Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

sorki żę tutaj to zamieszczam ale nie działa mi mail i ftp a koleżanka ma tlena a chciałem jej pokazać... wy zresztą też możecie luknąć te podłożę ejst tragiczne może jescze zmienie i doobie drzwi... ale jak narazie to prawei skończone

• Odpowiedzi 21
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Napisano

Mam nadzieję, że ta budka znajdzie się w jakimś sensownym i ciekawym otoczeniu, bo sama w sobie- no ładna, ale to tylko budka. Podoba mi się tabliczka na niej i tekstury.

Napisano

Fajne. Ja bym może dodał jakiś kamyczkow, ususzonych krzewów. No i niespecjalnie podoba mi się sposób w jaki budka wtapia sie w piasek. Myśle ze gdzieniegdzie piasek powinien się wdzierać na tą podstawę. Popraw to i będzie gites:]

Napisano

a ja powiem,ze nie widac szkla... albo zrob powybijane szyby (takie, o ktore mozna sie fajnie pociac:P) albo przybrudz troszke to szklo (o ile tam w ogole jest...;))

pozdrawiam

p.s. drzwi nie planujesz?

Napisano

otoczenia nie zmienie może jedynie górki dodam w oddali, takie niebieskawe, a nad szybą fajny pomysł zrobi sie, tej szyby w ogóle nie ma od poczatku było takie założenie,a i podłoże to zmienie ! przeciez wspominałem na poczatku - czytac!!

a i jakby ktoś mial jakieś fajne tex podloza to wrzucać! przydadzą sie

Napisano

ale kurcze sei tak zastanwiam gdiz te szyby dokąłdnei wrzucić żeby nie zbużyć etetykit orche i kopozycjil.... później może zrobie 2 scenke z budką bo mam fajny pomysł :)

Napisano

Fajny pomysł, chyba zapadnie mi w pamiec mimo prostoty. Troche do tekstur bym sie przyczepil, bo dol i srodek to widac, ze drewno i sklejka jakas, a gora juz bardziej kamienna, ew z tektury... fajnie jakby tez byla sucha-drewniana.

Nie wiem czemu, ale Twoje prace mi się ostatnio z różyczkami kojarzą ;) i tutaj widziałbym właśnie wyschniętą różyczkę na środkowej desce. Pamiątka po ostatnim kliencie budki. Ale to taka.. dygresja..

Napisano

Prostota to jedynie zaleta wszystkiego co dobre na tym świecie :] . Przydało by się tą budkę jakoś w piasek \"wtopić\" albo dodać piasek w powietrzu(taka jakby zawirucha), jakeiś zmęczenie materiału np: szkło przytarte. Pracka ogółem na swój klimat, podoba mi się.:)

Napisano

dzieki :))))) Tutaj kilka poprawek, zciemniłem troche w PSie bo przedtem robiłem na ciemniejszym monitorze i jak zobaczyłem jak wyglada to na jaśniejszym.. no chcicąłem sie czymać tej kolorystyki co wtedy ją widziałem :)

Napisano

no i zly ten kontrast. na moim kalibrowanym sony f520 to wyglada jak bez gi tylko z cieniami raytrace. wczesniej bylo dobrze.

taka propozycja, daj moze poziomy kadr i bude ustaw skarajnie po prawej bo za malo powietrza w tej kompozycji.

daj wiecej gleby na dole bo tak na styk to fatalnie wyglada.

Napisano

Ja dla odmiany wole tą ciemniejszą wersję. Szybki się lepiej eksponują i to niebieskie niebo jest niepokojące. Naprawdę fajny klimat się zrobił!

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności