Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Chodzi mi o miejsce gdzie spotykaja sie ludzie i rysuja, bez wykladowcy, tak po prostu dla przyjemnosci. Konkretnie chodzi mi o rysunek postaci, anatomie. Spotkal sie ktos z czyms takim w Polsce? Najchetniej okolice Łodzi ale powiedzmy Wawa tez moze byc.

Jesli nie ma to moze daloby sie zorganizowac cosik takiego? Miejscowka + model, albo chociaz jakis plener wakacyjny. Nad morzem, przy pifku :D Przyjemne z pozytecznym ;)

• Odpowiedzi 11
  • Wyświetleń 1,6k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

To jest niegłupi pomysł, można by coś takiego zorganizować we własnym zakresie - nic nie wiem niestety o ewentualnie istniejących inicjatywach tego typu.

Napisano
  • Autor

Szkoda ze brak zainteresowania. Moze w zlotach/meetingach konkretna propozycje dac?

Napisano

o ja z checia bym sie pisal jesli wawa lub okolice :)

czasem sam smigam w plener rysowac swoje koslawce na sloneczku ;) a w grupie zawsze razniej :)

Napisano

Sam od dłuższego czasu myślałem o czyms podobnym. Jednak w trójmieście ciezko znalezc podobna inicjatywe. Jedyne co pozostaje to spiknac sie ze znajomymi. Jezeli ktos z trojmiasta mialby ochote na takie spotkania to niech da znac.

pzdr

Napisano

Na plenerek to bym się skusił o ile czas pozwoli, myślałem żeby się gdzieś wybrać pomalować cosik farbkami...

Tylko żeby się odbył ten plenerek a nie tylko samo dawanie w szyje:/ Jak zwykle..

Wawa i okolice, jakiś weekendzik..

ale po 6 lipca dopiero bo jade w diabły na urlop.

Napisano

Jeśli chodzi o wawę to myslę, że (jesli czas pozwoli) byłbym chetny na coś tego typu.

Bobby Chiu np. bodajże w Toronto organizuje cos takiego jak subway sketching. Moznaby spróbować wyjść z taką inicjatywą w Wawie.

Napisano

ManiakS - Ja jestem z trójmiasta. W tej chwili mam egzaminy i projekty do oddania. Potem remonty w mieszkaniu (i wtedy moge nie mieć neta) ale może za tydzień wszystko ucichnie i wtedy pisze się na każdą inicjatywę czy zwykłe spotkanie :).

Edytowane przez Farvus

Napisano

jak ja zdawałem na ASP to razem z kumplem i znajomą rysowaliśmy raz u niego raz u mnie, powiem że zrobiłem więcej rysunków niż na zajęciach w szkole

trzeba tylko chcieć

Napisano

Farvus: to daj znać na PM jak bedziesz wiedział kiedy możesz się spiknąć. Mnie nie bedzie 12-16 lipiec. Może uda nam się jeszcze kogoś namówić :) pzdr