Napisano 11 Wrzesień 200816 l Autor He he, tajemnica :P Chcę powalczyć w tej bitewce z wypalaniem normalek. Już od dawna chciałem wydłubać coś non_organic.
Napisano 12 Wrzesień 200816 l szybki start, ładna robota próbuję sobie wyobrazić jak ludzie będą porównywać przyczepy z piłami łańcuchowymi :D eh
Napisano 13 Wrzesień 200816 l Nio fajnie idzie, a mozesz pokazac siatke?. Hmm, moze ja tez sie za cos wezme. Mam fajny pomysl na przyczepe heh :]
Napisano 22 Wrzesień 200816 l Autor A proszę bardzo, oto update : Około 182tysiący poly + 2x subsurf. Edytowane 22 Wrzesień 200816 l przez Ex3
Napisano 22 Wrzesień 200816 l miejscami zastanawiam sie jak ty potem low do tego zrobisz ;) oponka w pytke.
Napisano 22 Wrzesień 200816 l Nadziergałeś się po pachy, model fajnie wygląda, ale już nie wariuj :) Jedź dalej.
Napisano 22 Wrzesień 200816 l fajna noclegownia wyszła... teraz to pasowało by do niej zrobić jakiego pickup-a, bo tak pusto cosik będzie... :P poza tym good work!! :)
Napisano 25 Wrzesień 200816 l te kółka zdają się być za małe, chociaż jak patrze na referkę to niby ok jest, dziwne wrażenie bardzo fajnie modelujesz hi-poly ale jedź już dalej bo piła z wh40k'a nie będzie miała z czym powalczyć, a jak to skończysz to kto wie...
Napisano 25 Wrzesień 200816 l hoho tos zaszalal z hajpoli :d no ale te kolka to chyba rzeczywisice za male nawet jak zdjeciu sa takie to je powieksz bo dziwnie wygladaja