KLICEK Napisano 2 Lipiec 2008 Napisano 2 Lipiec 2008 (edytowane) Witamy! Obca forma życia/Obca maszyna - możliwość łączenia Limity : 8ktrisow i textura 1024 na każdą z mapę. Timelimit : od dziś półtora miesiąca, czyli do 18.08.2008 Nagrody : Dolączenie do wątku prac zwycięskich! REGULAMIN (PRZECZYTAJ!): - gdy skończymy nasza BITWĘ, dodajemy miniaturkę z napisem "koniec", w pierwszym poście. Bez miniaturki uznaje ze praca w wątku jest nieskończona. - Końcową pracę, jeżeli chcecie żeby model był pokazany z więcej niż jednego ujęcia dodajcie obraz o szerokości 800x i wysokość dowolna, czyli możecie upchać ile chcecie np. 800x4000 i ja to wrzucam w sondę. Na obrazku musi sie znaleźć : - biuti rendery/ screeny z viuportu ze wszystkim - smooth shaded model - siatka - flat textury Starajcie sie tak przygotowywać swoje prace, inaczej wrzucam jakikolwiek screen z brzegu :P Prace zostaną ocenione w 3ch kategoriach(glosowanie postowe) Całokształt (model,skulpt,normal,textura all) Sculpt(model lp+ sculpt) model lp(sam model lp) POWODZENIA pozdrawiamy ekipa ga Edytowane 10 Wrzesień 2008 przez Marioza
Gość Marioza Napisano 2 Lipiec 2008 Napisano 2 Lipiec 2008 Od siebie dodam jeszcze że jako inspiracja mogą posłużyc filmy, komiksy, coklowiek, forma rownież dowolna od humoru do horroru :) I tradycyjnie powodzenia życzę :D
Gość Marioza Napisano 2 Lipiec 2008 Napisano 2 Lipiec 2008 Nie ładnie tak od spamu zaczynać ;) i czyżbym wyczuwał nutkę ironii??
mrkrzysiek Napisano 2 Lipiec 2008 Napisano 2 Lipiec 2008 powodzenia wszystkim życzę P.S. błąd w dacie macie:)
Kuba Napisano 2 Lipiec 2008 Napisano 2 Lipiec 2008 No co ty, naprawdę miła niespodzianka :) Życzę powodzenia wszystkim przyszłym uczestnikom :)
Gość Marioza Napisano 2 Lipiec 2008 Napisano 2 Lipiec 2008 hehe spoki spoki i dzięki Kuba, a tak apropo moze na zyczeniach nie skonczysz i tez sie przyłączysz? stukasz w koncu ludziki nie od dziś, bitwa dłuuuga i czasu kupa :D
Ex3 Napisano 3 Lipiec 2008 Napisano 3 Lipiec 2008 Hura_hura :) fajnie. Chyba nawet wezmę udział no i powodzenia dla wszystkich :)
ledyr Napisano 3 Lipiec 2008 Napisano 3 Lipiec 2008 o chyba też wystartuje, zostało mi parę pomysłów po DW3 które były za bardzo alienowe to sie przydadzą teraz "D gratki Mario, dopiero zauważyłem :)
Bruneq Napisano 3 Lipiec 2008 Napisano 3 Lipiec 2008 a dlaczeko mario masz takie dziwne cos pod avatarem?? ;) hmm...czas ruszyc to swoje cielsko i wziasc sie za robote ....chyba sie pisze na takie cosik:)
Matys Napisano 3 Lipiec 2008 Napisano 3 Lipiec 2008 fajnie ze nowa bitwa bedzie :-) surpe sprawa panowie! ...chetni wezme udzial w miare mozliwosci
Kuba Napisano 3 Lipiec 2008 Napisano 3 Lipiec 2008 Wczoraj odebrałem nowego kompa i jak się pozbieram to też wystartuję.
Gość Marioza Napisano 4 Lipiec 2008 Napisano 4 Lipiec 2008 ledyr fenks ;) Bruneq no sie przykleiło, sie bierz do roboty :) Matys o milo ze nas fachura zaszczyci :) Kuba no piknie :) ja tez w miare mozliwosci postaram sie startnąć tylko se musze cos wymyslic jakiego stwora robic ;)
Kuba Napisano 4 Lipiec 2008 Napisano 4 Lipiec 2008 Core2Duo 3,0GHz, 4GB RAMu 800MHz 4-4-4-12, radeon hd 4850 512mb. Powoli instaluję badziewie :D Muszę przejrzeć obrazki i może mi coś wpadnie do głowy.
Gość Marioza Napisano 2 Wrzesień 2008 Napisano 2 Wrzesień 2008 jako ze bitwa podumarła deko proponuje zakonczyć ją w niedziele punkt 00, sondę i głosowanie można będzie przeprowadzić bez kolizji z obecenie planowaną i porponowaną minibitwą 23, any sugestie pisać
Gość Marioza Napisano 8 Wrzesień 2008 Napisano 8 Wrzesień 2008 dobra nikogo wiecej nie zmotywowałem tym obwieszczenim nawet siebie choć miałem taką nadzieje, co robimy z tymi alienami panowie??
zeet Napisano 8 Wrzesień 2008 Napisano 8 Wrzesień 2008 Mojego można usunąć , chroniczny brak czasu :)
Gość Marioza Napisano 8 Wrzesień 2008 Napisano 8 Wrzesień 2008 a dlaczego zaraz usunąć?? jako jeden z nielicznych praktycznie go zrobiles na glanc
Kuba Napisano 9 Wrzesień 2008 Napisano 9 Wrzesień 2008 Zdaje się, że nikt więcej już nie skończy. Skoro zeet uznaje swój model za nieskończony, uważam że ciągnięcie tamtej bitwy nie ma sensu. Przejdźcie już do nowej ;)
Gość Marioza Napisano 10 Wrzesień 2008 Napisano 10 Wrzesień 2008 oki to przechodzimy powoli do kolejnej a obcna, no cóz, będzie jakąs tam przestrogą że chyba nie ma co za bardzo szaleć, zresztą zobaczymy jak sie potoczy nowa
Creator Napisano 10 Wrzesień 2008 Napisano 10 Wrzesień 2008 Dajcie mi jeszcze 2 dni a odstawie hiperultra fantastycznego Twora z kosmosu, gwarantuje oryginalność :D Ok ? :D
Gość Marioza Napisano 10 Wrzesień 2008 Napisano 10 Wrzesień 2008 ok, jak cos to ja tez sprobuje swojego skonczyc tazke moze Kuba nie będzie osamotniony ze swoim alienem ;)
Kuba Napisano 10 Wrzesień 2008 Napisano 10 Wrzesień 2008 Można powiedzieć, że zostałem wyalienowany lol :)
Bro Napisano 11 Wrzesień 2008 Napisano 11 Wrzesień 2008 Zrobcie chlopakom mini sonde ale przyznajcie kubie zloty medal :) - bo jako jedyny skonczyl bitwe. pozdro
Rekomendowane odpowiedzi