Gość Cornelius Scipio Napisano 1 Lipiec 2008 Napisano 1 Lipiec 2008 (edytowane) Cześć Praca robiona w wolnych chwilach,aby oderwać się troszkę od bieżących obowiązków.Jest to minimalistyczna kuchnia,której koncept znalazłem na google. Część modeli detalu od everów. Soft: Cinema 4D + Vray 1.0876 + PS Hardware: IC2Q 6600 2,4GHz + 3GB RAM + GF 8500 GT + MAXTOR 250 GB Time rendering:1h 20min Będę wdzięczny za oceny i komentarze Pzdr. Adam - Cornelius. Edytowane 1 Lipiec 2008 przez Cornelius Scipio
viz.k Napisano 1 Lipiec 2008 Napisano 1 Lipiec 2008 Oj piekny renderek. Nie do konca podoba mi sie odbicie okna w tych bialych szafkach, w ogole moze bym troche rozmyl te odbicia. Ale to nie umniejsza odbioru calosci:) Trudno ocenic czy te polki w tle dochodza do sciany czy nie, ani czy sie stykaja z szyba...jesli tak to chyba nie powinny? Brzydko to wygladaloby z zewnatrz. A moze i nie, nie znam sie Ps. zmien nazwe watku na zgodna z regulaminem:)
keraj37 Napisano 2 Lipiec 2008 Napisano 2 Lipiec 2008 fajna wizka, moze sie nie znam ale jakos za malo kontrastu swiatla jest - wszystko jakby rozmyte,
hcpiter Napisano 2 Lipiec 2008 Napisano 2 Lipiec 2008 fajnie ! chociaz kamerka wydaje mi sie ciut za nisko ale moze tak ma byc :)
Pierzak Napisano 2 Lipiec 2008 Napisano 2 Lipiec 2008 Zgodze sie ze kamera jest troche nisko.. tzn jest na poziomie blatu stolu. Moim zdaniem kamera powinan znajdowac sie na poziomie oczu czyli miedzy 150-190 cm. Wtady daloby to lepszy poglad na pokoj. Jesli chodzi o render to technicznie wydaje mi sie bardzo dobry. Fajna pracka.
demigod Napisano 2 Lipiec 2008 Napisano 2 Lipiec 2008 bardzo fajne modul super tej wyspy mi sie bardzo podoba renderek tez bardzo przyjemny
routee Napisano 2 Lipiec 2008 Napisano 2 Lipiec 2008 sama wizualka trąci profesjonalizmem, dobre miękkie światło (aczkolwiek brakuje odcieni żółci dla ocieplenia, można by levelami w szkapie). Stylistycznie trochę `kaszanka zone`.
Pawelkos Napisano 2 Lipiec 2008 Napisano 2 Lipiec 2008 Bardzo ladna wizka, jedyn co mi sie troszke niepodoba to to,ze w oddali kamery wszystko tak upchniete a zaraz za kamera tyle pustej przestrzeni, no ale w koncu projekt nie twoj tylk znaleziony na google, technicznie bardzo dobry i czysty render, podobac mi sie ;)
Gość sandman Napisano 8 Lipiec 2008 Napisano 8 Lipiec 2008 Super. Klasa render. Wydaje mi sie, ale to tylko moje zdanie, że za dużo jest tych kolorowych dodatków. Butelka, czerwone pomidory, zielone jabłka. Psuje to troszkę kompozycje całego obrazka. Renderek za to zawodowy. Możesz pokazać referencyjną fotke wnętrza ?
Nash23 Napisano 9 Lipiec 2008 Napisano 9 Lipiec 2008 Świetna praca. Na ścianie troszeczkę przepalone i krzesełka za bardzo odbijają. Stół roboczy chyba z BRW ;). Gratulacje
Gość Cornelius Scipio Napisano 9 Lipiec 2008 Napisano 9 Lipiec 2008 Polshai: Ciesze się ,że wizualizacja przypadła do gustu.Odbicia też mi się nie podobają :)Półki są w pewnej odległości od okna ,także nie stykają się ze ścianą.Można bez problemu przejść między półkami a lodówą ;) P.S. Nazwa zmieniona :) Keraj37: THX :) Hcpiter: THX :) Załączam refke ,kamera też trochę nisko jest usytuowana,ale to cenna uwaga :) Pierzak: THX :) j.w. Demigod: THX :) Routee: THX :) "kaszanka zone" - mógłbyś rozwinąć ? :D Pawelkos: THX :) Yano: THX :) Sandman: THX :) No trzeba było troszkę upchać przestrzeń ;) SWRSC: Dziękować :D Nash23: Przepalenie celowe,miało mocniej kontrastować z lampami :P Aaaaa stół to nie wiem ;] Pozdrawiam, Adam - Cornelius P.S.Poniżej dorzucam jeszcze refke:
Nash23 Napisano 9 Lipiec 2008 Napisano 9 Lipiec 2008 To jest już lekka przesada. Wizual lepsze od referki ?!? ;). POZDR
Lis Napisano 9 Lipiec 2008 Napisano 9 Lipiec 2008 Bardzo fajne. Jedynie widok za oknem ma złą perspektywę.
Georgas Napisano 9 Lipiec 2008 Napisano 9 Lipiec 2008 super wizka, szczegolnie podobaja mi sie kolory swiatla no i samo swiatlo, konkret !
GrześDuro Napisano 10 Lipiec 2008 Napisano 10 Lipiec 2008 mam nieodparte wrazenie ze szafka pod szampanem nie ma kontaku z podłozem. Zupelnie jak wklejone w ps bez zadnego wplywu na podloge.
Master Kiełbaster Napisano 11 Lipiec 2008 Napisano 11 Lipiec 2008 podłoga fajniejsza na rafce jest :P
Rekomendowane odpowiedzi