Napisano 2 Lipiec 200816 l Witamy! Obca forma życia/Obca maszyna - możliwość łączenia Limity : 8ktrisow i textura 1024 na każdą z mapę. Timelimit : od dziś półtora miesiąca, czyli do 18.08.2008 Nagrody : Dolączenie do wątku prac zwycięskich! REGULAMIN (PRZECZYTAJ!): - gdy skończymy nasza BITWĘ, dodajemy miniaturkę z napisem "koniec", w pierwszym poście. Bez miniaturki uznaje ze praca w wątku jest nieskończona. - Końcową pracę, jeżeli chcecie żeby model był pokazany z więcej niż jednego ujęcia dodajcie obraz o szerokości 800x i wysokość dowolna, czyli możecie upchać ile chcecie np. 800x4000 i ja to wrzucam w sondę. Na obrazku musi sie znaleźć : - biuti rendery/ screeny z viuportu ze wszystkim - smooth shaded model - siatka - flat textury Starajcie sie tak przygotowywać swoje prace, inaczej wrzucam jakikolwiek screen z brzegu :P Prace zostaną ocenione w 3ch kategoriach(glosowanie postowe) Całokształt (model,skulpt,normal,textura all) Sculpt(model lp+ sculpt) model lp(sam model lp) POWODZENIA pozdrawiamy ekipa ga Edytowane 10 Wrzesień 200816 l przez Marioza
Napisano 2 Lipiec 200816 l Od siebie dodam jeszcze że jako inspiracja mogą posłużyc filmy, komiksy, coklowiek, forma rownież dowolna od humoru do horroru :) I tradycyjnie powodzenia życzę :D
Napisano 2 Lipiec 200816 l No co ty, naprawdę miła niespodzianka :) Życzę powodzenia wszystkim przyszłym uczestnikom :)
Napisano 2 Lipiec 200816 l hehe spoki spoki i dzięki Kuba, a tak apropo moze na zyczeniach nie skonczysz i tez sie przyłączysz? stukasz w koncu ludziki nie od dziś, bitwa dłuuuga i czasu kupa :D
Napisano 3 Lipiec 200816 l Hura_hura :) fajnie. Chyba nawet wezmę udział no i powodzenia dla wszystkich :)
Napisano 3 Lipiec 200816 l o chyba też wystartuje, zostało mi parę pomysłów po DW3 które były za bardzo alienowe to sie przydadzą teraz "D gratki Mario, dopiero zauważyłem :)
Napisano 3 Lipiec 200816 l a dlaczeko mario masz takie dziwne cos pod avatarem?? ;) hmm...czas ruszyc to swoje cielsko i wziasc sie za robote ....chyba sie pisze na takie cosik:)
Napisano 3 Lipiec 200816 l fajnie ze nowa bitwa bedzie :-) surpe sprawa panowie! ...chetni wezme udzial w miare mozliwosci
Napisano 4 Lipiec 200816 l ledyr fenks ;) Bruneq no sie przykleiło, sie bierz do roboty :) Matys o milo ze nas fachura zaszczyci :) Kuba no piknie :) ja tez w miare mozliwosci postaram sie startnąć tylko se musze cos wymyslic jakiego stwora robic ;)
Napisano 4 Lipiec 200816 l Core2Duo 3,0GHz, 4GB RAMu 800MHz 4-4-4-12, radeon hd 4850 512mb. Powoli instaluję badziewie :D Muszę przejrzeć obrazki i może mi coś wpadnie do głowy.
Napisano 2 Wrzesień 200816 l jako ze bitwa podumarła deko proponuje zakonczyć ją w niedziele punkt 00, sondę i głosowanie można będzie przeprowadzić bez kolizji z obecenie planowaną i porponowaną minibitwą 23, any sugestie pisać
Napisano 8 Wrzesień 200816 l dobra nikogo wiecej nie zmotywowałem tym obwieszczenim nawet siebie choć miałem taką nadzieje, co robimy z tymi alienami panowie??
Napisano 8 Wrzesień 200816 l a dlaczego zaraz usunąć?? jako jeden z nielicznych praktycznie go zrobiles na glanc
Napisano 9 Wrzesień 200816 l Zdaje się, że nikt więcej już nie skończy. Skoro zeet uznaje swój model za nieskończony, uważam że ciągnięcie tamtej bitwy nie ma sensu. Przejdźcie już do nowej ;)
Napisano 10 Wrzesień 200816 l oki to przechodzimy powoli do kolejnej a obcna, no cóz, będzie jakąs tam przestrogą że chyba nie ma co za bardzo szaleć, zresztą zobaczymy jak sie potoczy nowa
Napisano 10 Wrzesień 200816 l Dajcie mi jeszcze 2 dni a odstawie hiperultra fantastycznego Twora z kosmosu, gwarantuje oryginalność :D Ok ? :D
Napisano 10 Wrzesień 200816 l ok, jak cos to ja tez sprobuje swojego skonczyc tazke moze Kuba nie będzie osamotniony ze swoim alienem ;)
Napisano 11 Wrzesień 200816 l Zrobcie chlopakom mini sonde ale przyznajcie kubie zloty medal :) - bo jako jedyny skonczyl bitwe. pozdro