SCORPI Napisano 20 Luty 2004 Share Napisano 20 Luty 2004 sorki żę tutaj to zamieszczam ale nie działa mi mail i ftp a koleżanka ma tlena a chciałem jej pokazać... wy zresztą też możecie luknąć te podłożę ejst tragiczne może jescze zmienie i doobie drzwi... ale jak narazie to prawei skończone Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dawid Napisano 20 Luty 2004 Share Napisano 20 Luty 2004 bardzo łądne textruki...modelling to wiesz...nic nadzwyczajnego :P to zwykła budka :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SansSerif Napisano 20 Luty 2004 Share Napisano 20 Luty 2004 Fajne! Moze inny kadr, kompozycja i delikatny equalize w fotosklepie bo bump za mocny i bedzie super. Ladne kolory. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dawid Napisano 20 Luty 2004 Share Napisano 20 Luty 2004 chociaż po namyśle stwierdzam iż nie taka zwykła, pomysł świetny!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
malika Napisano 20 Luty 2004 Share Napisano 20 Luty 2004 Mam nadzieję, że ta budka znajdzie się w jakimś sensownym i ciekawym otoczeniu, bo sama w sobie- no ładna, ale to tylko budka. Podoba mi się tabliczka na niej i tekstury. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SansSerif Napisano 20 Luty 2004 Share Napisano 20 Luty 2004 SCORPI: taki mistycyzm po przerwie? spacery, rozmowy z Bogiem, rachunek sumienia :):):) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dr Ug Napisano 20 Luty 2004 Share Napisano 20 Luty 2004 Temat do poprawy. SCORPI nie mam zamiaru powtarzac Ci tego za kazdym razem, gdy zakladasz watek, nie przeginaj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kozioo Napisano 20 Luty 2004 Share Napisano 20 Luty 2004 Fajne. Ja bym może dodał jakiś kamyczkow, ususzonych krzewów. No i niespecjalnie podoba mi się sposób w jaki budka wtapia sie w piasek. Myśle ze gdzieniegdzie piasek powinien się wdzierać na tą podstawę. Popraw to i będzie gites:] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
boms Napisano 20 Luty 2004 Share Napisano 20 Luty 2004 a ja powiem,ze nie widac szkla... albo zrob powybijane szyby (takie, o ktore mozna sie fajnie pociac:P) albo przybrudz troszke to szklo (o ile tam w ogole jest...;)) pozdrawiam p.s. drzwi nie planujesz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SCORPI Napisano 20 Luty 2004 Autor Share Napisano 20 Luty 2004 otoczenia nie zmienie może jedynie górki dodam w oddali, takie niebieskawe, a nad szybą fajny pomysł zrobi sie, tej szyby w ogóle nie ma od poczatku było takie założenie,a i podłoże to zmienie ! przeciez wspominałem na poczatku - czytac!! a i jakby ktoś mial jakieś fajne tex podloza to wrzucać! przydadzą sie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SCORPI Napisano 20 Luty 2004 Autor Share Napisano 20 Luty 2004 ale kurcze sei tak zastanwiam gdiz te szyby dokąłdnei wrzucić żeby nie zbużyć etetykit orche i kopozycjil.... później może zrobie 2 scenke z budką bo mam fajny pomysł :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leander Napisano 20 Luty 2004 Share Napisano 20 Luty 2004 Fajny pomysł, chyba zapadnie mi w pamiec mimo prostoty. Troche do tekstur bym sie przyczepil, bo dol i srodek to widac, ze drewno i sklejka jakas, a gora juz bardziej kamienna, ew z tektury... fajnie jakby tez byla sucha-drewniana. Nie wiem czemu, ale Twoje prace mi się ostatnio z różyczkami kojarzą ;) i tutaj widziałbym właśnie wyschniętą różyczkę na środkowej desce. Pamiątka po ostatnim kliencie budki. Ale to taka.. dygresja.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
snakeq Napisano 20 Luty 2004 Share Napisano 20 Luty 2004 Prostota to jedynie zaleta wszystkiego co dobre na tym świecie :] . Przydało by się tą budkę jakoś w piasek \"wtopić\" albo dodać piasek w powietrzu(taka jakby zawirucha), jakeiś zmęczenie materiału np: szkło przytarte. Pracka ogółem na swój klimat, podoba mi się.:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nimrod Napisano 20 Luty 2004 Share Napisano 20 Luty 2004 Bardzo udana praca, (prawie) wszystko mi się podoba, nawet ta pustka w tle. Proste i ładne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SCORPI Napisano 21 Luty 2004 Autor Share Napisano 21 Luty 2004 dzieki :))))) Tutaj kilka poprawek, zciemniłem troche w PSie bo przedtem robiłem na ciemniejszym monitorze i jak zobaczyłem jak wyglada to na jaśniejszym.. no chcicąłem sie czymać tej kolorystyki co wtedy ją widziałem :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ftorek Napisano 21 Luty 2004 Share Napisano 21 Luty 2004 proste a przyjemne :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SCORPI Napisano 21 Luty 2004 Autor Share Napisano 21 Luty 2004 siatka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SansSerif Napisano 21 Luty 2004 Share Napisano 21 Luty 2004 no i zly ten kontrast. na moim kalibrowanym sony f520 to wyglada jak bez gi tylko z cieniami raytrace. wczesniej bylo dobrze. taka propozycja, daj moze poziomy kadr i bude ustaw skarajnie po prawej bo za malo powietrza w tej kompozycji. daj wiecej gleby na dole bo tak na styk to fatalnie wyglada. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SCORPI Napisano 21 Luty 2004 Autor Share Napisano 21 Luty 2004 ok to tu jest bez kontrastu takei jak przetem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SansSerif Napisano 21 Luty 2004 Share Napisano 21 Luty 2004 wrzuc to na jakis serwer bo kompresja troche kaszani odbior :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pionier Napisano 21 Luty 2004 Share Napisano 21 Luty 2004 mi sie bardzo podoba. gratki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leander Napisano 21 Luty 2004 Share Napisano 21 Luty 2004 Ja dla odmiany wole tą ciemniejszą wersję. Szybki się lepiej eksponują i to niebieskie niebo jest niepokojące. Naprawdę fajny klimat się zrobił! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi