Morphe Napisano 4 Sierpień 2008 Napisano 4 Sierpień 2008 (edytowane) A to nowe dwa blizniaczki beda w BB... takie różniaste ujecia, mam nadzieje ze sie klimat podoba. Probowalem zrobic wkonuccos z ta moja trawka, troche ja zlepszyc moze.. takie testy, nie wiem czy jestem na dobrej drodze czy nie.. zobczymy mzoe cos wyjdzie z tego :) wieczorem dodam jeszcez z lotu ptaszka wieczor dawno minoł.... no wiec skoro tak to dodaje, w sumie zadnej rewelacji.. od takie byle co. Edytowane 5 Sierpień 2008 przez Morphe
arev Napisano 4 Sierpień 2008 Napisano 4 Sierpień 2008 Rejestracje masz odwrotnie zmapowane :D Ale poza tym to O_o... boskie!
!Ewert Napisano 4 Sierpień 2008 Napisano 4 Sierpień 2008 mech na kostce przed domem? Trawa na 2 renderze jest wypaśna
arch515 Napisano 4 Sierpień 2008 Napisano 4 Sierpień 2008 Siemka..Niebo trochę za mocna saturacja, bardziej bym z tonował to, może kwestia upodobań, jak zwykle bardzo chętnie oglądam twoje wypociny:) musisz bardziej pracować nad autami odstają dosyć mocno, ale to juz czepialstwo, trawa na 2gim super (v-rey vur?)I detal palce lizać:) pozdrawiam.
siwy Napisano 4 Sierpień 2008 Napisano 4 Sierpień 2008 wiz ogólnie rewelacja ale trawa mi nie podchodzi: taka na pół dzika na pół koszona ale doceniam warsztat i pomysł na jej zrobienie. poza tym cód mjód.
mirach Napisano 4 Sierpień 2008 Napisano 4 Sierpień 2008 Bardzo ladne. Dwa ostatnie najslabsze wg mnie, przez ludzi i swiatla audicy
Morphe Napisano 4 Sierpień 2008 Autor Napisano 4 Sierpień 2008 Niestety 2d ludzie wygladali by jesce gorzej w takich ujeciach, a chcialem zrobic jakies zblizenie wejscia. Swiatla audicy kiepska rozdzialka... niby sa malo wazne, ale zwracaja uwage... ale to byl inotaki eksperyment ze swiacacym wiatlem stop - niestety sie nie udal ;)
Zbychowaty Napisano 4 Sierpień 2008 Napisano 4 Sierpień 2008 jak zwykle poniżej oczekiwań , jednym słowem brzydko, mało detalu a zieleń tradycyjnie do bani. :P
airmoss Napisano 21 Sierpień 2008 Napisano 21 Sierpień 2008 dachowka to jakis displace czy modelowana?
scirocco Napisano 21 Sierpień 2008 Napisano 21 Sierpień 2008 powiedz jak ty robisz taka dachówke ekstra? i te rynny na załamaniach dachu. cz tak jak podejrzewam - dachówka displace a rynny, gasiory i krawędziowe modelowane? gdzie dajesz displace? w material editor czy vraydisplacemod. Fajnie to wyglada, ja mam z tym problem i nie wiem jak to ugryzc.
Morphe Napisano 21 Sierpień 2008 Autor Napisano 21 Sierpień 2008 Disp dachowki sam sobie zrobilem, rynny i gasiory no to wiadomo ze model. :)
syriusz 27 Napisano 21 Sierpień 2008 Napisano 21 Sierpień 2008 Morphe możesz napisać jak długo się ujęcia renderowały i na jakim sprzęcie? Bardzo jestem ciekaw, a tak wogóle to wizki mistrzowskie:)
lashco Napisano 22 Sierpień 2008 Napisano 22 Sierpień 2008 :D dobry nowy motix z widokiem z perspy żaby :P ;) najs łołk!!! 5*
Rekomendowane odpowiedzi