Napisano 14 Czerwiec 200816 l Chodzi mi o miejsce gdzie spotykaja sie ludzie i rysuja, bez wykladowcy, tak po prostu dla przyjemnosci. Konkretnie chodzi mi o rysunek postaci, anatomie. Spotkal sie ktos z czyms takim w Polsce? Najchetniej okolice Łodzi ale powiedzmy Wawa tez moze byc. Jesli nie ma to moze daloby sie zorganizowac cosik takiego? Miejscowka + model, albo chociaz jakis plener wakacyjny. Nad morzem, przy pifku :D Przyjemne z pozytecznym ;)
Napisano 14 Czerwiec 200816 l To jest niegłupi pomysł, można by coś takiego zorganizować we własnym zakresie - nic nie wiem niestety o ewentualnie istniejących inicjatywach tego typu.
Napisano 16 Czerwiec 200816 l Autor Szkoda ze brak zainteresowania. Moze w zlotach/meetingach konkretna propozycje dac?
Napisano 16 Czerwiec 200816 l o ja z checia bym sie pisal jesli wawa lub okolice :) czasem sam smigam w plener rysowac swoje koslawce na sloneczku ;) a w grupie zawsze razniej :)
Napisano 27 Czerwiec 200816 l Sam od dłuższego czasu myślałem o czyms podobnym. Jednak w trójmieście ciezko znalezc podobna inicjatywe. Jedyne co pozostaje to spiknac sie ze znajomymi. Jezeli ktos z trojmiasta mialby ochote na takie spotkania to niech da znac. pzdr
Napisano 27 Czerwiec 200816 l Na plenerek to bym się skusił o ile czas pozwoli, myślałem żeby się gdzieś wybrać pomalować cosik farbkami... Tylko żeby się odbył ten plenerek a nie tylko samo dawanie w szyje:/ Jak zwykle.. Wawa i okolice, jakiś weekendzik.. ale po 6 lipca dopiero bo jade w diabły na urlop.
Napisano 27 Czerwiec 200816 l Jeśli chodzi o wawę to myslę, że (jesli czas pozwoli) byłbym chetny na coś tego typu. Bobby Chiu np. bodajże w Toronto organizuje cos takiego jak subway sketching. Moznaby spróbować wyjść z taką inicjatywą w Wawie.
Napisano 27 Czerwiec 200816 l ManiakS - Ja jestem z trójmiasta. W tej chwili mam egzaminy i projekty do oddania. Potem remonty w mieszkaniu (i wtedy moge nie mieć neta) ale może za tydzień wszystko ucichnie i wtedy pisze się na każdą inicjatywę czy zwykłe spotkanie :). Edytowane 27 Czerwiec 200816 l przez Farvus
Napisano 27 Czerwiec 200816 l jak ja zdawałem na ASP to razem z kumplem i znajomą rysowaliśmy raz u niego raz u mnie, powiem że zrobiłem więcej rysunków niż na zajęciach w szkole trzeba tylko chcieć
Napisano 1 Lipiec 200816 l Farvus: to daj znać na PM jak bedziesz wiedział kiedy możesz się spiknąć. Mnie nie bedzie 12-16 lipiec. Może uda nam się jeszcze kogoś namówić :) pzdr