Napisano 7 Czerwiec 200816 l No to tak zacząlem nową wizke cela w wiezieniu z prisona taki maly probny render wiem ze bardzo slabe materialy ocencie to moja 2 praca i co byscie zmienili z gory dzieki za pomoc Edytowane 8 Czerwiec 200816 l przez Vehr
Napisano 7 Czerwiec 200816 l Jak zobaczyłem miniaturkę to myślałem że to japoński wystrój wnętrza w jakim tokijskim bloku :P Wyrenderuj to jeszcze raz jakimś przyzwoitym samplowaniem i zobaczymy.
Napisano 8 Czerwiec 200816 l na renderze tek szumi, że aż mi sie woda morska z monitora przelewa na biurko :P P.S. Nie wiem, nigdy w wiezieniu nie byłem, ale żeby płytki na ścianach... w celi...? a może to jakieś wiezienie dla bogatych miliarderów którzy poszli na 24 h za prowadzenie po pijaku?? :)
Napisano 8 Czerwiec 200816 l Zastanawia mnie po co do tematu wstawiasz "by tomek1212m", przecież jest wyraźnie napisane pod tytułem wątku przez kogo został zaczęty.
Napisano 8 Czerwiec 200816 l Uważam, że powinieneś jeszcze trochę popracować. Zdecydowanie zwiększ jakość rendera, mam tutaj na myśli głównie szum. Nie wiem co stało się ze stalą; wygląda jakby była magnesem i przyciągała jakieś opiłki. Kafelki kafelkami, ale w więzieniach nie mają ich aż tyle. Jeśli już muszą być, to zrób je do połowy ściany. Na pewno dodatnio potraktuję materiał i model "wychodka" i materace. Mam nadzieję, że się nie zniechęcisz, a Nasze komentarze tylko zagrzeją Cię do pracy. Pozdrawiam.
Napisano 8 Czerwiec 200816 l Autor napewno sie nie poddam bo ten render i tekstury na szybkiego wrzucane tylko chcialem czy koncept sie spodoba dzieki i zaraz zaktualizuje :) POzdrwaiam wszyskich
Napisano 8 Czerwiec 200816 l to mogles szaraka z przyzwoita jakoscia dac bo trudno ocenic ziarno rodem z maxwella :P
Napisano 9 Czerwiec 200816 l Autor POprawilem render bez tekstur mysle ze juz lepiej wyglada dajcie jakies pomyslu do poprawy i jakies moze szczegoly dac? :) i czymm zlikwidowac ten maly szum?
Napisano 10 Czerwiec 200816 l nie już lepiej bez materiałów.... ale ten M-90 coś tu nie pasuje. Co do szumu to daj więcej sampli cieniowi a szum zniknie
Napisano 10 Czerwiec 200816 l spluwa w celi? kurde ci wiezniowie to naprawde niezle wyposazone maja te cele :P
Napisano 10 Czerwiec 200816 l Autor ta splowa to iala kojarzyc sie z wiezeniem cos niemoge tego szumu usunać gdzie sa te samle cieni
Napisano 10 Czerwiec 200816 l ale to od kiedy do kazdej celi dorzucaja jeszcze kalacha? a sample masz w parametrach swiala choc w samych ustawieniach renderach tez globalne sample dla wszystkiego podniesc
Napisano 13 Czerwiec 200816 l Autor Zrobilem z teksturami tylko nie wiem dlaczego niepodoba mi sie najbardziej brakuje mi realizmu co moge zmienic w sytawieniach renderu aby bylo o woele lepiej z gory dzieki za pomoc
Napisano 13 Czerwiec 200816 l moim zdaniem brak realnosci spowodowane jest slabymi materialami i oswietleniem... sproboj to jakos bardziej doswietlic nie musisz koniecznie jak wszyscy uzywac vraysuna mozesz uzyc kilku swiatel i miec wieksza kontrole i dopelnic tam swiatlem gdzie trzeba a vraylighty do tego swietnie sie nadaja
Napisano 19 Czerwiec 200816 l Autor Troche poprawilem dadal brakuje sporo szczegolow teraz nad nimi bede pracowal jakas poduszka kubek metalowy
Napisano 19 Czerwiec 200816 l Może i cegły wyglądają dobrze, ale do tej celi nie pasują. Tutaj cegły, na na podłodze delikatne kafelki? Popracuj jeszcze nad stalą. Trzymam kciuki.
Napisano 25 Czerwiec 200816 l Autor No prawie skonczylem efekt mnie niezadowala ale mysle ze w nastepnych pracach bedzie troche lepiej
Napisano 25 Czerwiec 200816 l kazdy element jakby z innego swiata, kalendarz taki moglby troche odbijac bo one nie sa matowe no i moglby byc lekko pofalowany a nie taki wyprasowany :P, nie kminie czemu nad kubkami i kiblem jakies swiecace kulki sa :/ co to? lustro tez mnie nie przekonowuje powinno odbic cos swiatla na sobie a tak to przez dlugi czas myslalem ze tam jakas wneka jest a nie lustrzane odbicie xD
Napisano 25 Czerwiec 200816 l Szczerze mówiąc nie wygląda mi to na więzienie. Te cegły raczej nie pasuja. Ja bym zrobił jasno szare ściany. Jeszcze trochę roboty przed tobą.
Napisano 25 Czerwiec 200816 l Autor macie jeszcze jakies pomysly poprwie te bledy lecz jest to moja 2 praca i niespodziewajcie sie cudow choc bardzo cchce miec dobre prace Lecz juz sie zastanawiam nad nastepna pomozcie co moge zrobic jakie pomieszczenie fajne aby mi sie spodobalo dzieki wiekie i pozdrawiam
Napisano 25 Czerwiec 200816 l to cudowny napój, który paruje...z kibla też... o_O za czysto, za schludnie, dziwny materiał materaca,,no i to co wyżej. Fajny design biurka i hokera!! Wooow, je chcę takie, to w pierdlach takie dają??