Trybal Napisano 18 Wrzesień 2008 Napisano 18 Wrzesień 2008 (edytowane) Witam... Chciałbym Wam zaprezentować moją pierwszą wizualizacje :) Edytowane 18 Wrzesień 2008 przez Trybal
tob01 Napisano 18 Wrzesień 2008 Napisano 18 Wrzesień 2008 jakis bump na dywanie by sie przydal albo disp i wiekszy tilling, i materiał sofy i fotela tez słaby, wygląda jak z plasteliny
Master Kiełbaster Napisano 18 Wrzesień 2008 Napisano 18 Wrzesień 2008 brak detalu sprawia że wygląda to jak makieta
mirach Napisano 18 Wrzesień 2008 Napisano 18 Wrzesień 2008 Trybal, prawie 250 postow na forum i nadal nie umiesz watku nazwac zgodnie z regulaminem? Ogolnie nie jest jakos strasznie, ale wg mnie praca do WIPa a nie finished, bo nie za duzym nakladem pracy dalo by sie ja bardzo podciagnac.
Trybal Napisano 18 Wrzesień 2008 Autor Napisano 18 Wrzesień 2008 Sorry... Zamyślony byłem xD Już poprawiłem ^^
adam_m Napisano 18 Wrzesień 2008 Napisano 18 Wrzesień 2008 źle wykadrowane. Materiał sofy i fotela ginie na ścianie. No i jakis duszek (dymek) pojawił się nad sofą. Brakuje lakieru na drewnie ;)
Abell Napisano 18 Wrzesień 2008 Napisano 18 Wrzesień 2008 wizka podobna do tych z tej kreskówki "sąsiedzi".... no te ludziki z plasteliny. i chyba abażur od lampy jest jakis duzy
Pawelkos Napisano 19 Wrzesień 2008 Napisano 19 Wrzesień 2008 Materialy leza, z proporcjami tez chyba cos nie tak (np abazur od lamy wydaje mi sie strasznie duzy), malo detalu. Jak pisal mirach, wrzucilbys do wipa, to wyciagnalbys z tego wiecej i pewnie tez bys sie wiecej nauczyl
Chrupek Napisano 20 Wrzesień 2008 Napisano 20 Wrzesień 2008 Materialy leza, z proporcjami tez chyba cos nie tak (np abazur od lamy wydaje mi sie strasznie duzy), malo detalu. Jak pisal mirach, wrzucilbys do wipa, to wyciagnalbys z tego wiecej i pewnie tez bys sie wiecej nauczyl zdecydowanie tak, wrzuć do WIP'a albo wejdz do mojego, zobaczysz genialne wskazówki, majstersztyk :-))))))) Jak na pierwszą to źle nie jest... pracuj dalej, nie poddawaj się Shrek :-))))
hcpiter Napisano 20 Wrzesień 2008 Napisano 20 Wrzesień 2008 ta pizza na stole troszke plasko wyszla ;]
purple Napisano 22 Wrzesień 2008 Napisano 22 Wrzesień 2008 domek dla lalek-głównie przez oświetlenie,ale nie można się oprzeć wrażeniu,że naprawdę zrobiłeś tylko fotę domkowi i wkliłeś jako wizkę-a ten blask na obrazie,to jak flash ;P hmm-może faktycznie więcej detalu,nierównosci,żeby światło się miało w ogóle na czym układać,załamywać,osadzać,rozpraszać,etc...-dużo by dał jakiś eksperyment z materiałami skóry,drewna,etc...no i...-może lampkę zapal;)
Rekomendowane odpowiedzi