Skocz do zawartości

Featured Replies

• Odpowiedzi 26
  • Wyświetleń 2,3k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

A to nie jest lancer evo VII? A modelu nie ma co ocenieć bo pokazałeś lowpoly:]

Napisano

Jezuśku... jaka masakra... Zaczynaj od nowa. Serio. Chyba ze to jest model do gry jakiejś, ale wtedy to też musisz sporo poprawić.

PS: Sikham - widze ze nie tylko ja mam wątpliwości;)

Napisano

Ale to jest mozliwe ze to jest Evo VIII bo one sie prawie niczym nie roznia wygladzie zewnetrznym o ile dobrze pamietam.

Pozdro[piwo]

Napisano

tragedia :( taka siatka to do gier i to takich 10 letnich :| trzeba zacząć od nowa i zrobić ją o WIELE dokładniej !!

Napisano
  • Autor

alescie mnie zjechali tutaj... siatke sprobuje jeszcze zagescic jakos a co do tego czy to evo 7 czy 8 to to jest 8 - tak pisze nawet na planach i wogole ...

Napisano

wiggles - obejrzyj siatki innych ludzi ktorzy tu (i nie tu) autka robili. to pomaga. Łatwiej bedzie zacząć. No i powiedz jaki to bedzie model - high czy low??

Napisano
  • Autor

nie no ok nie mam przeciez zadnych pretenesji tylko po prostu jak do tej pory robilem model wszyscy pisali ze za gesta siatka i bylem po prostu zdziwiony :D a chce zeby to byl high w miare mozliwosci

Napisano

IMO łatwiej będzie jak jednak wywalisz ta siatke i zaczniesz od nowa. Ale poczekaj na opinie innych.

Napisano

mi sie tez wydaje ze tak by bylo latwiej, patrzac na ta siatke mam wrazenie ze postawiles kilka punktow i najprostrzymi metodami je polaczyles aby moznabylo dac surface.

Napisano
  • Autor

zageszczam siatke sliceami - moze siatka nie bedzie jakas dobra ale liczy sie koncowy efekt :)

Napisano

Ja sie zgadzam z ostatnim zdaniem. ;-)

Bo można zrobić autko bez bug`ów, oraz z bug`ami, ale ich nie ujawniać (nie pokazywać siatki). :-)

Wiggles, ja tez robie autko. Fakt, ze nie chętnie spoglądam w plany robienia karoserii, ale na pocieszenie powiem, że jestem przygotowana robic każdy element 2-3x.

Napisano
  • Autor

jednak sikham mial chyba racje bo dzis widzialem zdjecie w gazecie 7 i 8 :) ale na planach pisalo ze 8 :):):)