wiggles Napisano 21 Luty 2004 Share Napisano 21 Luty 2004 a oto co narazie stworzylem: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kozioo Napisano 21 Luty 2004 Share Napisano 21 Luty 2004 A to nie jest lancer evo VII? A modelu nie ma co ocenieć bo pokazałeś lowpoly:] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kingwins Napisano 21 Luty 2004 Share Napisano 21 Luty 2004 czekam na więcej, powodzenia, zrób ładny model bo to super wuzek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hac Napisano 21 Luty 2004 Share Napisano 21 Luty 2004 nom, gdybys przynajmniej siatke pokazal , a tak ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiggles Napisano 21 Luty 2004 Autor Share Napisano 21 Luty 2004 to jest lancer evo 8, to moj pierwszy samochod a tutaj siatka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blood_brother Napisano 21 Luty 2004 Share Napisano 21 Luty 2004 Cala siatka do wymiany. Chyba ze to ma byc low-poly. Ps. Ty tu nie rob samochodow tylko budynki bys porobil:]. Pozdro[piwo] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
inespew Napisano 21 Luty 2004 Share Napisano 21 Luty 2004 Ja bym zaczął od nowa :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sikham Napisano 21 Luty 2004 Share Napisano 21 Luty 2004 to jest lancer evo VII !! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kozioo Napisano 22 Luty 2004 Share Napisano 22 Luty 2004 Jezuśku... jaka masakra... Zaczynaj od nowa. Serio. Chyba ze to jest model do gry jakiejś, ale wtedy to też musisz sporo poprawić. PS: Sikham - widze ze nie tylko ja mam wątpliwości;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ChaoSMakeR Napisano 22 Luty 2004 Share Napisano 22 Luty 2004 siatka robiona po najnizszej lini oporu :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sikham Napisano 22 Luty 2004 Share Napisano 22 Luty 2004 Kozioo ja niemam wątpliwości :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blood_brother Napisano 22 Luty 2004 Share Napisano 22 Luty 2004 Ale to jest mozliwe ze to jest Evo VIII bo one sie prawie niczym nie roznia wygladzie zewnetrznym o ile dobrze pamietam. Pozdro[piwo] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
javor Napisano 22 Luty 2004 Share Napisano 22 Luty 2004 tragedia :( taka siatka to do gier i to takich 10 letnich :| trzeba zacząć od nowa i zrobić ją o WIELE dokładniej !! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiggles Napisano 22 Luty 2004 Autor Share Napisano 22 Luty 2004 alescie mnie zjechali tutaj... siatke sprobuje jeszcze zagescic jakos a co do tego czy to evo 7 czy 8 to to jest 8 - tak pisze nawet na planach i wogole ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kozioo Napisano 22 Luty 2004 Share Napisano 22 Luty 2004 wiggles - obejrzyj siatki innych ludzi ktorzy tu (i nie tu) autka robili. to pomaga. Łatwiej bedzie zacząć. No i powiedz jaki to bedzie model - high czy low?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiggles Napisano 22 Luty 2004 Autor Share Napisano 22 Luty 2004 nie no ok nie mam przeciez zadnych pretenesji tylko po prostu jak do tej pory robilem model wszyscy pisali ze za gesta siatka i bylem po prostu zdziwiony :D a chce zeby to byl high w miare mozliwosci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pionier Napisano 22 Luty 2004 Share Napisano 22 Luty 2004 Jednak dales go do WIPa :) fajnie. Zycze powodzenia w dalszej pracy. Pozdrawiam :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiggles Napisano 22 Luty 2004 Autor Share Napisano 22 Luty 2004 kto mi podpowie jak zrobic zeby to jakos wyszlo ale bez ROBIENIA OD NOWA.....? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kozioo Napisano 22 Luty 2004 Share Napisano 22 Luty 2004 IMO łatwiej będzie jak jednak wywalisz ta siatke i zaczniesz od nowa. Ale poczekaj na opinie innych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ChaoSMakeR Napisano 22 Luty 2004 Share Napisano 22 Luty 2004 mi sie tez wydaje ze tak by bylo latwiej, patrzac na ta siatke mam wrazenie ze postawiles kilka punktow i najprostrzymi metodami je polaczyles aby moznabylo dac surface. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiggles Napisano 22 Luty 2004 Autor Share Napisano 22 Luty 2004 zageszczam siatke sliceami - moze siatka nie bedzie jakas dobra ale liczy sie koncowy efekt :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pussik Napisano 22 Luty 2004 Share Napisano 22 Luty 2004 Ja sie zgadzam z ostatnim zdaniem. ;-) Bo można zrobić autko bez bug`ów, oraz z bug`ami, ale ich nie ujawniać (nie pokazywać siatki). :-) Wiggles, ja tez robie autko. Fakt, ze nie chętnie spoglądam w plany robienia karoserii, ale na pocieszenie powiem, że jestem przygotowana robic każdy element 2-3x. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiggles Napisano 23 Luty 2004 Autor Share Napisano 23 Luty 2004 jednak sikham mial chyba racje bo dzis widzialem zdjecie w gazecie 7 i 8 :) ale na planach pisalo ze 8 :):):) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
beeper Napisano 23 Luty 2004 Share Napisano 23 Luty 2004 to jest Evolution VII a nie VIII:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sikham Napisano 23 Luty 2004 Share Napisano 23 Luty 2004 Wiggles wiem że to Vii bo sam ją teraz robie :P ups ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiggles Napisano 23 Luty 2004 Autor Share Napisano 23 Luty 2004 ooo no to pochwal sie :P;) albo moze nie bo w kompleks nizszosci wpadne :):)))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sikham Napisano 23 Luty 2004 Share Napisano 23 Luty 2004 wszystko w swoim czasie :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi