby z innego swiata, kalendarz taki moglby troche odbijac bo one nie sa matowe no i moglby byc lekko pofalowany a nie taki wyprasowany :P, nie kminie czemu nad kubkami i kiblem jakies swiecace kulki sa :/ co to? lustro tez mnie nie przekonowuje powinno odbic cos swiatla na sobie a tak to przez dlugi czas myslalem ze tam jakas wneka jest a nie lustrzane odbicie xD
Kimmi Napisano 25 Czerwiec 2008 Napisano 25 Czerwiec 2008 Szczerze mówiąc nie wygląda mi to na więzienie. Te cegły raczej nie pasuja. Ja bym zrobił jasno szare ściany. Jeszcze trochę roboty przed tobą.
Vehr Napisano 25 Czerwiec 2008 Autor Napisano 25 Czerwiec 2008 macie jeszcze jakies pomysly poprwie te bledy lecz jest to moja 2 praca i niespodziewajcie sie cudow choc bardzo cchce miec dobre prace Lecz juz sie zastanawiam nad nastepna pomozcie co moge zrobic jakie pomieszczenie fajne aby mi sie spodobalo dzieki wiekie i pozdrawiam
Temporal Napisano 25 Czerwiec 2008 Napisano 25 Czerwiec 2008 dowiem sie co to sa te latajace swiecace kulki?
Neiraa Napisano 25 Czerwiec 2008 Napisano 25 Czerwiec 2008 to cudowny napój, który paruje...z kibla też... o_O za czysto, za schludnie, dziwny materiał materaca,,no i to co wyżej. Fajny design biurka i hokera!! Wooow, je chcę takie, to w pierdlach takie dają??
Rekomendowane odpowiedzi