Levus Napisano 5 Sierpień 2008 Share Napisano 5 Sierpień 2008 (edytowane) Cześć! Chciałbym pokazać trailer do gry Ancient Quest of Saqqarah, gry do której pokazywałem postać małpiszona Khufu jakiś czas temu. Trailer niedawno wyszedł oficjalnie więc mogę się chwalić. Można obejrzeć lub ściągnąć w high-quality na: http://saqqarahthegame.com/trailer/ Odpowiadałem za początkową animację żuka (model nie jest mój) i scenę przepalenia, scenę z małpą, sekwencje cegieł z napisami, scenę z obrotem piramidy i końcowy wybuch logo. Zrobiłem też całą edycję, blending scen i montaż. Głosu lektora użyczył Michael McConnohie, podkładający niegdyś głosu nekromancie w Diablo 2. Wszelką krytykę chętnie usłyszę, zapraszam do oglądania i komentowania! pozdrawiam, Levus Edytowane 5 Sierpień 2008 przez Levus Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
max_1989 Napisano 5 Sierpień 2008 Share Napisano 5 Sierpień 2008 Bardzo przyjemne dla oka. Czuje sie zachecony do kupna gry, a to chyba najwazniejsze :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sly Napisano 5 Sierpień 2008 Share Napisano 5 Sierpień 2008 ładne. Zuma Deluxe i tak rządzi...:P pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
prrrszalony Napisano 5 Sierpień 2008 Share Napisano 5 Sierpień 2008 Bardzo bajeranckie te wasze casuale, i sporo nowego wnoszą :D Mam nadzieję, że przekłada się to jakoś na zarobki :) Przy końcówce ta małpa w jajku, jedząca banana, jest niefajnie zrobiona, tak klatkuje, mogliście sobie już to darować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Levus Napisano 5 Sierpień 2008 Autor Share Napisano 5 Sierpień 2008 Dzięki za komenty! prrrszalony -> Bardzo miło słyszeć, że się giera podoba. Małpa na końcu jest wyjęta z gry, ma to mało klatek bo trzeba było wszytkie klatki animki upchać na texturze (poniżej). 512x1024: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
prrrszalony Napisano 5 Sierpień 2008 Share Napisano 5 Sierpień 2008 Nie lepiej zostawić ostatnią klatkę, bez animacji? Takie jest moje zdanie, że bez tego wyglądałoby to lepiej, może mniej dynamicznie, ale filmik jest tak żywiołowy, że raczej nie ucierpi na takim zwolnieniu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Levus Napisano 5 Sierpień 2008 Autor Share Napisano 5 Sierpień 2008 Nie lepiej zostawić ostatnią klatkę, bez animacji? Takie jest moje zdanie, że bez tego wyglądałoby to lepiej, może mniej dynamicznie, ale filmik jest tak żywiołowy, że raczej nie ucierpi na takim zwolnieniu. Hm, no rację chyba masz, ale i tak już za późno;P Poszło w świat. dzięki za feedback! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PLS Napisano 5 Sierpień 2008 Share Napisano 5 Sierpień 2008 Trailer niezle zachecajacy:]] Jakiego softu uzywales przy swojej czesci pracy? Zaciekawily mnie efekty swietlne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Levus Napisano 5 Sierpień 2008 Autor Share Napisano 5 Sierpień 2008 Znaczy tak, pomijając sceny nagrane z gry, gdzie efekty już były i nie trzeba było nic dorabiać z mojej strony, reszta roboty to max, photoshop, premiere i aftereffects. Jeśli chodzi o same volumetryki, najpierw poszly cegly z napisem, potem maska samego napisu i warstwa volumetryka, później mix w aftereffects. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZbyszekLLL Napisano 6 Sierpień 2008 Share Napisano 6 Sierpień 2008 oj, ale mnie demko gierki wciagnelo:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leru Napisano 6 Sierpień 2008 Share Napisano 6 Sierpień 2008 sly -> hehe "inka czaka zuma" ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi