Robert B. Napisano 8 Lipiec 2008 Napisano 8 Lipiec 2008 Ciekawostka ;) Szczerze nie wiem gdzie to umieścić ;) Wiec daje tu otóż od jakiegoś czasu dosyć dezorientujące dla nowych a dla mnie czysto nieestetyczne ;) jest użycie dwa razy nazwy programu blender. Raz w dziale oprogramowanie słowo "Blender" i potem również w tym samym dziale tylko że poniżej w "Inne" jest opis "Inne, wyżej nie wymienione (m.in. Sketchup, Blender, Cinema4D, Wings3D).". ;) ciekawe ile to już tutaj jest. No to tyle mojego dobrego oka.
tweety Napisano 9 Lipiec 2008 Napisano 9 Lipiec 2008 dział Blender powstał niedawno, wyodrębniony z działu Inne. ot ludzkie niedopatrzenie :) dzięki za zwrócenie uwagi :] Przy okazji: jeśli ktokolwiek widzi jakieś błędy językowe na forum (w opisach działów, regulaminie, buttonach, linkach itd.) to myślę, że ten wątek będzie idealny na takie rzeczy. Pozdrawiam
Sebastian Ozga Napisano 9 Lipiec 2008 Napisano 9 Lipiec 2008 wydaje mi się, że chyba w "Wasze Sugestie, Zmiany, Usprawnienia serwisu... już to było poruszane
DraB Napisano 9 Lipiec 2008 Napisano 9 Lipiec 2008 Na głównej stronie forum na samym dole przy białej karteczce jest "Forum nie zawiera nowe posty" a przy czarnej jest juz OK:)
Kr3tz Napisano 9 Lipiec 2008 Napisano 9 Lipiec 2008 (edytowane) Troche nielogiczny wydaje mi sie pewien fakt, ze mamy forum "Galeria" gdzie jest Golden i Silver, a w forum "Prace i K[k?]omentarze" z kolei znajduje sie "Galeria 3D" i "Galeria 2D" No i forum Challenges- nie moze byc po prostu, polskie "Bitwy", albo chociaz Bitwy/Challenges [i konsekwentnie Galeria/Gallery]? ======================================================== Max3d.pl Regulamin forum FAQ Najczęściej zadawane pytania.Zanim zadasz pytanie sprawdź czy go nie ma w tym miejscu. Najczęściej zadawane pytania. Zanim zadasz pytanie, sprawdź, czy nie ma go tutaj./czy nie ma tu odpowiedzi na nie. Bitwy/Challenges Archiwum Sub-Forums: Bitwa 3D - Animacja, 3D Challenge Archive, 2D Challenge Archive Sub-Forums: Bitwa 3D - Animacja, Bitwa 3D, Bitwa 2D Prace i komentarze Galeria 3D Jest to miejsce gdzie możecie zamieszczać UKOŃCZONE PRACE (3D) ! Jest to miejsce, gdzie możecie zamieszczać ukończone prace. Galeria 2D Jest to miejsce gdzie możecie zamieszczać prace 2D ukończone jak i prace w toku (WIP) Jest to miejsce, gdzie możecie zamieszczać zarówno ukończone prace jak i prace w toku (WIP). Animacje Tutaj umieszczajcie zarówno swoje projekty jak i WIPy ich tworzenia. [innymi slowy, "Tutaj umieszczajcie zarówno swoje projekty jak i prace w toku ich tworzenia."] Tutaj zamieszczajcie zarówno prace ukonczone jak i prace w toku (WiP). [lub jak w Galerii 2D, "Jest to miejsce, gdzie możecie zamieszczać zarówno ukończone prace jak i prace w toku (WIP)."] Game Art Gry komputerowe, modele postaci do gier LOW-POLY ... Modele low-poly do gier komputerowych. Web Art Flash - nowe techniki multimedialnych publikacji WWW Flash - nowe techniki multimedialnych publikacji WWW. Architektura Rozmowy architektów, wizualizacje Dyskusje architektów, wizualizacje. Inspiracje W tym dziale znajdziecie linki do naprawdę wyjątkowych prac niosących za sobą inspiracje i nauke (liternictwo [WHAAT?], kolor [WHAAT?