Gomez Posted June 14, 2008 Share Posted June 14, 2008 Chodzi mi o miejsce gdzie spotykaja sie ludzie i rysuja, bez wykladowcy, tak po prostu dla przyjemnosci. Konkretnie chodzi mi o rysunek postaci, anatomie. Spotkal sie ktos z czyms takim w Polsce? Najchetniej okolice Łodzi ale powiedzmy Wawa tez moze byc. Jesli nie ma to moze daloby sie zorganizowac cosik takiego? Miejscowka + model, albo chociaz jakis plener wakacyjny. Nad morzem, przy pifku :D Przyjemne z pozytecznym ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
aspenboy Posted June 14, 2008 Share Posted June 14, 2008 To jest niegłupi pomysł, można by coś takiego zorganizować we własnym zakresie - nic nie wiem niestety o ewentualnie istniejących inicjatywach tego typu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gomez Posted June 16, 2008 Author Share Posted June 16, 2008 Szkoda ze brak zainteresowania. Moze w zlotach/meetingach konkretna propozycje dac? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kalais Posted June 16, 2008 Share Posted June 16, 2008 o ja z checia bym sie pisal jesli wawa lub okolice :) czasem sam smigam w plener rysowac swoje koslawce na sloneczku ;) a w grupie zawsze razniej :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
ManiakS Posted June 27, 2008 Share Posted June 27, 2008 Sam od dłuższego czasu myślałem o czyms podobnym. Jednak w trójmieście ciezko znalezc podobna inicjatywe. Jedyne co pozostaje to spiknac sie ze znajomymi. Jezeli ktos z trojmiasta mialby ochote na takie spotkania to niech da znac. pzdr Link to comment Share on other sites More sharing options...
prrrszalony Posted June 27, 2008 Share Posted June 27, 2008 i ja bym się skusił... gdzieś w Olsztynie :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Levus Posted June 27, 2008 Share Posted June 27, 2008 Na plenerek to bym się skusił o ile czas pozwoli, myślałem żeby się gdzieś wybrać pomalować cosik farbkami... Tylko żeby się odbył ten plenerek a nie tylko samo dawanie w szyje:/ Jak zwykle.. Wawa i okolice, jakiś weekendzik.. ale po 6 lipca dopiero bo jade w diabły na urlop. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marduk Posted June 27, 2008 Share Posted June 27, 2008 Jeśli chodzi o wawę to myslę, że (jesli czas pozwoli) byłbym chetny na coś tego typu. Bobby Chiu np. bodajże w Toronto organizuje cos takiego jak subway sketching. Moznaby spróbować wyjść z taką inicjatywą w Wawie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Farvus Posted June 27, 2008 Share Posted June 27, 2008 (edited) ManiakS - Ja jestem z trójmiasta. W tej chwili mam egzaminy i projekty do oddania. Potem remonty w mieszkaniu (i wtedy moge nie mieć neta) ale może za tydzień wszystko ucichnie i wtedy pisze się na każdą inicjatywę czy zwykłe spotkanie :). Edited June 27, 2008 by Farvus Link to comment Share on other sites More sharing options...
claude Posted June 27, 2008 Share Posted June 27, 2008 jak ja zdawałem na ASP to razem z kumplem i znajomą rysowaliśmy raz u niego raz u mnie, powiem że zrobiłem więcej rysunków niż na zajęciach w szkole trzeba tylko chcieć Link to comment Share on other sites More sharing options...
ManiakS Posted July 1, 2008 Share Posted July 1, 2008 Farvus: to daj znać na PM jak bedziesz wiedział kiedy możesz się spiknąć. Mnie nie bedzie 12-16 lipiec. Może uda nam się jeszcze kogoś namówić :) pzdr Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaVirr Posted July 1, 2008 Share Posted July 1, 2008 Czemu ja nie mieszkam w trójmieście...-.- Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts