Napisano 1 Sierpień 200816 l Projekt do plakatu.. narazie samo wnetrze korpusu... Koncepcyjnie ma miec cos ala silniki odrzutowe na plecach. Pancerz bedzie w miare obly i gladki, z przezroczystego plasitku. WYbaczcie rozmawiar pliku, ale jest troche szczególu
Napisano 1 Sierpień 200816 l Bardzo fajne,lubie oglądać takie modele:),ładne detale,pokaż jeszcze siateczke
Napisano 1 Sierpień 200816 l Autor Hehe... w sumie chyba nie widze sensu... to jest jedna czarna plama :D
Napisano 1 Sierpień 200816 l Autor narazie dosyc ubogo... quad 6600, 4 gb ramu, i GF 9600... ale w zapasie stoi stacja BOXX 2 x xeon quad, 16 gb ramu i jakis GF quadro, wiec o maszyne liczacą sie nie obawiam
Napisano 1 Sierpień 200816 l No bardzo dużo detalu. Jak utrzymasz taki poziom detalu do końca, to będzie super. Mam nadzieję, że efektu nie zepsuje sam pancerz i będzie równie dobrze prezentował jak te wnętrzności.
Napisano 2 Sierpień 200816 l Detal super..ciekawe jak z teksturkami sobie poradzisz ;P czekam na up'y
Napisano 2 Sierpień 200816 l super się prezentuje! :) nawalone detalu do granic możliwości :D gregorjan ma trochę racji jakbyś chciał to wszystko zmapować to się przekręcisz ;) fakt że nie wszystko potrzebuje UVałek, a jak do plakatu to i camera projection przejdzie :)
Napisano 2 Sierpień 200816 l Jak widzę takie prace, to jestem pewien, że nie mógł tego wykonać człowiek. Po prostu to nie jest możliwe... Jakieś refery, skąd bierzesz pomysły na kolejne części?
Napisano 2 Sierpień 200816 l Noooooo to gruuuuuubo..... Zobacze skończony model to pewnie padne na stopy ;D Bielo^ => Ja sobie nie wyobrażam jakby maszyna miała zaprojektować takie coś... chyba musiała by być wielkości mojego bloku hehehe Chyba że on ma taką maszyne w głowie :)
Napisano 2 Sierpień 200816 l Q .... Q... Qrcze ostatnie ujęcie pokazuje ile tam jest tego nawalone :P Tak mnie ciekawi czy jak robisz tak złożony model i pojawi Ci się jakieś miejsce gdzie siatką się lekko kaszani a jest w słabo widocznym miejscu to się tym przejmujesz czy stwierdzasz że i tak tego nie będzie widać ? Wiesz chodzi mi o takie motywy że modelujesz coś z 30 min - jakąś cześć a tu nagle się okazuje że jest jakiś bug... No chyba że nie ma takich sytuacji :D Pozdrawiam ;)
Napisano 2 Sierpień 200816 l Autor gregorjan - wnetrznosci raczej nie beda texturowane, moze gdzieniegdzie jakies rysy dojda, glownie beda jednak to shadery, moze jakies proceduralne Bielo^ - hehe, glownie z glowy... ale np chlodnica ( malo widoczna narazie) powstala az sprawa fajnego motorka na ulicy :D Oleksiak - to zalezy jak bardzi sie kaszani :) jezeli nie jest to zbytnio widoczne na pojedynczym elemencie, to tymbardziej nie bedzie gdzies gleboko w srodku:) Jednak ogolnie, naraziei nie mialem wiekszych problem z siatka. Czesciej jest tak ze caly element mi sie porpostu nie podoba i po 30 min stwierdzam ze idzie do wywalenia :)