^2], kompozycja, 3d, 2d ...) W tym dziale znajdziecie linki do naprawdę wyjątkowych prac, niosących za sobą inspiracje i naukę (literatura, kompozycja, grafika 3d i 2d) Oprogramowanie Ogólnie pododawałbym kropki tam, gdzie ich nie ma... Inne Inne, wyżej nie wymienione (m.in. Sketchup, Blender, Cinema4D, Wings3D). Inne, wyżej nie wymienione. Pomoc Tu tez kropki by sie przydaly. Oprogramowanie 2d, techniki To raczej powinno isc do forum "Oprogramowanie"? Grafika 2D, forum dotyczące oprogramowania 2D i technik z nimi związanych Teksturowanie/Texturing No to po polsku czy po angielsku w koncu? Programs Languages Opis głosi "To jest odpowiednie miejsce na zagadnienia związane z językiem skryptowym 3ds Max.". w takim razie powinno to byc podforum dla "3ds Max" ======================================================== Aha, no i ten. Zmienilbym uklad forum "Pomoc", przeniosl Texturing i Rendering/Lighting/Shading pod Modeling, zeby to kolo siebie bylo. Edytowane 9 Lipiec 2008 przez Kr3tz
Robert B. Napisano 9 Lipiec 2008 Autor Napisano 9 Lipiec 2008 nie wiem ale brakuje mi działu dotyczącego problemów i nieumiejstwa co do ołówka kredek linijki węgla ;) Bo mamy sprawy techniczne programów ale nie mamy spraw technicznych rysunku ;)
tweety Napisano 9 Lipiec 2008 Napisano 9 Lipiec 2008 Kr3tz: zasadniczo nie daje się kropek w nazwach działów, stron etc. co do reszty zmian, super że to wyłapałeś :) Jest to miejsce gdzie możecie zamieszczać UKOŃCZONE PRACE (3D) ! niestety to pozostanie. takie wyróżnienie ma na celu zapobiec przypadkowym wsadom prac typu wip.
Kr3tz Napisano 9 Lipiec 2008 Napisano 9 Lipiec 2008 (edytowane) Kr3tz: zasadniczo nie daje się kropek w nazwach działów, stron etc. Chcialem zwrocic uwage na to ze w niekiedy mamy "..." czasem "." a czasem nic, a po prostu znalazlem kropki w nazwach paru subforum i w takim wypadku ujednolicilem wszystkie. :) EDIT No az tak jak Piotrek to sie nie znam :P Edytowane 9 Lipiec 2008 przez Kr3tz
piotrek Napisano 9 Lipiec 2008 Napisano 9 Lipiec 2008 W nazwach działów nie, ale przy opisach już jak najbardziej postawiłbym kropkę na końcu.
aspenboy Napisano 9 Lipiec 2008 Napisano 9 Lipiec 2008 Robert B. - a "domowe przedszkole" i "warsztat 2D" w dziale 2D?
Robert B. Napisano 9 Lipiec 2008 Autor Napisano 9 Lipiec 2008 eee yyy ;) sorki wiem robię off top ;D ale musiałem coś odpisać na argument powyżej :D
prrrszalony Napisano 10 Lipiec 2008 Napisano 10 Lipiec 2008 chyba nie ten dział... może Komentarze, propozycje ... co za czasy, bym uwagę musiał zwracać (;p) i jeśli już dbamy o taką spójność to może nie "mam newsa" a wiadomości? i nie Komentarze, propozycje ... a Komentarze, propozycje dotyczące forum? :*
prrrszalony Napisano 2 Sierpień 2008 Napisano 2 Sierpień 2008 Przy wysyłaniu wiadomości prywatnych jest literówka, zamiast "podgląd wiadomośći" jest podgląd wiaomości" brakuje 'd'...
adek Napisano 9 Sierpień 2008 Napisano 9 Sierpień 2008 Dzięki za uwagi. Nareszcie znalazłem chwile na kosmetyczne poprawki. I właśnie stosuję się do Waszych uwag. Mysle, ze monza pisac spokojnie w przyklejonym wątku dot. zmian.
Rekomendowane odpowiedzi