Napisano 18 Lipiec 200816 l hej! uznalem ze monitor nie moze stac kolejny rok na dwoch krzeslach i postanowilem zainwestowac w biurko ;).znacie jakies ciekawsze modele od bodzia, w zasiegu normalnego portfela? cenie minimalizm, prosta forme i zwarta konstrukcje(zadnych latajacych szafek na kolkach ;)). cenowo tak ok. 500zl
Napisano 18 Lipiec 200816 l 80zł w komisie meblowym w Wawie (było wycenione na 180:p), stan bardzo dobry, prawie nie zjechane, czarne, śliskie, dość duże. blat, 2 dechy na których stoi i jedna z tyłu w poprzek, bardzo stabilne, nic w kolana nie uwiera. Jedyny minus to że myszka optyczna na nim nie chodzi:/ Jak będziesz wybierać, dobrze oceń wielkość, żeby przed Tobą zmieścił się monitor, klawisze i opcjonalnie tablet:) Jeśli idzie o nówkę to max ma dobry pomysł! Biórko pod komputer na zamówienie to jest to. Trzeba tylko uważać żeby wysokości nie spaprać.
Napisano 21 Lipiec 200816 l Proponuję zastosować taki patent, jaki sam mam: po prawej stronie wysuwana półka na mychę, podobna do tej na klawiaturę.
Napisano 4 Sierpień 200816 l Może pójdziesz do jakiegoś biura co sprzedaje meble biurowe i kupisz sobie, pracownicze meble do siedzenia przed kompem są najlepsze.
Napisano 4 Sierpień 200816 l Dwa "koziołki" i decha. Serio. Estetyczne, dosyć nietypowe i bardzo funkcjonalne. :) Tylko szuflad i wszelkiej maści schowków brak.
Napisano 4 Sierpień 200816 l Się spóźniłeś bo miałem jeszcze tydzień temu biurko z biura do sprzedania. Miałem na nim dwa 24` monitory, tablet i wielką podkładkę i jeszcze trochę miejsca :) poszło na allegro na 200zł
Napisano 4 Sierpień 200816 l http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/40079218 wielkie i wygodne. w dodatku ... czarne
Napisano 4 Sierpień 200816 l Zakład stolarski potnie, oklei i nawierci płyty do zrobienia takiego biurka za pół ceny. Ostatnio składałem coś podobnego właśnie w ten sposób :)