Napisano 19 Sierpień 200816 l fajne, ale... - tekstura cegiel na łukach nad oknami - raczej się tego chyba tak nie układa (cegieł znaczy się) - niebieska bryka wydaje się być nieco za duża (tak na oko patrząc)
Napisano 19 Sierpień 200816 l No zgadzam się z powyższym. Zbyt idealne jak dla mnie. No chyba że takie mialo być :) A prócz tego to mega spoko, chyba niema się czego przyczepić i ogólnie pracka jest fajna i dobrze zrobiona :) No może sama trawka mogła by byc ciut dłuższa... Pozdro
Napisano 19 Sierpień 200816 l Wygląda jak fabryka przebudowana na osiedle mieszkaniowe. Przyjemne dla oka ale mieszkać w nim bym nie chciał ;)
Napisano 20 Sierpień 200816 l Wyglada plastikowo bo wszystko jest za czyste, i jeszcze jedna sprawa albo mi sie wydaje albo te ludziki po prawej na ostatnim renderze niemaja cienia
Napisano 20 Sierpień 200816 l Czyżby to była część mojego (między innymi) projektu Barcińskiego Parku przy ul. Tylnej w Łodzi? :> Świerszczu nie chodziło o pozwolenie tylko zagospodarowanie terenu, pasujące do okolicznej zabudowy.