Jump to content

Wiz 3d: Cell 40

Vehr

Recommended Posts

No to tak zacząlem nową wizke cela w wiezieniu z prisona taki maly probny render wiem ze bardzo slabe materialy ocencie to moja 2 praca i co byscie zmienili z gory dzieki za pomoc

22c8d2a36adcee4c.jpg

Edited by Vehr

na renderze tek szumi, że aż mi sie woda morska z monitora przelewa na biurko :P

P.S.

Nie wiem, nigdy w wiezieniu nie byłem, ale żeby płytki na ścianach... w celi...? a może to jakieś wiezienie dla bogatych miliarderów którzy poszli na 24 h za prowadzenie po pijaku?? :)

Uważam, że powinieneś jeszcze trochę popracować. Zdecydowanie zwiększ jakość rendera, mam tutaj na myśli głównie szum. Nie wiem co stało się ze stalą; wygląda jakby była magnesem i przyciągała jakieś opiłki. Kafelki kafelkami, ale w więzieniach nie mają ich aż tyle. Jeśli już muszą być, to zrób je do połowy ściany. Na pewno dodatnio potraktuję materiał i model "wychodka" i materace. Mam nadzieję, że się nie zniechęcisz, a Nasze komentarze tylko zagrzeją Cię do pracy. Pozdrawiam.

moim zdaniem brak realnosci spowodowane jest slabymi materialami i oswietleniem... sproboj to jakos bardziej doswietlic nie musisz koniecznie jak wszyscy uzywac vraysuna mozesz uzyc kilku swiatel i miec wieksza kontrole i dopelnic tam swiatlem gdzie trzeba a vraylighty do tego swietnie sie nadaja

kazdy element jakby z innego swiata, kalendarz taki moglby troche odbijac bo one nie sa matowe no i moglby byc lekko pofalowany a nie taki wyprasowany :P, nie kminie czemu nad kubkami i kiblem jakies swiecace kulki sa :/ co to? lustro tez mnie nie przekonowuje powinno odbic cos swiatla na sobie a tak to przez dlugi czas myslalem ze tam jakas wneka jest a nie lustrzane odbicie xD

macie jeszcze jakies pomysly poprwie te bledy lecz jest to moja 2 praca i niespodziewajcie sie cudow choc bardzo cchce miec dobre prace

Lecz juz sie zastanawiam nad nastepna pomozcie co moge zrobic jakie pomieszczenie fajne aby mi sie spodobalo

dzieki wiekie i pozdrawiam

to cudowny napój, który paruje...z kibla też... o_O

za czysto, za schludnie, dziwny materiał materaca,,no i to co wyżej.

Fajny design biurka i hokera!! Wooow, je chcę takie, to w pierdlach takie dają??