Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 26
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Napisano

Jezuśku... jaka masakra... Zaczynaj od nowa. Serio. Chyba ze to jest model do gry jakiejś, ale wtedy to też musisz sporo poprawić.

PS: Sikham - widze ze nie tylko ja mam wątpliwości;)

Napisano

alescie mnie zjechali tutaj... siatke sprobuje jeszcze zagescic jakos a co do tego czy to evo 7 czy 8 to to jest 8 - tak pisze nawet na planach i wogole ...

Napisano

wiggles - obejrzyj siatki innych ludzi ktorzy tu (i nie tu) autka robili. to pomaga. Łatwiej bedzie zacząć. No i powiedz jaki to bedzie model - high czy low??

Napisano

nie no ok nie mam przeciez zadnych pretenesji tylko po prostu jak do tej pory robilem model wszyscy pisali ze za gesta siatka i bylem po prostu zdziwiony :D a chce zeby to byl high w miare mozliwosci

Napisano

mi sie tez wydaje ze tak by bylo latwiej, patrzac na ta siatke mam wrazenie ze postawiles kilka punktow i najprostrzymi metodami je polaczyles aby moznabylo dac surface.

Napisano

Ja sie zgadzam z ostatnim zdaniem. ;-)

Bo można zrobić autko bez bug`ów, oraz z bug`ami, ale ich nie ujawniać (nie pokazywać siatki). :-)

Wiggles, ja tez robie autko. Fakt, ze nie chętnie spoglądam w plany robienia karoserii, ale na pocieszenie powiem, że jestem przygotowana robic każdy element 2-3x.